SÄMST! Rekommenderar ej! Rena råneri! Om du missar att hämta ut ditt paket, skickas den tillbaka och då kan du tyvärr inte få ditt paket igen även om du vill betala för fraktkostnaden, utan enligt St... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag är jättenöjd med servicen! Vi gjorde en reklamation i lördags och redan tidigt på måndagsmorgonen fick vi svar. De skickade snabbt ett nytt lock till den trasiga lampan utan krångel. Allt gick smi... Ver mais
Snabb leverans, utmärkt produkt som tog plattbaggarna jag fått bland torrvaror, man måste bara ha tålamod för dom har en tendens att komma tillbaka. Jag sprayade skåp och lådor och dom försvann men ko... Ver mais
Informações sobre a empresa
Nordens ledande internetbutik inom produkter för skadedjursbekämpning. Expertguider och produkter för att bli av med skadedjur. Myggmedel, snigelmedel, rödceder, mus- och råttfällor, silverfiskfällor, sorkfällor, malfällor, insektspray, produkter mot fåglar, getingspray, malmedel, flugspiraler, fästingkit mm. Trädgårdsprodukter och inomhusprodukter. 120 dagars öppet köp. Över 500.000 nöjda kunder!
Informações de contacto
Suécia
- stick.se
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Bluff-företag, undvik
Köpte en myggfälla AMT 200 och har följt alla instruktioner, fällan har efter två förverkade doftpatroner inte fångat en enda mygga. Valde därför att reklamera produkten då den inte fungerar så som den marknadsförs, men reklamationen nekades. Bluff-företag, undvik ...

Resposta da Stick
De skickade mitt paket 3 mil fel så…
De skickade mitt paket 3 mil fel så fick åka och hämta det där, förvisso DHLs fel men stick kräver ändå fullt betalt för frakten och är extremt dryga i sina mail.
Hade det inte vart för att jag behövde produkterna direkt hade jag aldrig hämtat ut det.
Stor varning på detta företag!

Vibrations- & ljudskrämma TheVault®
Vibrations- & ljudskrämma TheVault®
Är tyvärr helt värdelös.
Har en huggorm som vandrar mellan mig och grannen. För att se var ormen passerar mellan oss har jag placerat en lång sandsträng på ca 1 met bredd på min tomt. Blev något förvånad när jag såg ringelspår ca 1 meter från och förbi vibrationsskrämman.
2 andra vibrationsskrämmorna finns på rad vid sanden med ca 10 met avstånd.

Resposta da Stick
Varning! Akta er för att råka beställa fel!
Jag skickade in en förfrågan om att avbryta min order inom fyra minuter!!! Ändå skickades min order iväg och nu vill företaget debitera mig ”samma frakt som ut + 20% + ca 60kr”. Är detta verkligen rimligt när man upptäcker att man beställde fel vara och kontaktar inom fyra minuter?!?

Ringe hjælp ved levering
I'll do this one in English whilst I am a Dane. I ordered 5 kg. Of snail remover to my daughter who lives in Sweden.
Package arrived in an insta box which she was not given the code to. Well she was given a code for the Sweden national members / residence. After trying to clarify to them that she hadn't gotten all papers and documents she needed they blamed it all on us. Didn't give us an alternative pickup besides insta box.
Be mindful, if you can't for some reason get your package due to reasons that, are out of your control. This company will not help you out, well at least you will pay for it. 200sek paid for a return and no package.

Resposta da Stick
Oseriöst företag med falsk…
Oseriöst företag med falsk leveransinformation! När det visade sig att de inte skulle klara av att leverera enligt utsago vägrade de avbryta ordern!
Det enda positiva är att då de fortsatt skicka reklam, trots återkommande uppmaningar att radera personlig information! Det är väl enda trösten att en anmälan till IMY.se kommer ske!

Resposta da Stick
Ohjälpsam kundtjänst i ett enkelt…
Ohjälpsam kundtjänst i ett enkelt ärende kring min försändelse. Får besked om att göra ny beställning trots att kundtjänsten, om vilja funnits, enkelt kunnat avhjälpa problemet

Resposta da Stick
Vi sände en vara i retur
Vi sände en vara i retur som sedan Post nord slarvade bort. Louise på Stick har inte bara svarat snabbt utan varit tillmötesgående och fixat allt till det bästa.
Precis så som alla nätleverantörer borde funka. Så funkar det med Stick. Tack!
Returprocessen katastrofal och dyrast i…
Returprocessen katastrofal och dyrast i Sverige. Eventuellt medvetet för att folk inte ska kunna / kosta på sig att returnera.

Problem med CO2 booster till AMT200
Haft problem med min CO2 booster till min AMT200, som inte passar alla kolsyrepatroner. Tydligen är detta ett känt problem. Mycket hjälpsam kundtjänst som skickade ut en ny förbättrad version helt utan kostnad.
Snabb och bra leverans och supersmidig…
Snabb och bra leverans och supersmidig support när det var en sak som hade blivit fel.
Snabba att få kontakt med
Snabba att få kontakt med. Kan svara på frågorna. Mycket nöjd
Snabbt relevant och trevligt svar
Snabb återkoppling och utförligt svar…
Snabb återkoppling och utförligt svar på den fråga jag ställde!!
Snabb och trevlig respons.
Snabb och trevlig respons på ett garantiärende.
Kunnigt svar efter utlovad tid
Jag fick svar efter utlovad tid och man verkar kunnig om hur man bäst bekämpar malen (i mitt fall). Detta utan att propsa på mig en massa onödiga produkter. Sedan så dröjer det nog ett tag innan jag kan ge ett omdöme ifall produkterna som jag tänker köpa hjälper. Det tar ju lite tid att få bort malen. Men än så länge ser allt lovande ut.
Supersnabbt svar från kundtjänst
Supersnabbt svar från kundtjänst, uppskattas!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.