Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterper... Ver mais
Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk . Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed... Ver mais
Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze... Ver mais
Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertro... Ver mais
Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!
Parallelweg 43, 1948NK, Beverwijk, Holanda
Respondeu a 46% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Helaas moet ik opmerken.
Dat je tegen een dikke muur op gelopen ben.
Klopt als men een nieuwe fiets hebt gekocht voor het op fles gaande stella.
De fiets is gedaald naar 0 waarde.
Garantie en gevolg is verdwenen.
Ze zijn onbereikbaar.
En hebben een externe partij ingeschakeld voor onderhoud.
Reparatie komt volledig voor eigen rekening.
Omdat er totaal geen garantie meer is.
Ik ben bang naar zoveel vertrouwen in stella.
Nu helemaal weg.
En ook de duizenden klanten hun vertrouwen op gaan zeggen.
Ik vind het zeer jammer van de band die nu afgebroken wordt.
Helaas.
Mijn en zeer velen keren de rug toe
Onze Stella Fiore moederfiets 2,5 jaar geleden gekocht. Een maand geleden is aan beide kanten het frame gebroken, dit had een levensgevaarlijke situatie op kunnen leveren als een van onze kinderen op dat moment op de fiets had gezeten, gelukkig was dit op dat moment niet zo. Contact met Stella gehad (allen oprecht vriendelijk) maar nieuwe eigenaar doet niets aan fietsen die voor de overname zijn gekocht. Kortom, u mag zelf betalen voor een nieuwe fiets, want hij is niet meer te reparen.... Wij hebben de fiets de afgelopen jaren in onderhoud gehad bij Stella, netjes onderhouden en onze kinderen zijn klein (en licht) dus dit kan het probleem niet zijn. Beetje makkelijk om achter de overname te schuilen en niet service gericht te denken. Dezelfde fiets wordt nog steeds verkocht dus waarschijnlijk/hopelijk is het een fabricage fout maar wat mij betreft moet dit goed onderzocht worden zodat er geen slachtoffers vallen.
Mijn ondersteuning van de Stella fiets viel telkens weg. De fiets is 3 jaar oud. De batterij kon er niet uit en was in die 3 jaar door 3 monteurs bekeken en nooit verholpen. Nu in 1x wel!! Alles verder heel goed nagekeken en de fiets fietst weer als een tierelier!!! Helemaal top, monteurs!!!! Vertrouwen is terug!
Ik had snel een nieuwe fiets nodig voor werk en een fietsvakantie. Heel tevreden over mijn oude Stella was de keuze niet moeilijk. Binnen een week was alles geregeld, fiets afgesteld en klaar om te gaan. De doorstart bracht echt wel uitdagingen met zich mee maar de vestiging in Breda heeft in oplossingen gedacht en met succes!
Ik ben blij!
Mijn accu van de Stellafiets werkt niet. Deze heb ik afgeleverd bij een filiaal van Stella die weer geopend is.
Ze kunnen deze niet zelf repareren en ze gaan de accu ergens naar toesturen ter reparatie. Ze weten niet of die daar gerepareerd kan worden en kunnen niet zeggen hoe lang dit gaat duren. Zelfs niet bij benadering.
Vandaag mijn stella fiets gebracht en meteen gerepareerd!De gast heer is een zeer vriendelijke man ,en de monteurs weten waarover ze spreken,geen onnodig hoge kosten worden er gemaakt .Stella nuth jullie zijn de beste GA ZO DOOR !!!
Ik had via de website aangegeven dat ik een afspraak wilde maken voor een servicebeurt.
Daar is geen reactie op gekomen. Vervolgens heb ik een klacht ingediend waar ook geen reactie op is gegeven. Ik heb aangegeven dat Stella voorheen een goede service had en dat als ze op deze manier de doorstart maken het niet zal gaan lukken. Service kennen ze schijnbaar niet meer.
Mijn dochter heeft een fiets gekocht in Apeldoorn, deze winkel is permanent gesloten.
Nu heeft zij een probleem met de fiets ( nog steeds garantie) en mag zij 1,5 uur naar Nunspeet fietsen.
Toen wij de fiets kochten hadden zij het over service aan huis blablabla
Tot mijn grote verbazing mag je de fiets ook niet laten repareren bij een fietsenzaak in Apeldoorn en de factuur bij Stella indienen.
Ik raad u aan om nooit een Stella fiets te kopen.
Garantie wordt niet nagekomen, je mag het gewoon uitzoeken.
Zeer slechte service, 1 ster is al teveel!
Fiets 6 maanden in gebruik, trapas sensor kapot. Stella failliet, weg service en garantie. Aanbod vanuit "nieuwe" Stella: geen recht op garantie, korting op arbeidsuren wanneer fiets jonger is dan 2 jaar. Geen garantie op onderdelen ook al zijn dit Stella specifieke onderdelen... Eerste contact met Stella m.b.t. reparatie inmiddels 2 maanden geleden, tot op heden nog geen reactie. Voorheen was mijn ervaring de service overigens ook niet om over naar huis te schrijven: defect aan fiets, kan je de fiets komen brengen, dan zit je dik 2 weken zonder fiets voor je hem weer kunt komen halen... Was in de veronderstelling dat Stella een sterk merk was met kwalitatief hoogstaande onderdelen, helaas blijkt het tegendeel waar
Heel erg ontevreden over de service! Ik zou hier nooit meer een fiets kopen
Ik heb de Stella Fiore nu bijna 2 jaar en gebruik hem met een voorzitje en windscherm voor mijn zoontje. Het is een fijne en mooie fiets en hij stuurt niet zwaar. Hij heeft een sterk stuur slot. Ik ben er erg blij mee.
