Jeg bestilte 200 klistermærker, som kostede ca. 600kr. ikls. forsendelse. jeg undersøgte først markedet og måtte kostatere at det er en fair nok pris for produktet. + virkelig god kvalitet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vores virksomhed har i et stykke tid ledt efter en fast leverandør af stickers. Vi faldt over Stickerland og kom hurtigt igennem bestillingsprocessen, men fandt ud af vi havde lavet en fejl... Vi fik... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg endte ikke med at købe noget denne gang. Men de var hurtige og hjælpesomme med at stoppe og annullerer ordren, således jeg ikke betalte noget. De får bestemt bestilling næste gang!
A empresa respondeu
Flot kvalitet. Hurtig levering. Meget rimelig pris. Og undervejs blev jeg endda gjort opmærksom på en teknisk detalje, jeg lige burde korrigere, hvis resultatet skulle blive optimalt. Min varmeste a... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma, som er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har hos Stickerland et bredt sortiment af forskellige typer klistermærker og andre relaterede produkter som eksempelvis labels og midlertidige tatoveringer, alt sammen med mulighed for at få dit helt eget motiv på.
Informações de contacto
Teglbækvej 6, 8361, Hasselager, Dinamarca
- 86 32 7006
- info@stickerland.dk
- stickerland.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Hurtigt fejlretning
God oplevelse, også selvom der opstår problemer er de gode og hurtige til at løse problemet

Resposta da Stickerland Danmark
Stickerlands produkter lever helt klart op til forventningerne.
Stickerlands produkter lever helt klart op til forventningerne!
Vi har modtaget klistermærker, badges, tatoveringer mm. af rigtig god kvalitet, og er super glade for den hurtige og gode service.

Resposta da Stickerland Danmark
God hjælp og kundeservice samt hurtig levering.
God hjælp/vejledning og kundeservice samt hurtig levering. Meget tilfreds.

Resposta da Stickerland Danmark
Jeg bestilte og fik varen hurtigt…
Jeg bestilte og fik varen hurtigt leveret og alt var som forventet

Resposta da Stickerland Danmark
Nemt og super hurtig levering
Nemt og super hurtig levering. Og nogle fine klistermærker.

Resposta da Stickerland Danmark
Super service og hurtig levering
God kommunikation og højt serviceniveau. Hurtig feedback og endnu hurtigere levering. Det modtagne produkt lever fuldt op til forventningerne.

Helt efter bogen
En helt igennem ok oplevelse. Handler gerne med Stickerland Danmark en anden gang.

Resposta da Stickerland Danmark
De tilsendte stickers er af dårlig…
De tilsendte stickers er af dårlig kvalitet. Folie sidder ikke fast, på tatovering. Plejer at være af god kvalitet. Så til den pris burde de være i orden. Foreningen risikere at de unge bliver sure på os, da de ikke kan puttes i lommen uden folie falder af.

Fremragende service og kvalitet
En god oplevelse. Mit produkt kom til tiden, og kvaliteten var yderst tilfredsstillende.

Fin nok service
Fin nok service. For dyrt at bestille labels til gulv, hvis man vil have dem ud over standart på 4 cm i diameter. Prisen er ublu.

høj fragtpris
Hurtig levering men uforholdsmæssig høj fragtpris (39kr plus moms) for 10 klistermærker

Alt i alt ok
Ok, men synes det er fjollet at 10 stickers bliver sendt som pakke i stedet for at sende det som brev. 10 g vejede “ pakken”. Endvidere sendte man pakken til den anden ende af byen. Jeg har et post nord afhentningssted på min egen adresse.

Resposta da Stickerland Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.