A empresa respondeu
Jeg vil ikke anbefale Steinsolar til nogen. Vi fik installeret solceller i 2023 og har egentlig været tilfredse med anlægget. Men efter garantien udløb, og vi fik brug for support, ændrede tonen sig... Ver mais
A empresa respondeu
Et helt igennem troværdigt firma, der har hjulpet mig rigtig godt igennem hele processen. Har fra start haft en rigtig god dialog med Lars Stein, lige fra tilbudsfasen og til anlægget stod klar. Ef... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vi har fået opsat et 6kw anlæg med batteri, og AI. Det virker perfekt og lever op til vores ønsker og krav. Vi havde ingen forstand på solceller, men fik 5 forskellige tilbud på nettet, og lod så en energi konsulent se dem igennem. Han anbefalede tilbuddet fra Stein Solar, når han holdt alle parameter op mod hinanden. Og det er vi rigtig glade for. Dialogen har hele vejen igennem været perfekt. Opsætning og montering er udført flot og professionelt. Rådgivning, vejledning mv. er i et sprog alle kan forstå. Vi kan kun anbefale Stein Solar. En stor hilsen til alle håndværkerne og Lars ikke mindst.

Resposta da Steinsolar
Jeg vil ikke anbefale Steinsolar til nogen.
Vi fik installeret solceller i 2023 og har egentlig været tilfredse med anlægget. Men efter garantien udløb, og vi fik brug for support, ændrede tonen sig markant.
Vi endte med en regning på 1.800 kr., selvom de reelt ikke lavede noget – der var blot gået et relæ i eltavlen, som vi selv fik tændt igen. Alligevel blev vi opkrævet for to timers arbejde á 900 kr. Det føles både urimeligt og som dårlig kundeservice.

Resposta da Steinsolar
Jeg valgte Steinsolar efter at have ledt længe efter ærlig rådgivning – og her fik jeg endelig den rette hjælp. De installerede både solceller og batteripakke, og hele forløbet var professionelt, gennemsigtigt og til tiden. Jeg kan varmt anbefale Steinsolar til alle, der vil have en seriøs leverandør af solceller.

Resposta da Steinsolar
Behagelig og reel sælger. Pas på derude og brug jeres sunde fornuft, inden for solceller og batterier er tal og tilbage betalingstiden meget pyntet på i mange tilfælde. Der synes jeg Lars gjorde det meget godt. Vi er glad for vores anlæg og måden det er sat op på. Ser frem til at der kommer noget automatisering på.

