Stickerland Danmark Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte 200 klistermærker, som kostede ca. 600kr. ikls. forsendelse. jeg undersøgte først markedet og måtte kostatere at det er en fair nok pris for produktet. + virkelig god kvalitet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores virksomhed har i et stykke tid ledt efter en fast leverandør af stickers. Vi faldt over Stickerland og kom hurtigt igennem bestillingsprocessen, men fandt ud af vi havde lavet en fejl... Vi fik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg endte ikke med at købe noget denne gang. Men de var hurtige og hjælpesomme med at stoppe og annullerer ordren, således jeg ikke betalte noget. De får bestemt bestilling næste gang!

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot kvalitet. Hurtig levering. Meget rimelig pris. Og undervejs blev jeg endda gjort opmærksom på en teknisk detalje, jeg lige burde korrigere, hvis resultatet skulle blive optimalt. Min varmeste a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de impressões e letreiros
  2. Fabricante de souvenirs
  3. Fabricante de autocolantes

Escrito pela empresa

Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma, som er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har hos Stickerland et bredt sortiment af forskellige typer klistermærker og andre relaterede produkter som eksempelvis labels og midlertidige tatoveringer, alt sammen med mulighed for at få dit helt eget motiv på.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god klistermærkerne…

Hurtig levering og god klistermærkerne er i god kvalitet.

11 de setembro de 2024

Hej Linea

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med at handle hos os. Dejligt at du er tilfreds med både klistermærkernes kvalitet samt leveringstiden, det er vi glade for at høre :-)

13 de setembro de 2024

Hej Ella

Vi takker mange gange for de fem stjerner :-) Dejligt at du tog dig tid til at anmelde os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super klistermærker🤩 Hurtig levering og…

Super klistermærker🤩 Hurtig levering og billigt!!

1 de setembro de 2024

Resposta da Stickerland Danmark

Hej Conni tak for din anmeldelse, det er fedt at høre at du er vild med vores produkter :D Det kan man kun blive glad af.

Mvh. Liza - Stickerland / Badgeland

Classificada 1 em 5 estrelas

5 stjerner kundeservice, 1 for produktet

5 stjerner for VIrkelig god kundeservice, levering til tiden selvom det var ret presset. Tak 🎉😉

1 stjerner for produktet. Konturskårede klistermærker som aftalt - det lyder jo fedt - men det burde I bare ikke tilbyde. Papiret mærket sidder på skal man kæmpe meget med at få af. Der er ikke lavet en snip eller skåret en slids på bagsiden. Man skal forsøge rundt i kanten, sådan kradse med neglen, og være heldig. Måtte opgive med flere. Vil forsøge at sende retur.

23 de maio de 2024

Resposta da Stickerland Danmark

Hej Mads. Skriv til info@stickerland.dk det dur da slet ikke. Der må have været noget galt med kniven. Mvh Stickerland kundeservice Thomas

Gode varer og hurtig levering

Gode varer og hurtig levering

7 de abril de 2024

Hej Kim

Dejligt at høre at du er tilfreds med både varerne og hastigheden på leveringen, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi pris på :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød og venlig customer service

Sød og venlig customer service, hurtig levering og kvaliteten er god :)

5 de abril de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Stickerland Danmark

Tak for din fine anmeldelse, vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og levering!
Det kan man kun blive i godt humør af :)
Vi håber du er blevet glad for dine varer og vi ønsker dig en rigtig god dag.

Fed oplevelse.

Fed oplevelse.

Mine stickers var ligesom jeg havde forventet og passede perfekt.

4 de março de 2024

Hej Mikkel

Dejligt at høre du er blevet glad for dine klistermærker, det er lige sådan det skal være :-) Vi takker mange gange for de rosende ord og de fem stjerner.

Mvh. Liza - Stickerland

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilling og afhentning samme dag.

Vi havde en hasteopgave, som blev ekspederet samme dag. Vi kunne selv afhente klistermærkerne sidst på dagen. Det var lykken!

12 de janeiro de 2024

Resposta da Stickerland Danmark

Tak for jeres positive anmeldelse, det glæder os at høre at I nåede jeres deadline selvom tiden var knap. Vi håber I vil handle ved os igen en anden gang :-)

Mvh. Team Badgeland / Stickerland

Classificada 4 em 5 estrelas

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, hurtig tilbagemelding på udsolgt bare og alternativer 🙂

28 de novembro de 2023

Hej Jeanette

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre der blev fundet et godt alternativ til din bestilte vare, og vi beklager igen at der desværre var udsolgt af den første vare.

Du ønskes en glædelig december fra Team Badgeland :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service! Fik hjælp til mit eget designede klistermærke.
/Åsa

20 de novembro de 2023

Hej Åsa

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi håber du blev glad for dine sjove klistermærker, de skal nok bringe et smil frem på læben :-)

Mvh. Liza - Stickerland

indpakning

10 de novembro de 2023

Hej Kenneth

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse ved at handle ved os.

Rigtig god dag :-)

Marie Louise / Badgeland

Classificada 2 em 5 estrelas

The printing and color are great

The printing and color are great. But removing the sticker from the sheet is difficult next to impossible. Not sure what trimming system is used but this is really not at all a quality product.

5 de outubro de 2023

Hello Craig

I'm sorry to hear about your experience with our products. It sounds like there was an issue in production with the cutting of your stickers. Customer satisfaction is important to us, please contact our customer support at info@stickerland.dk so we can find a good solution to this situation.

Best regards Liza - Stickerland

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem at finde tingene og rundt på…

Nem at finde tingene og rundt på hjemmesiden plus hurtig levering

20 de setembro de 2023

Hej Jannie

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at det har været nemt for dig at bestille gennem vores hjemmeside. Vi håber du bliver glad for dine klistermærker :-) Rigtig god dag til dig.

Super Service.

Gode priser, Super hurtig levering og super venlig service. Vil helt klart anbefale :)

27 de agosto de 2023

Hej Victor

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det gør os simpelthen så glade at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi håber også at du er blevet glad for dine varer. De rosende ord er hermed delt med resten af kontoret :-)

Lynlevering

Bestil sidst på formiddagen og hav din vare næste morgen :)

23 de agosto de 2023

Hej Preben

Tak for de 5 stjerner, vi er glade for at høre at du fik dine varer hurtigt, vi gør vores bedste for at få varerne sendt afsted hurtigst muligt :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig eskpedituon og varer svarer til…

Hurtig eskpedituon og varer svarer til bedkrivelsen

22 de abril de 2023

Hej Anette
Tak for din fine anmeldelse, vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger :-)

Mvh. Liza - Badgeland

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais