Leia as opiniões dos outros
Otrevlig kundservice och höga priser. Svarar någon från kundservice för att motverka betyget så är det ju underhållande, lite moment 22.
Förmodligen landets bästa fysiska butik för retrospel. Bra ruljans på sortimentet med ett ständigt intressant utbud. Trevlig och kunnig personal och bra service med snabba leveranser. Kan tycka att... Ver mais
Superbra support! Jag strulade till det lite för mig själv med en beställning hos Spel & Sånt- men det löste sig inom en timme med hjälp via deras support. Trevligt bemötande över telefonen och min er... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de jogos de vídeo
- Loja de artigos colecionáveis
- Loja de electrodomésticos usados
- Loja de jogos usados
- Sala de jogos de vídeo
Spel & Sånt är en av Sveriges sista independent tv-spelsbutiker med en egen webbutik och en riktig butik i Roslagens hjärta - Norrtälje. Här jobbar riktiga nördar som brinner för Nintendo, Playstation, Xbox, brädspel och retro Utmärkelser: ÅRETS SPELBUTIK 2021 (prisjakt.nu) ÅRETS BUTIK 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS KUNDSERVICE 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS ENTUSIASTBUTIK 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS SPELBUTIK 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS SPELBUTIK 2013 (prisjakt.nu) ÅRETS BUTIK 2012 NORRTÄLJE ÅRETS NYKOMLING 2012 (prisjakt.nu)
Informações de contacto
Hantverkaregatan 2, 761 30, Norrtälje, Suécia
- 010 585 1337
- info@spelochsant.se
- spelochsant.se
Não respondeu a opiniões negativas
Rekommenderas lika mycket som corona
Otrevlig kundservice och höga priser.
Världsklass!
Gillar verkligen denna butik
Gillar verkligen denna butik. Mycket bra utbud av brädspel.
Supernöjd kund
Köpte Atari Pocket Player Pro MyArcade-spel med
100 inbyggda spel. Supersnabb leverans och är
jättenöjd.
Alltid snabba leveranser och kunning…
Alltid snabba leveranser och kunning tillmötesgående personal.
Alltid super fin service och snabb…
Alltid super fin service och snabb leverans.
Alltid en bra upplevelse med Spel och…
Alltid en bra upplevelse med Spel och Sånt! Från nya releaser till retro kan jag generellt hitta det jag söker här! Fint med några små presenter här och där och har nog aldrig fått en leverans utan någon godis-patron inkluderad. Någon dag ska jag ta mig de 2 timmar jag har till faktiska butiken men tills dess är jag mer än nöjd med mina beställningar via webbshop!
Snabba leveranser
Snabba leveranser , kan lita på att man få på release dagen
Fick min Ps5 Pro på release
Något höga priser tyvärr och rätt höga leverans priser gentemot konkurrenter som har fri frakt och lägre priser (likvärdiga spel webbutik)
Handlat hos Spel och Sånt så länge jag…
Handlat hos Spel och Sånt så länge jag kan minnas. Alltid bra service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag älskar spel och sånt i Norrtälje…
Jag älskar spel och sånt i Norrtälje världens bästa butik trevliga personal det som också var bra var Game och gamestop jag kommer alltid vara stamkund hos er för jag älskar tv-spel och det är så tv-spel butiker som kollar skicket och värdet och ser bra ut som man ska göra 😂😍👍👌😃🎮😀
Lite oseriöst
Skickade skadade böcker. Kund uppmuntrar sedan butiken att packa böckerna bättre, butikens personal säger då att det inte går packa bättre och skulle kosta för mycket, åker sedan iväg på visning av switch 2. Kunden får då ringa butiken för att få svar då kunden inte hade en aning om utflykten. När sedan klarna inte uppdaterar ärendet får kunden klagomål från butikens vd över telefon på kvällstid. Dagen efter har kunden fått en bok av samma art från Adlibris utan en enda skada (uppenbarligen finns det ett bättre sätt att packa på. Fick kompensation men inte så trevligt bemötande, trotts att man bad om ursäkt för missförståndet).
Mycket bra utbud av allt spelrelaterat
Mycket bra utbud av allt spelrelaterat.
De vill de bästa för spelsverige!
Enda spelbutiken jag litar på att få iväg min förhandsbokning så jag har spelet på releasedag.
Mycket bra support!
Bonus för godiset man får med i varje order :)
Väldigt bra att ha och göra med
Väldigt bra att ha och göra med, alltid supernöjd!
Avvisade köp - pengarna reserverades
Jag bor i utlandet och brukar handla presenter online till min familj i Sverige utan problem. Här gick jag bet. Att lägga presentkorten till Nintendo eShop i korgen gick fint. I kassan finns endast val av svensk adress (varför det nu ens är nödvändigt för ett digitalt presentkort). Fint, använde min brors (mottagarens) namn/adress, det har jag gjort massor av gånger förut. Valde betalningsmetod PayPal, tryckte på köp, köpet gick igenom (pengarna reserverades på kontot), men studsade direkt då namnet på PayPal (= mitt) och min brors naturligtvis inte stämde överens. Har aldrig varit med om att detta skett på 18 år i utlandet och mängder av liknande köp på alla möjliga webshoppar. Slutade med att Elgiganten fick min business istället - synd.

Resposta da Spel & Sånt
Grym butik för spelentusiaster!
Snabb leverans och gratis godis
Mycket snabb leverans, beställde på måndagen och paketet låg i brevlådan på onsdagen. Fick också godis! Tre stycken patroner, roligt koncept.
Extremt snabb leverans
Extremt snabb leverans, beställde söndag och fick den spelet på tisdagen.
Toppen butik
Snabbt leverans. När en produkt saknades i försändelsen skickade de den samma dag som jag kontaktade supporten och fick den dagen efter. Trevligt folk som tydligen brinner för spel
Snabb hantering!
Jag beställer då och då från Spel & Sånt, varje gång har jag haft mina varor dagen efter i posten!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.