Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min ordre blev leveret på forkert adresse af de Danske Fragtmænd. En af pladerne var desuden bøjet. Skrev derfor til Thy Metal, som med det samme svarede og tilbød mig at sende en ny plade. Super go... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var helt problemfrit at handle med Thy Metal. Jakob var første klasses at kommunikere med, og en lille fejl i leveringen blev uden spørgsmål bare rettet uden forsinkelse. Selv om jeg blev ved... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for et godt og inspirerende samarbejde! Opgaven bestod i 9 galvaniserede højbede på skæve mål, certifiserede profiler i ristfrit stål i industrikøkken samt lacer-skåret logo-skilte til f... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção metalúrgica

Escrito pela empresa

Thy Metal producerer bl.a. højbede samt blomsterkrukker af høj kvalitet, som tåler det danske vejr. Fåes både i Corten samt galvaniseret stål.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Den først bh - det helt normalt

Kom ind med min datter som skulle kigge på sin første bh i Odense - en ung kvinde tog opgaven til sig og gav min datter en oplevelse som var udover hvad vi havde forventet uden hun blev genert (det ikke nemt at blive voksen) men gik derfra med 2 stk og en oplevelse af det helt normalt - tak for det

23 de julho de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Thy Metal

Resposta da Thy Metal

Hej Ina

Jeg er glad for at høre at i har haft en rigtig god oplevelse i Odense.
Jeg er helt sikker på at de vil sætte pris på de flotte 5 stjerner :)

Mvh Thy-Metal (Vi sælger Højbede i stål)

Smukke højbede

Jeg har netop modtaget mine to flotte højbede fra Thy metal. Jeg er ovenud tilfreds med produktet. Super flot udført, med logo i metal. Alle henvendelser til firmaet blev besvaret venligt og imødekommende og det var let at få justeret sin ordre. Jeg kan kun anbefale dette firma. Jeg vil altid handle den slags produkter hos dem.
det er i dag ikke altid let at få direkte telefonkontakt med et firma. Det er meget betryggende at det er muligt og med så let adgang. Lisbeth Liebmann Hellebæk

2 de abril de 2025
Opinião espontânea

Hurtig levering.

I første forsendelse manglede der bolte, men efter en opringning til jer, havde jeg dem allerede dagen efter. Tak for det. Nu er opsatsen blevet tilplantet, og det ser rigtig godt ud.

7 de março de 2025

Fine produkter

Bestilte to flotte julehjerte i cortenstål.
De kom hurtigt og er bare så fine, så de bedste anbefalinger herfra

27 de novembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais