Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterper... Ver mais
Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk . Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed... Ver mais
Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze... Ver mais
Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertro... Ver mais
Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!
Parallelweg 43, 1948NK, Beverwijk, Holanda
Respondeu a 46% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Niets dan problemen met mijn fiets die ik in oktober gekocht heb. Piepend remmen en sinds eergisteren een accu die muurvast zit. Die er met geen mogelijkheid uitkomt.
Ik snap wel dat het bedrijf failliet is. Als er geen fatsoenlijke reactie komt door het nieuwe bedrijf op mijn huidige situatie. Koop ik nooit meer een stella en schrijf ik overal deze review. Daarnaast vertel ik het aan iedereen die ik ken.
Koop geen stella. Niets dan ellende!
3 december gemeld aan het nood email adres dat mijn ondersteuning niet meer werkt. 2 of 3 weken later kwam er een monteur. Hij zei dat hij t weer deed. Mijn huishoudelijke hulp was bij mij aan de gang dus kon het niet direct testen. Later getest en hij doet het helemaal niet. Sindsdien reageren ze helemaal niet meer. Fiets is nog geen 2 jaar oud. Het is mijn enige vervoersmiddel en ben hart en reuma patient. Het is inmiddels 6 januari en ze hebben nog steeds niet gereageerd
Stella Zürich Ost wie Berger zürich und Luzern. China Ware. Keine Rückzahlung. Ware kommt aus Asien.
Vreemd vorige slechte review is weg ben niet blij met Stella . Fiets nog geen jaar oud kapot comp op stuur nieuwe er op 200 euro lichter nog geen drie maanden later weer problemen ja dat spul kan niet regen water zegt men in Zwaag . Hallo welk land leven we ?
Combi Janne heeft mij beloofd de Livorno Gold FDST sup. in de werkplaats te kunnen zetten omdat ik uit heupoperatie kom + 6wk revalidatie dus mijn fiets woesthard nodig heb. " Ruim 2 mnd gewacht op onderdeel?" Toen het faillissement. Mijn verzoek hierbij is om aub de afspraak bij mij thuis te maken voor vervanging bedieningsblokje op t stuur zodat ik ook eindelijk weer eens kan fietsen.. PM ik was het die een vertrouwenskaartje in de winkel had gebracht met de intentie dat Stella en haar werknemers doorkunnen. Tip: Ook kunnen er delen v d ruimten door scholen ( jeugdzorg/ ggz/ verveelde jeugd/ jusitie) worden gebruikt als practicum lokalen; wat is er nou mooier dan je eigen fiets ( of die van een ander) te kunnen repareren. Stella Inclusief *!*
Groet v Zoufy
Schrijf ik een review hier op trustpilot, krijg ik een bericht van stellafietsen of ik gegevens wil sturen zodat ze het kunnen onderzoeken.
Stuur ik dat naar ze, nu al 3 keer en nog steeds geen reactie 👎
Mijn stella fiets is gevallen nu is het computertje van me stuur kapot, probeer stella te bellen maar niemand is bereikbaar. Alle winkels dicht, klantenservice dicht hoe kan dat? Nu kan ik me fiets niet gebruiken. Jammer hoor
Waren altijd heel tevreden over Stella.
Toen we 5 jaar geleden onze vicenza s kochten was bij mijn man in tijd van 3 weken display, motor en accu stuk. Heeft toen een nieuwe fiets gekregen.
Nu hadden we weer nieuwe fietsen gekocht met een flinke aanbetaling. En moesten helaas vernemen dat stella failliet was. Maar gelukkig krijgen we de aanbetaling terug. Toch jammer hoor had graag onze nieuwe vicenza s gekregen.
Schande echt waar, dat ze de klanten niet even informeren met de stand van zaken.
Fiets zou vandaag geleverd worden, wat dus niet is gebeurd
De verkooer in Roermond, Luuk, was zeer ervaren en gaf zeer goed advies.
Ondertussen bestaat Stella fietsen niet meer !
Deze zijn failliet verklaard !
Ze hebben heel wat mensen belazerd !!!!
Goede service, iets kapot dat wordt gelijk gemaakt
Top bedrijf, hoop dat het nog blijf bestaan!!
Sterkte!!
Ger van helden
Geholpen worden zonder afspraak
Vriendelijke mensen
Ik kwam binnen met 2 gebroken spaken en zei geen haast te hebben.
'S-middags werd ik gebeld met een prijs opgave en na mijn goedkeuring zal de fiets de volgende dag was mijn gereed zijn. Toppie toch, dit mooie bericht niet verwacht.
Ik heb van af dat ik een Stella driewieler heb ben ik altijd correct goed en kundig behandeld.
Ik weet nu helaas niet wat er nu gaat gebeuren. Heb voor 20 november een afspraak maar dat zal nu wel niet meer door gaan.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.