Sur og meget uhøflig medarbejder, lørdag den 13 juni skulle vi spille 3 kaffer og et rundstykke hvor vi bliver mødt af en medarbejder der snakker meget grimt, uhøfligt og ingen sans for service har. D... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
5 stjerner til Bjarke og martin i skovlunde, min model y quicksilver fik buler og dybe ridser fra en skraldevogn, de udbedrede skaden på 2 timer og har ramt farven fuldstændigt perfekt. Jeg talte med... Ver mais
Butikken var tom, trods dette blev der ikke tørret borde af eller fjernet skrald. De to nydelige ansatte havde travlt med at kigge på mobil sammen og fnisede og grinede. Toilettet lignede et bombekrat... Ver mais
Jeg gik ind på starbucks i aalborg storcenter for at drikke en kaffe. Efter 15 minutter i kø (kun 2 mennesker foran mig) uden at køen flytter sig gik jeg igen. Jeg synes det er ganske urimeligt at man... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Synes de laver det bedste kaffe :)
Very good coffee
Very good coffee, always changing and adding new flavor to their offering. Great taste in designing interiors. Very well trained, friendly staff. Bathrooms aren't always clean in busy shops.
DET SMAGER AF VAND!!!
Jeres Pineapple green tea smager af vand selvom at man beder om mere smag! Dårlig service
Jeg har drukket kaffe i mere end 35 år…
Jeg har drukket kaffe i mere end 35 år og var meget glad da Starbucks endelig kom til Danmark.
Det har været godt men nu går det for stærkt eller der er ikke tilstrækkelig kvalitets kontrol.
Jeg købte 3 kopper cafe latte i Næstved Storcenter og kaffen var bitter - og slet ikke god.
Kaffe bliver bitter hvis der er gammel kaffe olie i maskinen eller kaffe sien - og hvis der mangler rengøring.
-------
Nå - har lige talt med Maria - som gerne ville gi 2 gode kopper kaffe - så det glæder jeg mig til.
Starbucks Frederiksberg - Føtex Fasanvej - FORKERT kaffe 2x
Starbucks Frederiksberg - Føtex Fasanvej
Jeg kommer jævnligt her og får kaffe og normalt altid god service, MEN i dag lavede damen både FORKERT kaffe og igen anden gang da hun skulle lave den om, lavede hun den forkert igen. Amen altså, når man 2 gange skal brokke sig over sin kaffe man betaler 50 kr. for. Det er altså op ad bakke.
Kastrup Lufthavn
Kastrup Lufthavn, Terminal 3. Så har jeg da lært, at hvis man gerne vil have sort kaffe, så skal man bestille en Americano. Jeg bestilte nu godt nok bare en 'sort kaffe' - og fik et bæger, hvor man på lang afstand kunne lugte, at det var kolbekaffe, der havde stået og kogt i lidt for mange timer. Føj for den. Køen var alt for lang til at få den byttet, så den røg direkte i skraldespanden. Det er ikke i orden. Heller ikke selvom det 'bare' er en kop sort kaffe, man bestiller. Heldigvis er der jo mange gode alternativer i lufthavnen ;-)
Starbucks i Fisketorvet
Starbucks i Fisketorvet
Sjældent har jeg haft en dårligere oplevelse med medarbejdere på Starbucks end på den i Fisketorvet. Vi var ved restauranten kl. 08.30, hvor det i følge deres egen skiltning er meningen at de skal åbne. Vi kunne se medarbejderne stå og tale sammen og vi fik øjenkontakt med dem, men der blev ikke lukket op før kl. 08.36. Vi blev ikke mødt med "undskyld ventetiden" eller lignende, næh - vi fik den sureste og mest ugidelige betjening, hvor der tillige var fejl i ordren. Det er super ærgerligt for et ellers godt koncept og god kaffe. Denne oplevelse var desværre heller ikke den eneste af slagsen. Vi kommer virkelig ofte på Starbucks i Fields og hovedparten af medarbejdernes opfattelse af kundeservice står på ingen måde mål med det vi oplever i f.eks. Seattle, London, New York eller andre steder i udlandet. Der er virkelig plads til forbedring - og de kan ikke anbefales, hvis man gerne vil have en god oplevelse.
