Stickerland Danmark Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte 200 klistermærker, som kostede ca. 600kr. ikls. forsendelse. jeg undersøgte først markedet og måtte kostatere at det er en fair nok pris for produktet. + virkelig god kvalitet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores virksomhed har i et stykke tid ledt efter en fast leverandør af stickers. Vi faldt over Stickerland og kom hurtigt igennem bestillingsprocessen, men fandt ud af vi havde lavet en fejl... Vi fik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg endte ikke med at købe noget denne gang. Men de var hurtige og hjælpesomme med at stoppe og annullerer ordren, således jeg ikke betalte noget. De får bestemt bestilling næste gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot kvalitet. Hurtig levering. Meget rimelig pris. Og undervejs blev jeg endda gjort opmærksom på en teknisk detalje, jeg lige burde korrigere, hvis resultatet skulle blive optimalt. Min varmeste a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de impressões e letreiros
  2. Fabricante de souvenirs
  3. Fabricante de autocolantes

Escrito pela empresa

Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma, som er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har hos Stickerland et bredt sortiment af forskellige typer klistermærker og andre relaterede produkter som eksempelvis labels og midlertidige tatoveringer, alt sammen med mulighed for at få dit helt eget motiv på.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super god service

Super god service. En meget venlig medarbejder hjalp da jeg havde bestilt en forkert vare.

20 de maio de 2026

Hej Nina
Det er vi RIGTIG glade for at høre.
Mariann

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering, selvom min ordre var strandet lidt i systsmet ;)

30 de abril de 2026

Hej G.H
Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.
Mariann, kundeservice

Classificada 5 em 5 estrelas

hurtig levering billig forsvarligt…

hurtig levering billig forsvarligt pakket

27 de novembro de 2025

Hej Rikke,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med dit køb.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig jul og håber på at se mere til dig.

De bedste hilsner,
Phuong

Perfekte stjerne til…

Perfekte stjerne til julepynt/dekorationer på karton etc

19 de novembro de 2025

Hej Hanne,

Tak fordi du tager dig tid at give os en anmeldese her på Trustpilot.
Vi er glade for du kunne bruge vores produkter til de mange julegaver der er lige om hjørnet.

Ha' en rigtig dejlig dag og god jul :-)

Phuong Pontoppidan

Classificada 4 em 5 estrelas

Måtte rykke for levering

Måtte rykke for levering, men så gik det også hurtigt og det var så fint.

6 de outubro de 2025

Hej Tanya,

Tak for din feedback, jeg er glad for du har været tilfreds og beklager du har måtte kontakte os igen for svar. Vi arbejder så hurtigt vi kan :-)

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Phuong

Classificada 1 em 5 estrelas

Mine klistermærker er ikke kommet.

I kan levere mine varer.

5 de junho de 2025

Hej Lene
Jeg kan se i mit Postnord system at pakken er sendt retur til os fordi den ikke er afhentet i pakkeshop Spar, jeg sender din ordre til dig igen.
Har du spørgsmål kan du altid sende os en mail eller ringe :)

Du må have en skøn weekend!

Mvh Fredrika :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Ved ikke hvorfor i har lagt min…

Ved ikke hvorfor i har lagt min forsendelse i en boks der er langt fra hvor jeg bor, har ikke mulighed for at hente den

16 de maio de 2025

Resposta da Stickerland Danmark

Hej Lone. Hvis Postnord boksen er fyldt kan de jo desværre godt finde på at putte den i en anden boks. Kan du ikke kontakte dem? Det er lidt ude af vores kontrol. Alternativt kan du vælge GLS næste gang. Mvh. Thomas Kundeservice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte nogle små ting fra deres hjemmeside. jeg havde det 2 dage efter.
super fint
kan anbefales

8 de maio de 2025

Resposta da Stickerland Danmark

Hej Christian tak for den fine anbefaling. Det betyder meget for os. Mvh Thomas Kundeservice.

Super hjemmeside

Super hjemmeside, mange varer der er nemme at finde, gode priser. Venlig hilsen Kirsten

8 de março de 2025

Hej Kirsten

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at bruge vores hjemmeside, og også kan lide vores priser.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din tilfredshed herinde, det sætter vi stor pris på.
Vi håber du har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Mvh. Liza - Stickerland/Badgeland

Super hurtig levering

Super hurtig levering, tak for det.

11 de fevereiro de 2025

Hej Rie

Det er os der takker for den positive anmeldelse, vi er glade for at høre du fik dine varer hurtigt og havde lyst til at dele din oplevelse herinde :-)

Mvh. Liza - Badgeland / Stickerland

Hurtigt levering god kvalitet

14 de janeiro de 2025

Resposta da Stickerland Danmark

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse med både leveringstiden og kvaliteten af vores produkter :-)

Mvh. Liza - Badgeland / Stickerland

Det var problem frit

Det var problem frit , meget nemt.

2 de dezembro de 2024

Hej Christina

Det er vi glade for at høre, tak fordi du ville dele din oplevelse herinde :-)

Mvh. Liza - Badgeland/Stickerland

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt endelig det jeg søgte.

Fandt endelig det jeg søgte.
Ikke en stor opgave, men ingen af dem jeg søgte hos først kunne lige dét der.

12 de novembro de 2024

Hej Jørgen
Det glæder os at høre, at vi kunne levere lige det du stod og manglede :-)
Vi gør os altid umage for at gøre vores kunder tilfredse, uanset størrelsen på ordren.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din købsoplevelse.

Mvh. Liza - Badgeland/Stickerland

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais