De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk. De vouchers ontving ik erg snel. Top en erg tevreden over SpaOnline. Vooral zo doorgaan met jullie service!
Leia as opiniões dos outros
Door alle drukte was plannen voor saunabezoek er bij in geschoten.nu tijd voor saunabezoek zegt mijn vriendin....ojee de ticketsdata was verlopen en was nog wel kado voor 60jarig vriendin.enige optie... Ver mais
De site is heel duidelijk en bestellen makkelijk👌. De vouchers ontving ik echter niet en heb toen tel.contact opgenomen met de klantenservice. Keurig en vriendelijk te woord gestaan en werd direct ti... Ver mais
Vouchers omruilen. Omdat onze sauna in Rosmalen failliet is gegaan t.g.v. de coronacrisis zat ik met vouchers die ik niet meer kon gebruiken. De geldigheidsdatum was inmiddels ook verstreken. Na een t... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nederlands grootste boeking site voor alle sauna's, thermen en spa's. De beste prijzen, alle informatie en de beste service.
Informações de contacto
Bahialaan 600, 3065WC, Rotterdam, Estados Unidos da América
- 010 7200 567
- klantenservice@spaonline.com
- spaonline.com
Sem histórico de convites para avaliação
De site is heel duidelijk en bestellen…
Met korting naar je favoriete sauna.
Met korting naar je favoriete sauna.
Top! Klantenservice ook bijzonder snel, vriendelijk en meedenkend.
Niets dan lof.
We hadden kaartjes besteld voor de…
We hadden kaartjes besteld voor de sauna, welke je na een paar minuten op de mail moet krijgen, maar helaas geen kaartjes.
De volgende dag gebeld met spa online en hebben ze meteen de kaartjes alsnog door gezet op de mail. Helemaal top.
Ik ben zeer tevreden ,met de hulp die…
Ik ben zeer tevreden ,met de hulp die nij is geboden op mijn vragen en ben goed geholpen goed gedaan bedankt
Gemakkelijk te boeken
Gemakkelijk te boeken, leuke kortingen en daarna eenvoudig te reserveren bij de sauna van mijn keuze.
2 intree kaarten gekocht en betaald…
2 intree kaarten gekocht en betaald maar niks ontvangen de dag erna gebeld en het was direct goed geregeld
Begrip vol en loste het probleem op
Bedrijf maakt zijn zaken niet af
Bedrijf maakt zijn zaken niet af. Proberen teveel klanten te doen zodat er geen tijd is om zaken af te maken. Eerste reparatie 23 maart, verdergaan 29 april, nog niet af..naar verwachting nu pas 5 juni afmaken. Inmiddels al wel 1200 euro moeten betalen.

Resposta da SpaOnline.com
Goed geregeld,en als je ze opbelde…
Goed geregeld,en als je ze opbelde vriendelijk dames aan de lijn.
En losse meteen alles op 👍
Probleem opgelost
Na telefonisch contact gelijk het probleem door SpaOnline.com opgelost.
Onze voucher was verlopen deze zonder…
Onze voucher was verlopen deze zonder problemen kunnen verlengen. Perfect
Heel behulpzaam ,vriendelijk meedenkend…meevaller
Heel behulpzaam ,vriendelijk meedenkend met verlengen van E ticket ivm de Lockdown.
Top
Bedankt !!
Zeer goed geholpen goede services
Ik heb per mail contact gehad over de digitale vouchers
Ik heb per mail contact gehad over de vouchers die ik eerder besteld had. Deze heb ik toen niet op de betreffende datum kunnen gebruiken en wenste ik te verplaatsen naar een andere datum. Binnen 2 werkdagen had ik bericht terug en hebben ze de datum op de vouchers aangepast! Zeer snelle hulp
Zeer dankbaar voor de medewerking om…
Zeer dankbaar voor de medewerking om aangekochte vouchers om te zetten naar een andere datum omdat de door mij uitgekozen sauna niet kon voldoen aan de beloofde voorzieningen op die dag. En dat terwijl ik niet voor de optie had gekozen voor een eventuele annulering. Mijn ervaring is dat de telefonische medewerksters altijd zeer goed meedenken en uiterst behulpzaam zijn om het de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken. Hartelijk dank hiervoor!
Verlenging van de voucher
Verlenging van de voucher. Mijn voucher is geldig tot eind oktober maar de sauna is gesloten voor onbepaalde tijd. De voucher is nu verlengd tot eind december 2020. Hopelijk kunnen we de voucher alsnog verzilveren. Daarvoor dank.
We zijn prima tevreden over de…
We zijn prima tevreden over de afhandeling van ons probleempje. Op de gereserveerde datum konden we niet naar de sauna. Middels een telefoontje was een nieuwe afspraak zo geregeld. Heel fijn dat dit zo kan.
aanpassen van de tickets
aanpassen van de ticket,
Super geholpen en vriendelijk!!
Heel positief geholpen in deze…
Heel positief geholpen in deze coronatijd. Gekochte e-tickets konden gelukkig probleemloos naar nieuwe datum waarop we wel konden worden overgezet. En ook snel en zonder gezeur, echt top.
Spa online is een voorbeeld voor andere bedrijven hoe het ook kan in deze moeilijke tijd voor bedrijf en consumenten.
Alles is prima geregeld
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.