Stella Fietsen Opiniões 17 566

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk . Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

18 mil opiniões

Respondeu a 46% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super fijne ervaring

Vandaag mijn nieuwe Stella opgehaald. Ik ben vorige week langs geweest om een fiets te vinden die echt bij mij past. Best een lastige opdracht zo bleek. Mt S. Voormotor. Lage instap. Ik moet met m'n voet bij de grond kunnen ivm mijn slechte knieën. Aad beloofde een zoektocht bij alle vestigingen om voor mij een fiets te vinden. Samen met Aad van Fietspiont die nu bij Stella werkt, een hele fijne fiets gevonden die perfect bij mij past. Superblij met de nieuwe fiets.
Aad, heel erg bedankt voor je hulp het goede advies en het vinden van deze fiets voor mij. Grt.Tineke

10 de abril de 2026

Waardeloze service

Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterperiode natuurlijk niet gefietst en nu gebeld waarom het zo lang duurde. Gaven aan dat ze bij waren maar dat we erachteraan hadden moeten bellen. Nu zitten er wellicht kosten aan verbonden omdat het nu buiten de garantie viel. Moest begrip hebben voor dat het chaos was( dat heb ik) maar andersom begrip is er niet. Waardeloos

22 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Stella beverwijk een top winkel

Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk .
Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed advies gegeven waardoor ik een prachtige fiets heb gekocht . Goede service gehad .
Één aanrader

9 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo’n goed gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek aan onze winkel in Beverwijk.

We vinden het belangrijk om eerlijk en oprecht advies te geven, dus het is geweldig om te lezen dat u zich op uw gemak voelde en goed bent geholpen bij uw keuze. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan Aad, dat maakt zijn dag zeker helemaal goed. 😊

Veel plezier met uw nieuwe fiets en wij wensen u vele mooie kilometers toe! 🚲

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn fiets van Hilversum naar…

Mijn fiets van Hilversum naar Amersfoort gebracht door de anwb. Accu problemen. Ik ben keurig op de hoogte gehouden . Echt een super service . Wat heel erg fijn ook is. Ik ben 73 en wist niet hoe ik mijn fiets terug kon krijgen. Heeft een monteur de fiets thuis gebracht . Zo lief !!! Nog bedankt voor alles . Gr Marion

18 de abril de 2026

Beste Marion,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed op de hoogte bent gehouden en dat u onze service als prettig heeft ervaren.

We vinden het extra belangrijk dat alles goed geregeld is, zeker in situaties zoals deze. Mooi om te lezen dat onze monteur uw fiets weer netjes bij u thuis heeft gebracht. Dat doen we graag.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe, zeker in het mooie weer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bedenk voor je een Stella koopt

al sinds 2019 een Stella Livorno en voor het faillissement geen klachten zeer tevreden. Helaas is daar verandering in gekomen ik heb op dit moment de bediening kapot in principe een kleine reparatie die je zelf uit kan voeren. Helaas weigeren ze bij Stella het onderdeel op te sturen je moet het afhalen bij een servicecenter. Ik woon in Zeeland en moet dus 150 km rijden om het onderdeeltje op te halen omdat ze niet bereid zijn om het op de post te doen, ik vind dat niet een service wat je mag verwachten.
Het is gewoon een duidelijk verhaal zodra je een fiets wil kopen wordt je behandeld als een koning maar als het op service aankomt wordt het een stuk minder.

13 de abril de 2026

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat u jarenlang tevreden bent geweest over uw Stella Livorno, al vinden we het jammer dat de huidige situatie voor u tot frustratie leidt.

Voor onderdelen geldt dat wij deze op dit moment via onze servicepunten verstrekken, zodat we kunnen waarborgen dat het juiste onderdeel wordt meegegeven en passend advies kan worden gegeven bij montage of vervanging. We begrijpen goed dat het voor u in Zeeland een grote afstand is om hiervoor te reizen.

Uw feedback hierover nemen wij serieus en we begrijpen uw punt over servicegemak. We zullen dit intern meenemen in onze evaluatie van hoe we onze onderdelenvoorziening verder kunnen verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stella nunspeet: Goed advies en prettig zaken doen

Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze weer net als de vorige fietsen 12.000 km ongestoord fietsplezier gaan leveren. De soepele afronding van het eindbedrag in ons voordeel wordt door ons ook ook gezien als een stukje waardering naar de klant toe.

10 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u opnieuw zo goed bent geholpen door het team in Nunspeet en dat u het advies als eerlijk en klantgericht heeft ervaren.

Geweldig dat u voor de tweede keer voor Stella heeft gekozen en ons het vertrouwen geeft voor vele kilometers fietsplezier. Ook goed om te horen dat u de soepele afronding als waardering richting de klant heeft ervaren. Dat stellen wij zeer op prijs. 😊

Wij wensen u heel veel veilige kilometers toe met uw nieuwe fietsen. Zeker met het mooie weer. 🚲

Classificada 1 em 5 estrelas

Nou een antwoordt gekregen op de vorige…

Nou een antwoordt gekregen op de vorige review! De man van 83 moet toch maar naar een vestiging fietsen om de velgen te laten bekijken. Wat een slecht antwoordt van jullie. Als je geen oplossing weet zeg dat gewoon! En kom niet met van die standaard zinnen om er af te zijn. Maar ik geef jullie vanaf nu elke week een review! En je snapt dat het bij 1 sterretje blijft he! Wat een slechte service voor de oude mensen die je een fiets thuis hebt aan gesmeerd voor 3000 euro!!! Oude mensen moet je met respect behandelen! En niet 30 km laten fietsen!!! Tot volgende week!!!!!

9 de abril de 2026

Nieuwe fietsen

Nieuwe fietsen

Heb nieuwe fietsen gekocht bij stella fietsen wijchen. De verkoper Hassan was zeer klantvriendelijk gericht en meedenkend. Gaf eerlijk advies over passende fietsen bij je lichaams lengte.

8 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in Wijchen en dat Hassan u eerlijk en passend advies heeft gegeven. Daar hechten wij veel waarde aan. 😊

We geven uw complimenten graag aan hem door. Veel plezier met uw nieuwe fietsen en wij wensen u vele mooie kilometers! 🚲

Classificada 5 em 5 estrelas

Na vele problemen en ritten voor…

Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertrouwen in Stella was weg. Klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en meedenken in deze periode was dik in orde. Uiteindelijk is zoals afgesproken het gehele bedrag terug gestort op mijn rekening. Nu maar weer verder op mijn oude fiets.

7 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat ons team in deze lastige periode klantvriendelijk en behulpzaam is geweest en met u heeft meegedacht. Het spijt ons dat de fiets niet aan uw verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat het terugstorten van het volledige bedrag naar tevredenheid is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw oude fiets en hopen dat u weer vele fijne kilometers kunt maken. 🚲

Classificada 4 em 5 estrelas

Stella Wijchen prima zaak…

Je wordt er netjes geholpen en krijgt goed advies

3 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u netjes bent geholpen en goed advies heeft gekregen in Wijchen. Daar doen we het voor. 😊

Wij wensen u veel plezierige kilometers en veel fietsplezier! 🚲

Classificada 5 em 5 estrelas

Onderdeel van de fietsendrager…

Onderdeel van de fietsendrager afgebroken, eerst een mail met foto’s naar Stella hoofdkantoor gestuurd, na 2 dagen naar Stella winkel in Wijchen gefietst, hadden het onderdeel niet origineel liggen maar hebben ter plekke direct een beugel op maat gemaakt, zo blij mee, echt geweldig zoals ze met je omgaan en bereidheid om ff een onderdeel voor je te fiksen, nogmaals via deze weg bedankt

1 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo snel en vakkundig geholpen bent in Wijchen en dat er direct een passende oplossing werd gemaakt voor uw fietsendrager. Dat is precies de service waar wij voor staan. 😊

We geven uw compliment graag door aan het team. Veel plezierige en veilige kilometers gewenst! 🚲

Service Stella Best

Heb twee Stella Vicenza pro gekocht. Zij gaven niet dezelfde snelheid aan en terwijl ik langs mijn vrouw fietste, had ik meer kilometers gefietst dan mijn vrouw. Ben zeer goed en vriendelijk geholpen door Nick bij Stella Best. Mijn vrouw kon niet mee, dus Nick fietste mee om te kijken of het nu wel klopt.

1 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen in Best en dat Nick zelfs met u is meegefietst om het probleem te controleren. Dat is precies de service die wij willen bieden. 😊

Wij zijn blij dat het naar tevredenheid is opgelost en we waarderen uw complimenten enorm. We geven deze uiteraard graag door aan Nick, daar wordt hij zeker blij van.

Wij wensen u en uw vrouw veel fietsplezier met het aankomende mooie weer. 🚲☀️

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, proefrit op de nieuwe Stella Livorno fiets goed dus deze ga ik kopen.
Oude Stella fiets ingeruild kreeg er een prima prijs voor.
Kan nu weer een paar jaar lekker fietsen (Tijd genoeg ben toch met pensioen).

30 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat de proefrit goed beviel en dat u een mooie inruilprijs heeft gekregen voor uw oude fiets. Een uitstekende keuze. 😊

U heeft ook een perfect moment gekozen met het seizoen. Fietsen is een heerlijke manier om actief te blijven en van de omgeving te genieten. Wij wensen u dan ook veel plezierige en ontspannen kilometers toe. 🚲🌼

Stella Best

Stella Best. Noord Brabant.
Wat een geweldige service. Geen stella fiets, maar toch heeft Stella Best de elwcfiets gemaakt. Mooie grote overzichtelijke winkel. Vriendelijke mensen. Nick en co, super bedankt.

