Heel slechte communicatie. Geen update over verzenden. Geen of veelste late reatie op mails met de klantenservice. Order proberen te annuleren omdat het te laat binnen zou komen, geen reactie op gekre... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb in het voorjaar steunkousen bestelt en met visa kaart betaald na een paar weken waren ze nog niet geleverd dus de bestelling geannuleerd onder tussen wacht ik al drie maanden op mijn terug beta... Ver mais
Ik wou dat ik eerst op Trustpilot had gekeken voordat ik hoge compressiekousen bij Steunkousen.nl bestelde. Na bestelling ontving ik de kousen niet, bij navraag bleken ze op het hoofdkantoor te liggen... Ver mais
Na de bestelling totaal geen communicatie meer. alleen een bestelbevestiging. Geen track en trace code, levering van 2 artikelen werd in 2 delen geleverd, 1 artikel 3 dagen te laat en 2e artikel wacht... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Steunkousen.nl
Bestel veilig uw steunkousen, reiskousen, steunpanty, zwangerschapspanty en/of aantrekhulpmiddel voor het makkelijker aan- en uittrekken van steunkousen. Wij zijn dé winkel van Nederland & België.
Extra paar steunkousen nodig? Of een paar reiskousen, een lotion of een handig aantrek hulpmiddel? Bestellen gaat eenvoudig & snel op Steunkousen.nl
Een handige aantrekhulp voor steunkousen?
Voor meer zelfstandigheid, eenvoud & bescherming bij het aantrekken van uw steunkousen. Ervaar zelf hoe eenvoudig aantrekken van steunkousen kan zijn!Steunkousen kopen van enkel A-merken. Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg!
Informações de contacto
Merwedestraat 48K, 3313 CS, Dordrecht, Holanda
- 0882452062
- info@steunkousen.nl
- steunkousen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Bitte nicht bei Steunkousen.nl…
Bitte nicht bei Steunkousen.nl kaufen.Sie bieten ihre Ware auch über eine deutsche Webseite an.Auf E-Mails antworten sie generell nicht.Habe die Annahme der Lieferung verweigert und sie ging zurück.Leider wird die Retoure nicht bei Klarna gemeldet und ich hab jetzt Scherereien
Slechte communicatie
12-04-2023 een bestelling geplaatst en betaald (2 paar steunkousen). Nog niets ontvangen en er wordt niet op mijn mail geantwoord. Het telefoon nummer op de site werkt niet en ik kan ook nergens meer inloggen op mijn account. Ik heb eerder besteld bij dit bedrijf en toen waren er geen problemen. Dus zonder erbij na te denken weer besteld, had ik deze review maar eerder gezien....
Inmiddels mijn kousen toch ontvangen. Er kan wel gewerkt worden aan het ontbreken van de communicatie en het ontbreken van de verzendbevesteging en track and trace.
Had ik deze reviews maar eerder…
Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Ook ik heb een maand geleden een bestelling gedaan die nog steeds niet is aangekomen, en krijg absoluut geen respons na talloze pogingen via mail en telefoon. Oplichters.
Slechts de helft van de bestelling geleverd. Geen reacties op mail!
In maart twee paar steunkousen van sockwell besteld. Na een aantal weken en een paar mailtjes is er één paar geleverd het tweede paar niet ontvangen.
Op mails wordt niet gereageerd. Erg jammer want de kousen van sockwell bevallen erg goed maar dus nooit meer via steunkousen.nl bestellen!
Hier nicht bestellen
Hier nicht bestellen. Es erfolgt keine Lieferung, trotz mehrerer Versuche gibt es keine Antwort vom Kundensupport, bringt gar nichts, nur Ärger.
In december 2022 kousen besteld maar…
In december 2022 kousen besteld maar deze nooit ontvangen.
Meermaals contact opgenomen maar tot op heden nog geen antwoord..
Mijn bestelling (hardloop sokken) super…
Mijn bestelling (hardloop sokken) super snel verstuurd en van te voren ook nog een eerlijk en goed advies gekregen!
Onbereikbaar
Ik heb hier een aantrekhulp voor mijn steunkous besteld. Deze is echter nooit aangekomen. Mail gestuurd met de vraag of ik deze nog kon verwachten -> geen reactie.
Toen moest ik betalen via Klarna, dus daar bezwaar ingediend. Na een tijdje bericht van Klarna dat de kosten in mindering waren gebracht, ik hoefde alleen nog maar de verzendkosten te voldoen aangezien ik het pakket had retourgezonden.nog een keer in bezwaar gaan kan helaas niet bij Klarna.
Dus ik weer een mail gestuurd, het hele verhaal nogmaals gedaan en verzocht ook de laatse €5,95 bij Klarna in mindering te brengen -> geen reactie.
