Steunkousen.nl Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slechte communicatie. Geen update over verzenden. Geen of veelste late reatie op mails met de klantenservice. Order proberen te annuleren omdat het te laat binnen zou komen, geen reactie op gekre... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb in het voorjaar steunkousen bestelt en met visa kaart betaald na een paar weken waren ze nog niet geleverd dus de bestelling geannuleerd onder tussen wacht ik al drie maanden op mijn terug beta... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wou dat ik eerst op Trustpilot had gekeken voordat ik hoge compressiekousen bij Steunkousen.nl bestelde. Na bestelling ontving ik de kousen niet, bij navraag bleken ze op het hoofdkantoor te liggen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na de bestelling totaal geen communicatie meer. alleen een bestelbevestiging. Geen track en trace code, levering van 2 artikelen werd in 2 delen geleverd, 1 artikel 3 dagen te laat en 2e artikel wacht... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos hospitalares
  2. Fornecedor de equipamento para deficientes

Sobre Steunkousen.nl

Bestel veilig uw steunkousen, reiskousen, steunpanty, zwangerschapspanty en/of aantrekhulpmiddel voor het makkelijker aan- en uittrekken van steunkousen. Wij zijn dé winkel van Nederland & België.

Extra paar steunkousen nodig? Of een paar reiskousen, een lotion of een handig aantrek hulpmiddel? Bestellen gaat eenvoudig & snel op Steunkousen.nl

Een handige aantrekhulp voor steunkousen?

Voor meer zelfstandigheid, eenvoud & bescherming bij het aantrekken van uw steunkousen. Ervaar zelf hoe eenvoudig aantrekken van steunkousen kan zijn!

Steunkousen kopen van enkel A-merken. Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg!

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

73 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

OP 28-12-2021 steunkousen besteld en…

OP 28-12-2021 steunkousen besteld en betaald. Tot vandaag de dag niet ontvangen. 2 mailtjes gestuurd allebei geen antwoord. Zo te lezen ben ik niet de enige die zijn bestelling niet heeft gekregen. Jammer en heel erg droevig dat zij zo omgaan met mensen. Moge Allaah hen leiden naar het rechte pad.

17 de janeiro de 2022

Niet kopen bij Steunkousen.nl

SCHANDALIG behandeld door Steunkousen.nl. Geen of zeer slechte communicatie. Bestel hier nooit weer. Moet waarschijnlijk 2 paar kousen betalen die ik retour heb gestuurd. 130 euro armer. Ik had de trackingcode niet meer helaas. Deze had ik na een aantal weken weggegooid. Dus ik heb geen poot om op te staan. Communicatie lijkt wel vaker het probleem te zijn als ik de klachten zo lees. Telefoonnummer hebben ze ook niet. Het is te belachelijk voor woorden hoe je behandeld wordt. Zeer slecht internet bedrijf. Wel na veel mails sturen uiteindelijk opgelost.

28 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte communicatie en service

Zeer slechte communicatie en service. In mei heb ik een dure steunpanty van Juzo aangeschaft, die na drie keer dragen al een gat in de teen had. Begin juni heb ik hier een foto van gestuurd met de vraag of ik het product retour kon sturen. Antwoord duurde twee maanden. Uiteindelijk kreeg ik begin augustus bericht dat ik de panty kon opsturen naar de klantenservice van Juzo. Eind oktober ontving ik bericht dat de schade van buitenaf onstaan zou zijn en omdat de panty al een half jaar geleden was aangeschaft kon er geen service geleverd worden. Ik mocht met korting een nieuwe bestellen. Een uiterst onbevredigende afwikkeling die schandalig lang heeft geduurd.

26 de outubro de 2021

Waardeloos

Waardeloos. Geen opgave van levertijd. Men laat je in het onzekere. Wel eerst betalen en dan hoor je niets meer. Bedrijf is ongeschikt als webshop.

5 de julho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

De medewerkers van dit bedrijf moeten…verspilling van karton.

De medewerkers van dit bedrijf moeten naar nieuwsuur kijken vanavond. Dat gaat over verzending in veel te grote dozen. Ik bestelde voor mijn moeder een steunkousen aantrek hulp. Dat is zo n dun nylon ding wat past in een envelop. Mijn moeder is bedlegerig en woont in een verpleeghuis. Ze kan de deur niet openen en dat hoeft ook niet want in de hal van de hoofdingang is een balie waar je postpakketten kunt afgeven e.d. Ik ben er vanuit gegaan dat zo'n dun dingetje in een envelop gaat en met post n.l wordt verstuurd als brievenbus post. Maar nee hoor ze verpakken het in een kartonnen doosje, nog aardig groot wat niet in de brievenbus past en versturen het met UPS. Vervolgens belt UPS aan en natuurlijk doet niemand open. Dan geven ze het niet af bij de balie van het verzorgingshuis maar brengen het naar een depot. Dan belt een verpleegster of ik het wil afhalen, dus een eind rijden en en ik pissig. Bestel volgende keer wel ergens anders.

22 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Nu even een positieve feedback

Nu even een positieve feedback: Correcte adviezen, snelle levering en een correcte terugbetaling binnen een week van teruggestuurde artikelen.
Conclusie: Als je je houdt aan de begrijpelijke voorwaarden dan houdt ook steunkousen.nl zich aan de correcte afspraken!!!!
Anne van der Velde
order16483677

21 de maio de 2021

Waardeloos

Na heel veel emails gestuurd te hebben, nog steeds géén reactie. Wanneer komt mijn bestelling eindelijk? Simpele vraag, zou je denken! Ik zou dit bedrijf zéker afraden! Dit is zéker de laatste keer dat ik hier bestel. Mijn geld ben ik kwijt vrees ik.

15 de dezembro de 2020

NOOIT MEER!

NOOIT MEER!

Ik post dit namens Anna Kuessner, mijn moeder.

Men wordt enkel aan het lijntje gehouden en voorgelogen... Bestelling niet ontvangen!
Tig keren gemaild, telkens aan het lijntje gehouden... na een hele maand kul is bij mij de maat vol!
Nu aan het vechten om mijn geld terug te krijgen.
Ik zet er de rechtsbijstand op.

30 de junho de 2020

7 weken gedoe

Mijn bestelling was er niet na ruim 1 week , na in totaal 16 keer gemaild te hebben en dat ik uiteindelijk na zon 5 weken mn geld terug wilde , zouden ze me terug betalen , 2 weken later hadden ze dat nog niet gedaan ...toen weer een mail , en 3 dagen daarna kreeg ik antwoord dat het opnieuw verstuurd werd ,Dit was bijna 2 maanden na betalen , ik gaf toen aan dat ik gewoon mn geld terug wilde omdat ik ze medische nodig had en ze ergens anders gekocht had , hierop heb ik nooit antwoord gekregen , ik sta met mn rug tegen de muur want als.ik het pakket terug stuur krijg ik mn geld waarschijnlijk ook niet terug , gezien de vele mails die ik heb gestuurd.

21 de setembro de 2019