Den bedste automat
Automatkaffe er sjældent en stor oplevelse, men Starbucks-automaterne hos blandt andre Q8 leverer altid en rigtig fin kop kaffe.
Misvisende reklametekst
Efter et indkøb i Bilka Kolding var det tid til en kop kaffe.
Ved STARBUCKS står der et tilbudsskilt med flg. tekst.
”20% RABAT ved fremvisning af din Bilka bon.
Vis din Bilka bon fra i dag og få 20% rabat på en håndlavet drik i Starbukcks”
Da vi er 2 personer bestiller vi 2 kopper a’ kr. 50,-
Og får en regning på Kr. 90,-, da jeg gør opmærksom på regnefejlen (100-20% =80)
Læser den søde unge damen teksten op for mig, og ligger tryk på ”en”
Dette lille tryk mangler i reklameteksten.
Det bør ikke være svært at ændre ”en” til ”EN” så er en hver tvivl fejet af bordet.
Starbucks simply has the best coffee in …
Starbucks simply has the best coffee in town when it comes to the type of format (coffee bar). In Denmark it's a bit pricey, but so is everything else in DK.
Only one big minus in my opinion: They do not have cinnamon raisin bagels with creamcheese in Denmark (or well, at least not in Aarhus)! :,(
Skal som altid ind i brandrupdam …
Skal som altid ind i brandrupdam v/Kolding og have varm kakao når jeg har været oppe med min datter i Finderup påefterskolen og denne gang ingen undtagelse. Bor. I Aabenraa så en tur. På 2 gange 200 km. Så ca halvvejs køre vi ind og får vores kakao, men smager ikke på den før vi igen er påmotorvejen. Og den smager af vand. Øv øv når man ikke lige kan vende om..
Kære Starbucks
Kære Starbucks
Morgenkaffe i FIELDS. Jeg købte kaffe og en bagel. Kaffen var som altid super lækker.
Meeennnnnnn.....måske skulle i lige steppe lidt op i forhold til en optøset, kold, papagtig dense bagel. Helt uspiselig. Betjeningen var god, og jeg fik mine penge retur - ville simpelthen ikke spise den bagel.
Fik jeg sagt at der ikke er ryddeligt heller?
Hov.....så var der lige kommet espressohouse. Lækkert bagværk, SUPER HYGGELIGT, excellent betjening og ikke noget rod.
Kaffen var god også.....så.....I har fået jer en seriøs konkurrent. I har virkelig noget at arbejde på....
Aalborg Storcenter.
Aalborg Storcenter.
Skodsted!!! Magen til elendig betjening skal man lede længe efter. Havde øjenkontakt med dåsen bag disken flere gange, hvorefter hun vælger at betjene senere ankomne kunder. Ikke engang McDonals kan slå det her.
Fin betjening i Kolding
Jeg var i kolding storcenter hvor jeg fik en rigtig god betjening af en sød ekspedient.
Starbucks or charity?
Yesterday I went to Starbucks at fields with my wife and son, we found the tired staff busy on their cellphones without any smile. Seems we were in a charity coffee shop where homeless are expecting free coffee from volunteerly working staff with attitude. Place was very dirty, coffee stains on the sitting area, all the tables seemed never been cleaned since long, no one cleaned the tables after previous customers left.
Negativ oplevelse vendt til positiv oplevelsr
Elsker at komme på Starbucks og denne gang var ingen undtagelse. Denne gang i fields.
Jeg afgiver min bestilling og sætter mig og venter på min kaffe. Damen som tog imod bestillingen går efter 5 min. Ud af forretningen med sin tlf. Og den stakkels dame der var tilbage ( andrea)render forvirret rundt da hun åbenbart ikke har fået af vide hvad der er blevet bestilt. Hun får så spurgt mig og efter få minutter kommer min kaffe. Og så giver hun mig et kort hvorpå jeg kan få en gratis kaffe som undskyld for hvad der var sket. Det er squ god kundeservice. Andrea burde udnævnes til årets medarbejder. Hun er årsag til at jeg stadig har lyst til at komme i Starbucks. Den anden burde efter min mening få et spark i r....
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at kigge forbi Starbucks i Saliing, Aalborg :)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.