Vervolgens kreeg ik een mail van Klarna dat ik nu toch echt moest gaan betalen omdat er anders extra kosten bij zouden komen. Dus heb ik maar betaald en direct een mail gestuurd met het verzoek om het bedrag op mijn rekening over te maken -> opnieuw geen reactie.
Hier zal ik dus echt nooit meer wat bestellen en zal het ook niemand aanbevelen.
Flutbedrijf!
Reageren nergens of en informeren niet wanneer levering vertraagd is! Kortom een zeer slechte ervaring met dit bedrijf!! Ik beveel deze firma niet aan en ik zou hier NOOIT iets gaan bestellen!
DO NOT BUY FROM THIS BRAND
DO NOT BUY FROM THIS BRAND! I’ve ordered compression socks to wear during travel 10 days before my flight. I live in Amsterdam and I saw in their website from customer reviews like “ super fast delivery etc etc” within NL. However since to this day no information whatsoever about my product, no delivery information, no shipping tracking information, nothing. I tried to reach out to their customer services numerous times but no response!
Slechte klantenservice
Steunkousen besteld; kon deze bestelling niet meer annuleren dus ook niet in ontvangst genomen bij PostNL punt meteen terug gestuurd. Mail gestuurd tot 2 keer toe gebeld. Elke keer wordt er gezegd dat het geregeld wordt en dat ik mijn geld terug krijg, maar helaas. Heb het idee dat ik iemand aan de lijn had die geen flauw idee had waar die mee bezig was.
Door mijn broer ben ik bij dit bedrijf…
Door mijn broer ben ik bij dit bedrijf gekomen in mijn beleving heb ik een goede ervaring gehad.
Op advies van hem, had ik sportsokken besteld want we hebben dezelfde maat, en bij het bestellen had ik perongeluk dubbel besteld.
ik heb ze gelijk opgebeld en wat me opviel is dat ze heel beleefd waren en je graag willen helpen.
De sokken kwamen mooi op de aangegeven dag binnen, en me geld was binnen een week terug gestort.
Wat een schijtbedrijf
Wat een schijtbedrijf. Valse beloften over verzending en communicatie ruk. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar de centen of de bestelling. Als ze me toch nog verrassen wil ik dit best verwijderen
Mijd dit bedrijf.
Wat een flutbedrijf!!! Als ik 0 sterren kon geven, had ik dat heel graag gedaan! Ik had via Bol besteld. Steunkousen.nl dient mij te voorzien van een track- en tracenummer, zodat ik mijn pakket kan volgen. Volgens de Bol.com website had mijn pakket al geleverd moeten worden. Ja, maar waar is het dan??? Ik heb geen track- en trace, noch een briefje waar op staat waar mijn pakket is. Steunkousen.nl wil mij niet helpen, want ik heb bij Bol besteld. Lekker makkelijk! Bol heeft gebeld met DPD (nog zo'n stel prutsers) en dan blijkt dat het pakket is afgegeven bij een pakketpunt in een straat die opgebroken is. Ik bestel online, omdat ik mijn pakket thuisbezorgd wil hebben. Ik heb geen behoefte aan een puzzeltocht. Schaam je, steunkousen.nl. Jullie doelgroep is de niet zo heel erg mobiele medemens. En die sturen jullie nu naar een pakketpunt. Dan heb je het niet goed begrepen.
Helaas wordt er niet gereageerd op de…
Helaas wordt er niet gereageerd op de mail (die altijd binnen 24 wordt beantwoord volgens de terugmelding) bellen met helpdesk is de helpdesk heeft geen zin veel wachten en geen gehoor, uiteindelijk dan toch gelukt. dan blijkt een pakket al bij de uitgave post van DHL te liggen, geen bericht gezien en geen mail gekregen. Gelukkig krijg ik op de laatste dag een bericht van de vervoerder data het vandaag de laatste dag is, gelukkig net op tijd,,,,
Besteld en niet geleverd
Besteld en niet geleverd. Daarna niets meer gehoord en geen geld terug. Reageren niet op de chat.....op dt moment geen medewerker beschikbaar
Bestelling bij Steunkousen.nl
Bij Steunkousen.nl donker blauwe steunkousen besteld. Bestellen en betalen ging makkelijk en de steunkousen zijn dezelfde week bezorgd. Ze passen goed en zitten lekker. Dus erg tevreden.
Steunkousen
Goede kwaliteit, goede prijs, goede service.
Zeer tevreden.
Mooie steunkousen winkel met enkel…
Mooie steunkousen winkel met enkel A-producten. Alle topmerken onder een dak. Een echte specialist met Thuiswinkelwaarborg keurmerk waar je als consument terecht kan mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Met 2 dagen geleverd en er zat een leuk presentje in de vorm van een kortingscode voor de volgende bestelling bij als verassing.