Det var nemt at bestille. Der var en super kundeservice - der også besvarede uden for almindelig kontortid. Varerne kom som aftalt. Kvaliteten er over forventning og nemt at samle. Min bedste anbe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Köpte två odlingslådor i serien Cuby varav en var specialmått. Jag beställde lite i sista sekund och var i kontakt med byJEMA som lovade att göra allt de kunde för att jag skulle få lådorna innan ett... Ver mais
A empresa respondeu
Köpte en bålgrill, bänk, rotesserie, pizzaugn och vedoppvaring. Fantastiska produkter som är estetiska och mycket funktionella. Topp kvalité. Var en del spörsmål jag hade kring leverans, ByJema s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er specialister i at skabe smukt designede og funktionelle elementer til dit udendørsrum. Med vores omfattende sortiment af bålgrill, højbede, plantekasser, udekøkkener, støttemure, bålsteder og bålfade, skraldeskjul, loungesofaer, loungeborde, bedringe og græskanter har vi alt, hvad du behøver for at skabe et harmonisk og indbydende udemiljø. Vi er stolte af, at vi selv står for al produktion på vores egen fabrik beliggende i Midtjylland. Dette giver os fuld kontrol over hele produktionsprocessen og sikrer, at hvert enkelt produkt opfylder vores høje standarder. Vi fokuserer på solide materialer, brugervenlighed og enkle former, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle. Vores team af erfarne og dygtige medarbejdere og designere arbejder passioneret på at levere produkter, der vil forvandle dit udendørsrum det du drømmer om. Vi tilbyder også skræddersyede specialmålsløsninger, der passer til dine specifikke behov. Vores plantekasser og højbede fås i både standard- og specialmål, og du kan vælge mellem forskellige finishmuligheder såsom cortenstål (rust), galvaniseret eller sortlakeret. Vi tilbyder hurtig levering og konkurrencedygtige priser, så du kan få glæde af vores produkter uden unødvendig ventetid eller besvær. Vi er passionerede omkring at skabe produkter, der bringer komfort, stil og funktionalitet til dit udendørsrum.
Informações de contacto
Kløservejen 2, 8850, Bjerringbro, Dinamarca
- kristine@jema.as
- www.byjema.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
alles ohne Beanstandungen
Excellent customer service
I really appreciate your exellent customer service !
Dansk smedearbejde og kundeservice når det er bedst 👍
Det var nemt at bestille.
Varerne kom som aftalt.
Kvaliteten er over forventning og nemt at samle.
Min bedste anbefaling til byJEMA 😊
Kun godt at sige om handel med JEMA
Kun godt at sige om handel med JEMA. Alt forløb hurtigt og professionelt og vi er meget tilfredse med det højbed vi købte.

Fornøyd!
God service, rask levering til Norge, fine plantekasser og benk! Veldig fornøyd!

Resposta da byJEMA
Fantastisk service allround og lækre produkter
Modtog i dag to plantekasser, produkterne kom til aftalt tid (efter kun 2 dage). Det var beskyttet godt under fragten (som tilmed var gratis) og det var nemt at samle. Der var også både ekstra skruer og møtrikker, super fin service! Og i pakken var også nogle fine foldere om vedligehold, inspiration o.a.
Er sindssygt glad for mine nye bede - nu skal de bare ruste flot. Kvaliteten overraskede mig meget positivt. Kommer 100% til at bestille mere fra byJema i fremtiden!

Meget tilfreds
Meget nemt at overskue hjemmeside og vælge produkter. Bestillingen kom allerede efter to dage. Rigtig god service og rigtig fine produkter der var nemme at samle..😊

Virkelig god service
Virkelig god service
Bestilte et rotisseri som blev leveret med beskadiget emballage. Varen blev taget retur og ny blev sendt straks så den kunne nå at komme under juletræet

Resposta da byJEMA
Godt produkt og levering inden for den…
Godt produkt og levering inden for den tidsperiode som lovet.

Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
Højbedet jeg bestilte passede på milimeteren. Virkelig en fornøjelse at samle bedet, for at sætte det op.
Helt klart et sted jeg vil handle igen.

God kvalitet på blomsterkasser
God kvalitet på stålarbeider gir god tilpasning og enkel montasje.
Flotte kasser, som blir enda finere når korrosjonen gjør sin jobb.
Rask og hyggelig levering.

Resposta da byJEMA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.