28 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in Best, ook al ging het niet om een Stella fiets. Service staat bij ons voorop, dus dit is geweldig om te lezen. 😊

We geven het compliment zeker door aan Nick en het team, daar worden ze ongetwijfeld blij van. Veel plezier met uw fiets en veilige kilometers gewenst! 🚲✨

snel geholpen

Voor de tweede keer naar Stella Beverwijk geweest en beide keren snel geholpen met een vervangend onderdeel

26 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u beide keren snel geholpen bent in Beverwijk en dat het vervangende onderdeel vlot geregeld kon worden. Daar doen we het voor. 😊

Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe! 🚲

Classificada 5 em 5 estrelas

Was een schakelaar stuk van mijn stella…

Was een schakelaar stuk van mijn stella fietswerd meteen in de winkel gerepareerd helemaal top.

25 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de reparatie van uw schakelaar snel en naar wens in de winkel is opgelost.

Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers op uw fiets!

Stella Breda, maken van (valse) beloften die ze niet nakomen

In Oktober 2025 heb ik een nieuwe fiets gekocht bij Stella Breda, maar de accu was niet op voorraad wegens nieuwe inkooplijnen. De belofte werd gemaakt dat ik terug gebeld zou worden zodra de accu binnen zou zijn, dat zou maximaal 1 week duren. Vervolgens ga ik 4 weken (!) later terug naar de winkel om erachter te komen dat de accu al lang binnen was. Vervolgens wordt de fiets op de verkeerde naam gezet, ondanks dat ik dit meermaals heb aangegeven was het bij de verkoop nog steeds niet gecorrigeerd en kreeg iemand anders mijn aankoopbon.
Daarnaast had ik een extra kettingslot met de fiets afgerekend, maar is deze niet bij de fiets afgeleverd en moest ik speciaal daarvoor terug naar de winkel. Toen ook deze niet voorradig was, werd mij een belofte gedaan met compensatie voor de missende onderdelen, door middel van gratis beurten.
Nu, een paar maanden later, moet ik erachter komen dat dit een valse belofte betreft. Mij werd beloofd dat de 1e beurt gratis en de 2e met korting is. Nu blijkt dat iedereen deze aanbieding krijgt na het kopen van een nieuwe fiets. Daarbij moest de eerste beurt nog eens binnen 3 maanden uitgevoerd worden, anders vervalt de korting. Nu moet ik voor een eerste servicebeurt alsnog een flink bedrag afrekenen, terwijl mij meermaals een belofte is gedaan voor compensatie met gratis beurten. Daarbij is het belachelijk dat als je de 1e servicebeurt gratis zou krijgen, de systemen niet ingericht zijn om het later dan 3 maanden in te lossen.

Stella Breda, service kennen ze hier niet! Ze maken je blij met een dode mus, maken valse beloftes en kunnen deze niet eens nakomen! Als mensen mij vragen voor een goede fietsenzaak, raad ik mensen per direct af om naar deze winkel te gaan! De service in deze winkel is niet eens 1 ster waard... Belachelijk slechte service!

Daarbij heb ik nooit een aangepaste kassabon gekregen met de juiste naam ingevuld op de kassabon!

20 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Het spijt ons te horen dat de afhandeling van uw aankoop en de service rondom uw fiets in Breda niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen goed dat dit voor frustratie heeft gezorgd, zeker bij meerdere onduidelijkheden rondom accu, bon en servicebeurten.

We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken met het team van Breda, zodat we kunnen bekijken hoe we communicatie en interne processen kunnen verbeteren. Het is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Indien u nog vragen heeft of iets direct met ons wilt afstemmen, kunt u contact opnemen via klantenservice@stellanext.nl.
Wij helpen u graag om de situatie verder te verhelderen en waar mogelijk oplossingen te bieden.

Stella Wijchen vakmensen

Stella Wijchen, Hassan en Jullian hebben ons zeer vakkundig en uiterst behulpzaam geholpen. Nemen de tijd om alles netjes en rustig uit te leggen.
Wij bevelen Stella Wijchen dan ook zeker aan!

20 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Hassan en Jullian in onze vestiging in Wijchen. Het is geweldig om te horen dat u onze uitleg duidelijk en rustig heeft ervaren.

We geven uw complimenten graag door aan het team. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en we wensen u veel plezier en veilige kilometers op uw fiets!

Top service

Heb nu 2 jaar mijn.Stella, overigens heerlijke fiets. Maar opeens deed hij t niet meer. Naar Ridderkerk waar de Stella winkel is. Afspraak gemaakt. Daar bleek dat mijn display kapot was. Ik kon mijn bon nog overleggen en zij vertelden ons dat het garantie was. Super geholpen door het aardige personeel. Ze hadden ook de mond kunnen houden en 200 euro kunnen verdienen. Top service.

19 de março de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw Stella fiets en dat uw display probleem snel en professioneel is opgelost in Ridderkerk.

We waarderen het dat u onze service als eerlijk en behulpzaam heeft ervaren, en we geven uw complimenten graag door aan het team. We wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers!

Team Stella

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.