Naar alle tevredenheid heb ik een Stella Dolce transport fiets....maar helaas ging mijn software stuk ...en Stella was dicht....
Mijn fiets is zeer vakkundig gemaakt door Bas ebike in Zwaagdijk.... tomaten markt 10...doet ook de
service en onderhoud...een vriendelijke man die erg oplossing gericht met je mee denkt...
Een goed adres om ,er met je Stella fiets heen te gaan dus
Het inplannen van een service beurt is zeer omslachtig. Je kunt je gegevens achterlaten en vaste dagen doorgeven dat je kunt en er wordt een afspraak voor je ingepland.
Ivm onregelmatige diensten is dat voor mij onmogelijk. Dus ik probeer ze te bellen. Je komt dan in een loop terecht waarin je moet zeggen waarvoor je belt, je wordt doorverbonden geeft de stem aan om vervolgens weer in te moeten spreken waarvoor je belt. Na 4 minuten lang allerlei termen te proberen uiteindelijk verbinding maar verbroken.
Het filiaal in Best is niet bereikbaar, alles gaat via Beverwijk.
Dan maar een contactformulier invullen, afspraak moeten annuleren en kijken hoe een nieuwe afspraak in te plannen! #hoezoomslachtig
Vorig jaar een stella e bike gekocht. Spiegel zou nog geleverd worden.
Spiegel betaald. Gebeld met stella. Zou nog bezorgd worden. Tot op heden niets meer gehoord van stella. Wat nu,?
Goedkope troep!
Geen onderdelen te krijgen.
Fietsenmaker kan er ook helemaal niks mee.
Stella verkoopt blijkbaar zelf ook geen losse batterijen, als deze op is kan je je fiets dus weggooien, BIZAR!
Miskoop van het jaar 1800 euro foetsie Failliet en de consument is weer de dupe!!
Scherm valt uit niet meer aan te krijgen, stuur zit los niet vast te zetten, men heeft de stekker eruit getrokken voor dat de claims komen weer echt een ...bedrijf,
Ben, bedankt voor de Chinese rommel van je!!
Muto fiets gekocht amper een jaartje mee gereden-altijd binnen gezet-toch is heel het electronisch systeem kapot tgv waterschade-onkosten komt overeen met een nieuwe fiets.Waar kan ik terecht nu Stella failliet is.Dit is fietsen dumpen op de markt en mensen belazeren!
Op 2 november jl. Kocht mijn dochter van haar eigen geld een elektrische fiets bij Stella Nunspeet om daarmee naar school te kunnen. Toen zij een aantal dagen erna haar eerste rit naar school maakte viel de trapondersteuning al uit. Eenmaal thuis deed de accu erg vreemd met opladen. Sindsdien is er geen land mee te bezeilen met de accu. Uiteraard meteen gebeld voor een reparatie afspraak maar diezelfde middag begon de onrust rondom Stella. Op 2 december jl. Eindelijk vernomen dat het is overgenomen. In de tussentijd heeft dat arme kind nog geen gebruik kunnen maken van haar zelf gekochte nieuwe fiets. We hebben diverse keren contact gezocht met het zogeheten noodsituatie emailadres wat leuk gepubliceerd word. Maar vergeet het maar, je krijgt geen enkele reactie! Tot op de dag van vandaag heeft mijn dochter niet elektrisch kunnen fietsen. Ze is erg verdrietig en teleurgesteld. Dat men zo met gedupeerde om kan gaan is schaamteloos en beloofd weinig positiefs voor de toekomst. De manier waarop er met je om wordt gegaan verdient geen schoonheidsprijs. En in de media doen ze zich voor als de grote redder in nood. Maar ondertussen gedupeerde gewoon in de kou laten staan en zoek het maar lekker uit tot maart. Hoezo een noodsituatie emailadres tot stand laten komen? Trap er niet in. Het zijn alleen maar mooi weers praatjes en je wordt zo alleen maar aan een lijntje gehouden. Uiteindelijk sta je straks gewoon nog met een waardeloze fiets waar je een hoop geld voor hebt betaald. En nergens anders kan je terecht. Niemand neemt contact met je op. Kortom je staat met je rug tegen de muur. Voor ons nooit meer een fiets bij dit bedrijf en al helemaal niet bij de zogeheten overname kandidaat! Ik hoop dat ik mensen kan waarschuwen voor dit soort bedrijven.
Vorig jaar een E-Bike met voorwielaandrijving gekocht in Best. Moesten iets langer wachten maar werd volgens afspraak netjes geleverd. Goede uitleg door de monteur. Veel plezier met de fiets tot gisteren. Gisteren kwam mijn vrouw thuis met een ratelend voorwiel welke alleen nog naar voren kon draaien. Resetten, testen met de app, het systeem zegt dat alles werkt. Zowel de normale als de loop aandrijving werken.
Half jaar oud, 495 km op de teller, Stella failliet, wat nu?
Ik heb de test herhaald maar het bleef ratelen. Vanmorgen een mail naar noodgeval-stellafietsen gestuurd. Hopelijk komt er snel duidelijkheid.
Mvg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.