Resposta da Steinsolar
Vi oplever en helt igennem ærlig og kompetent samarbejdspartner.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Steinsolar i forbindelse med valg og efterfølgende installationen af vores solcelleanlæg. Allerede fra første kontakt mærkede vi, at fokus er at finde den løsning, der passede bedst til vores behov – og ikke bare den dyreste løsning. De foreslog faktisk en mere enkel og billigere løsning end vi selv havde forestillet os, og den har vist sig at være helt rigtig til vores forbrug og situation.
Steinsolar tog ansvar for hele projektet fra start til slut. Kommunikationen har været tydelig og professionel hele vejen igennem, og vi har følt os trygge og godt informeret under hele forløbet. Tidsplaner blev overholdt, og alt blev gennemført som aftalt.
Det, vi især sætter pris på, er deres ærlige tilgang og ordentlighed. Der var ingen “salgssnak”, kun ærlig rådgivning og et ønske om at levere en god og gennemtænkt løsning.
Vi kan varmt anbefale Steinsolar til andre, der overvejer solceller – her får man en samarbejdspartner, der både er kompetent, pålidelig og reel.
We were extremely happy with the service, communication and support provided regarding a solar panels. Buying and registering solar panels in another country can be difficult, but Lars from SteinSolar.dk has made it super easy and smooth. He was very helpful and responded all times of the day and even in the weekend.
God service, god vejledning, god forklaring og rimelige priser.
Super professionel oplevelse – topkvalitet hele vejen fra Stein Solar...
Vi er simpelthen lykkelige for, at vi valgte Stein Solar til vores solcelleanlæg! Fra første opringning til færdig installation har alt bare været perfekt. Lars Stein har været i en klasse for sig – imødekommende, ærlig, personlig og superkompetent hele vejen igennem. Vi følte os virkelig set og hørt!
Installationen gik lynhurtigt, håndværkerne var top professionelle, og de var meget imødekommende og super gode til at forklare, og meget fleksible, mødte op som ønskede på en søndag. Anlægget kører som en drøm, og vi producerer MEGET mere strøm, end vi havde regnet med. Fedt man kan følge med på Appén – en kæmpe bonus! 🌞⚡
Vi kan simpelthen ikke få armene ned. Hvis vi kunne give 10 stjerner, så havde vi gjort det! Tusind tak til hele holdet hos Stein Solar – vi anbefaler jer til ALLE vi kender!
Og takker for den super service i har leveret hele vejen.
Mvh Jakob og Louise
Fremragende service og professionel løsning fra Stein Solar.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Stein Solar i forbindelse med udvidelsen af vores solcelleanlæg.
Det var vigtigt for os at kunne bibeholde de eksisterende paneler, og det lykkedes Stein Solar at integrere dem helt problemfrit med det nye anlæg.
Fra første kontakt blev vi mødt af et professionelt og imødekommende team, som var både løsningsorienterede og teknisk skarpe. De lyttede til vores behov, fandt den rigtige løsning - og leverede til tiden med høj kvalitet hele vejen igennem.
Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Stein Solar til andre, der ønsker en ærlig og kompetent samarbejdspartner inden for solcelleløsninger.
Med venlig hilsen
Benny Lauridsen
BL Motorservice
Smedebakken 54, Starup
7200 Grindsted
Perfekt samarbejde og en stor anbefaling fra vores side! Fra start til slut tog det kun 5 uger. Lars og hans team har gjort et fantastisk stykke arbejde på vores hus og solcellepanelet. De var hurtige til at svare og kunne altid forklare mine spørgsmål, kunne altid finde en løsning til mig.
Super tilfreds.
Har købt 12,18 kw solceller med 15,3 kWh batteripakke.
Super kompetent rådgivning hele vejen igennem. Gutterne der lagde cellerne på garagetaget lavede et flot stykke arbejde, og var meget opmærksomme på at cellerne kom til at ligge helt rigtigt. Og så spillede det max da resten blev slået til.
Stor fornøjelse at se større produktion end forbrug på en helt almindelig solskinsdag i FEBRUAR.
STOR anbefaling herfra.
Er nogen i tvil om hvordan sådan et anlæg ser ud og virker, er man velkommen til at komme og kikke her hos os i 8464 Galten.
Med venlig hilsen
Gregers
Jeg vil gerne sige tusind tak til Lars…
Jeg vil gerne sige tusind tak til Lars for solcelleudstyret, som er blevet installeret i mit hus, men det handler ikke kun om solsystemet, det handler også om den professionalisme og dedikation, Lars har vist gennem hele processen, fra dokumenterne til installationen af batteriet. Han var til stede på hvert trin og løste også alt undervejs. 100 % anbefalelsesværdig, hvis du leder efter god kvalitet, gode priser, god opmærksomhed og en fantastisk rådgiver, der ved, hvad han laver, og kender sin virksomhed. Endnu en gang, Lars, tusind tak.
Ricardo Quintana og familie. Ølsted - Løsning
De har givet mig en god opstart og har været
behjælpelig med lidt problemer i starten

Jeg fik god vejledning
Alle aftaler blev overholdt
Jeg fik et anlæg der fungerer til en god pris

Resposta da Steinsolar
Vi kan varmt anbefale at bruge Stein Solar, hvis du går med tanker om at opsætte solceller på din erhvervsbygning. Vi har fået en virkelig god service. Pris og kvalitet hænger godt sammen, og Lars har fuld kontrol over hvilken løsning der er bedst.
Venlig hilsen
Scangaard ApS
Thomas Søgaard

Resposta da Steinsolar
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Stein Solar. De leverede et skræddersyet solcelleanlæg og var hele vejen igennem imødekommende og professionelle. Der var en god og åben dialog om løsningen, og de formåede at tilpasse anlægget til mine specifikke behov.
Kan varmt anbefales, hvis du leder efter et pålideligt firma, der lægger vægt på kvalitet og god kundeservice!

Resposta da Steinsolar
God personlig dialog med leverandøren af solcelleanlæg og hurtig og god opfølgende service ifm. afklaring af behov for anlæg, levering, montering og opsætning. Stor anbefaling herfra.

Resposta da Steinsolar
Efter installation havde jeg nogle problemer med defekte batterier, og her er de blevet skiftet helt uden problemer.
Ønsker du et sikkert valg af solcelleleverandør i en jungle af leverandør, så kan du rolig vælge Stein Solar.

Resposta da Steinsolar
Vi købte et solcelleanlæg hos Stein Solar, skarpe priser, rigtig god information hele forløbet igennem, opsætning og tilslutning med håndværkere der kunne deres kram.
Efterfølgende kan vi altid få gode råd til småting der evt. skal tilrettes
Den glade solcelleejer Gert

Kæmpe anbefaling herfra.!
Vi har handlet flere gange ved Steinsolar og i alle tilfælde blevet godt behandlet og aftaler overholdt.
Deres service er meget udover normalen og vi oplever at de går mange ekstra skridt for at levere en super service.

Resposta da Steinsolar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.