Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en ganske fremragende oplevelse, og vi kommer helt sikkert til at købe der igen og anbefale andre at gøre det samme. To kasser i standardmål og en rund kasse bestilte vi i god tid inden på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering selvom jeg bestilte et højbed lavet på specialmål. Det tog 7 dage fra jeg bestilte højbedet til det stod i min have. Jeg har mange højbede fra Stålhaven, kvaliteten er upåklageli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stålhavens hjemmeside er overskuelig og nem at benytte ved bestillinger. Varerne er grundigt men kort beskrevne. Kvaliteten er helt enkelt bare god - man ser og mærker det straks ved modtagels... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling! Vi manglede et større højbed foran vores kontor - og med logo på! Stålhaven leverede det flotteste højbed med logo og med farver matchende vores logo. Man kan virkelig mærke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Escrito pela empresa

Stålhaven ApS (Der Stahlgarten & Stålträdgården) er en dansk producent af haveprodukter i stål. Stålhaven har specialiseret sig i produkter primært i cortenstål. Her leverer de markedets højeste kvalitet. Eksempelvis højbede, bedafgrænsninger, støttemure, spejlbassin, hegn og meget andet. Alle produkter kan specialfremstilles efter kundens ønsker - hvilket giver muligheden for at skabe sit eget unikke uderum. ENGLISH: Stålhaven ApS (Der Stahlgarten & Stålträdgården) is a Danish manufacture of garden supplies with a niche focus on corten steel products. Known for its top quality products such as planters, garden edges, retaining walls, water mirrors, panel fences and other garden articles. All items can be customized for specific needs - helping consumers and business create their unique outdoor space.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fremragende service

To kasser i standardmål og en rund kasse bestilte vi i god tid inden påske, så vi kunne bruge påsken på at anlægge vores nye have. Desværre var vores bestilling forsinket og nåede ikke frem. Med opgravede planter og buske måtte der ske noget. Og det gjorde der. lørdag aften ved 22-tiden ankom vores bestilte varer med Stålhavens egen lastbil fra Løgstør til Bagsværd - fordi vi ringede og klagede vores nød. Stålhaven tog affære og satte os som kunde i først. Det blev vi utroligt glade og lettede over, og vores have kunne blive færdig.
Fremragende service, lækre varer og vi kommer igen, når næste projekt går i gang

4 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Har forttfarande inte fått varan så kan…

Har forttfarande inte fått varan så kan inte bedöma den alls. Däremot är leveransen mycket försenad. ORDER #SE1630
PS. Efter kontakt blev det en snabb och trevlig bemötande och leverans nästa dag, lådan hade blivit fast i transporten. Vi blev mycket nöjda.

9 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering selvom jeg…

Super hurtig levering selvom jeg bestilte et højbed lavet på specialmål. Det tog 7 dage fra jeg bestilte højbedet til det stod i min have. Jeg har mange højbede fra Stålhaven, kvaliteten er upåklagelig.

1 de abril de 2026

Beställning

Hej,
Måttbeställde blomlådor, leverans och utförande helt perfekt👍 även respons från kundtjänst var mycket proffsigt 🙏
Med vänlig hälsning,
Germund

2 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Super lækre produkter der pynter i…

Super lækre produkter der pynter i haven :) God kvalitet. Vi har tidligere købt højbede hos stålhaven som nu er flotte rustne og pynter i haven. Nu skal vi have højbede i den anden ende af haven. Alle er på special mål, som passer lige til os. Kan kun anbefales herfra.

10 de março de 2026

Det har jeg gjort

Jeg bestilte en plantekasse uden bund, jeg var opmærksom på dette. Jeg skrev tilbage og ytret min frustration over at jeg have bestilt én uden bund 🤯😤
Jeg skrev hvad gør “vi”ved det, Niclas ringede et dage efter. Modellen uden bund kunne godt “redes” ved at indsætte to plader.
Super service!
Jeg har videregivet jeres hjemmeside til min nabo.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er rigtig godt tilfreds med…

Jeg er rigtig godt tilfreds med blomsterkasserne fra Stålhaven. Kasserne er udført i stål af meget høj kvalitet, og både finish og detaljer er i orden. (Jeg er selv smed).

5 de fevereiro de 2026

Toller Service, tolles Produkt, glücklicher Kunde

Nach einer Anfrage wegen der Montage wurde mir sofort und persönlich via Telefon weitergeholfen. Besser geht es eigentlich nicht. Eine persönliche Beratung ist heutzutage absolut außergewöhnlich und schätzenswert. Vielen Dank dafür! Das Ergebnis sieht top aus👍🌸🌼🪻

1 de setembro de 2025

kvalitetsvarer

Yderst behagelig personale og der er styr på tingene.
Levering til tiden og varen er af god kvalitet (blomster kummer 150x50x50 rust ). Vi handler gerne hos Stålhaven en anden gang.

9 de setembro de 2025

Det spiller bare !

Nem og overskuelig hjemmeside - også når man ønsker specialmål. Konkurrencedygtige priser og fri fragt over 5000. Kvalitet i TOP (fine svejsninger/samlinger) - det hele spiller bare ! :-)

11 de setembro de 2025

Super service.

Efter en behagelig telefonsamtale med ejer, om tidligere fremsendt besked, vil jeg klart anbefale dette firma.
Deres produkter lever helt op til mine forventninger.
Har købt 2 gange ved dette firma.

8 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt og igennem ordentlig handel fra…

En helt og igennem ordentlig handel fra afgivelse til modtagelse. Når man så modtager et produkt som mere end lever op til forventningen, vil man helt klart vende tilbage til Stålhaven ved genbestilling.

7 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og gode solide…

Hurtig levering og gode solide produkter ! Bestilte et piedestal i cortenstål på specialmål, og jeg må sige at det kom hurtigere end forventet. Produktet er flot udført og stemmer fint overens med prisen. Kan godt anbefales.

14 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais