Solée Opiniões 277

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været en fornøjelse at handle med jer. Gode løsninger og kompetente svar også ved de ændringer der var undervejs. Nu glæder vi os til det fortsatte samarbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

My friend Peter and I are so greatful with mr. Christian Jensen imput of knowledge, help and paicence with us on our house project regarding transitioning from classical (gas) to green mode.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem proff. God dialog med Solee gennem forløb og også efter. Lidt problem med kommunikation med underleverandør. Lidt lang tid fra leverance af anlæg indtil installation. Ca 2 måned... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Enormt hurtigt og nemt. Super kompetente ansatte. Vi fik lavet anlægget som ønsket og blev ringet op flere gange undervejs for at kontrollere at det stadig var ønsket placering. Der var sket en l... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia renovável

Escrito pela empresa

En af Danmarks bedste solcelleleverandører til prisen. Solée leverer seneste teknologi og er førende i at levere nogle af de højest ydende solcelleanlæg i hele Danmark. Hos Solée tror vi på en grønnere fremtid, som skal opnås gennem en samlet indsats fra hvert enkelt dansker. Solceller er en god start og vi mener, at solceller skal være et allemandseje. Solée består af erfarne og faglærte folk med mange år inden for energioptimering og solcelleenergi. Vi varetager hele processen fra den første kontakt til anlægget er installeret og klar til brug. Undervejs hjælper vi med dimensionering og al papirarbejde.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Har i dag bestilt solceller og batterier
Så nu venter jeg på det kommer de sætter det op

23 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

My friend Peter and I are so greatful…

As a profesional, I apreciate the special way that mr. Christian has interact with our house project in the behalf of the Soleé company which we strongly recomand.

Thank you again, and looking forward for our next project together.

Best regards
Peter Bergstrøm
Iulian Tomulescu

19 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil dele en oplevelse med…

Jeg vil dele en oplevelse med ovennævnte firma da medarbejderne simpelthen ikke lever op til god kundeservice. ..
Anglægget er hoppet af vores internet og dermed kan app ikke bruges til at følge med i data ind/ud. Vi har flere gange henvendt os til firmaet og de smider bare ansvaret /forpligtelserne videre og fortæller :det er ikke os som vil/kan opsætte anlægget igen.
Jeg anbefaler ikke Solee.dk til nye kunder.
HOLD JER LANGT VÆK!!

8 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De (Solee) ringede uopfordret.

De (Solee) ringede uopfordret og nævnte at vores eddy-box var offline.
Vi fik løst problemet 🙂
Blev guidet af Martin i opsætningen - han udviste STOR tålmodighed, og forklarede det på en måde der var til at forstå.
Det kalder jeg kundeservice.

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning fra Thomas inde fra…

God rådgivning fra Thomas inde fra solee og god gennemgang fra start til slut.

Jeg købte et 9,9 kW solcelleanlæg med batteri hos Solée og hele processen gik egentlig rigtig fint. Fra rådgivning til selve installtionen. De var hurtige til at svare når jeg havde spørgsmål og kom også med nogle gode forslag til hvordan anlæget kunne optimeres lidt.
Nu producere vi en stor del af vores strøm selv, og man kan allerede mærke det på elregningen. Alt i alt en rigtig god oplevelse, så jeg kan godt anbefale dem.

5 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Solée lever virkelig op til deres…

Solée lever virkelig op til deres budskab om at gøre grøn energi enkel. Fra første kontakt oplevede vi ærlig og kompetent rådgivning uden salgspres.

De guidede os trygt gennem hele processen og sørgede for, at vi fik en løsning, der passede præcis til vores behov. Installationen var effektiv, og alt blev afleveret pænt og professionelt.

Det føles godt at kunne producere sin egen strøm og samtidig gøre noget aktivt for klimaet.
Vi er meget tilfredse og anbefaler dem gerne videre.

26 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det kan klart anbefales herfra…

Det kan klart anbefales herfra medarbejderen er mega dygtig og professionel og hjælpsom jeg har fået mega meget hjælp og de er hurtige på telefonen og mail så hvis der opstår en problem er man ikke er i tvivl om at få noget hjælp med det samme så det har været en god oplevelse hele vejen og Daniel skal have en stor tak derinde fra projektlederen som har været med til at hjælpe hvor tingene skal stå og hvordan de skal placeres virkelig god og professionelt
Og Jonas hjalp med finansiering
Jeg er mega glad

26 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais