Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tilasin Stockmannilta kalliin design-valaisimen. Toimitus sovittiin kotiinkuljetuksena. Valaisin saapui, mutta paketti oli merkittävästi vaurioitunut. Kuljettaja vain jätti sen ja lähti. Kun avasin pa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Stockmannin asiakaspalvelu chatissa neuvoi tekemään asiakaspalautuksen kaupan palvelupisteelle, joka on kassan yhteydessä. No, menin palvelupistettä etsimään kassan läheltä. Sieltä tuli sellaista tius... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sain erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua,Jumbon kosmetiikka osastolla!Myyjä auttoi sopivan tuoksun löytämisessä kun itse hajuaistini on minimissä.Myyjä oli tosi ihana!(valitettavasti en muista... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag återlämnade i Hagalunds varuhus ett antal varor som jag hade beställt från Galna Dagar och fakturan till Walley. Än till denna dag har fakturan i Walley inte korrigerats fast jag har ringt till er... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de departamentos
  2. Loja de roupa
  3. Loja de cosméticos
  4. Loja de acessórios de moda
  5. Loja de móveis

Founded by Heinrich Georg Franz Stockmann in 1862, Stockmann has been a cornerstone of Nordic retail for over 160 years. What began as a small glassware shop in Helsinki has evolved into one of the largest department store chain in Northern Europe, renowned for exceptional quality, service, and style. Our flagship Helsinki Centre store, inaugurated in 1930 and designed in Nordic Art Deco style by architect Sigurd Frosterus, welcomes over 10 million visitors annually. Spanning more than 50,000 square meters across ten floors, it stands as a landmark destination in the heart of Helsinki. Today, Stockmann operates seven department stores across Finland, Estonia, and Latvia, alongside our comprehensive online store at stockmann.com. We pride ourselves on offering carefully curated selections of international fashion brands, Finnish design classics, premium cosmetics and quality home products. Our stores provide specialized services including beauty salons, wellness facilities, dining options, and a dedicated Service Point on the eighth floor that assists international shoppers with tax-free services in multiple languages. As part of Lindex Group, Stockmann continues to honor its heritage while embracing innovation, combining the best of traditional retail excellence with modern multichannel shopping experiences. Whether you visit us in-store or online, our commitment remains unchanged: to be your trusted marketplace for a good life, offering exceptional products backed by the outstanding customer service that has defined us for generations.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Arnaque

Bonjour ,je me suis faite avoir aussi.pas de livraison en vu. Juste un mail me disant en transit et rien d'autre .
Pas canapé je suis dégouté .
A voir comment faire pour la reclamation .

15 de março de 2024

Resposta da Stockmann

Merci beaucoup pour votre message. Nous apprécions que vous ayez pris le temps de partager votre expérience.

Classificada 1 em 5 estrelas

Moi j'ai commandé un canapé en janvier…

Moi j'ai commandé un canapé en janvier et toujours rien et je n'arrive plus à les avoirs.
Je suis en train de voir avec ma protection juridique

15 de janeiro de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

Bonjour je suis déçu j ai commander une…

Bonjour je suis déçu j ai commander une télévision depuis le 15/01/2023 est toujours pas de réponse j'ai commander la bas car je n est pas beaucoup les moyens et la je pense que je me suis faite arnaquer alors si je n est pas de nouvelle j irait porter plainte et je laisserait pas tomber surtout que c est quand mm 229 euro

15 de fevereiro de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

Effectivement j'ai acheté un téléviseur…

Effectivement j'ai acheté un téléviseur que j'ai payé le 8 décembre 2023 et aujourd'hui je devais recevoir mon téléviseur le 27 février 2024 à l'heure d'aujourd'hui rien ni retour de leurs part malgré les messages envoyés de ma part donc effectivement un plainte pour escroquerie sera ultérieurement déposé auprès du procureur de la république référent de mon lieu de domicile.

8 de dezembro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Aucun interlocuteur pour une commande (…

Aucun interlocuteur pour une commande ( un canapé) passée le 10/02!
Un mail nous a été envoyé pour nous dire que la commande était en transit.
Impossible de joindre cette société. Cela ressemble à une escroquerie. Un dépôt de plainte se profile .

10 de fevereiro de 2024

Des vrais gangster.

Des vrais gangster.
C est une arnaque se site moi je vais vous collez un procès. Je suis déterminé à récupérer mon argent bande d'escrot.
Faut jamais acheter sur ce site

28 de fevereiro de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

Comme beaucoup de personnes je ne…

Comme beaucoup de personnes je ne recommande pas ce site frauduleux, j’attends toujours la trottinette de ma fille depuis décembre !!!

28 de fevereiro de 2024

Potentiel arnaque

J'ai effectué une commande il a 15 jours .aucune nouvelle du site pour le suivi de la livraison. J ai envoyé 5 mails qui sont restés sans réponse+ plus les appels ou je tombe sur une messagerie .j'ai bien peur que l'arnaque se profil à moins d'une bonne surprise. Je me prépare à un dépôt de plainte et à envoyé un ami inspecteur ala répression des fraudes si je n'ai pas de nouvelles et la réception de mon colis

24 de fevereiro de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

Commandé un spa et aucune nouvelle je…

Commandé un spa et aucune nouvelle je les ai appelé plusieurs fois et laissé des messages mais jamais de réponse. J'ai envoyé des mails mais toujours rien. C'est un site d'arnaque

11 de fevereiro de 2024

Ei valittamista

Aina olen saanut tuotteet mitä olen tilannut ja palautuksetkin sujuneet moitteetta. Tuotteet laadukkaita.

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Stockmann

Kiitos paljon palautteestasi. On ilo kuulla, että tilaukset ja palautukset ovat sujuneet sinulla moitteettomasti ja että olet ollut tyytyväinen tuotteiden laatuun. Arvostamme suuresti, että jaoit kokemuksesi.

Classificada 1 em 5 estrelas

Je n’ai pas reçu ma commande c’est une…

Je n’ai pas reçu ma commande c’est une arnaque .
J’ai demandé le remboursement, il a étais fait après quelques mois .

1 de fevereiro de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

Toujour pas livré à ce jour d’une tv…

Toujour pas livré à ce jour d’une tv commandé 22/11/2023 abuser

22 de novembro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Toimituksessa meni 4 viikkoa.

Tilasin tuotteen jota oli varastossa.

2 viikon päästä sitä ei ollut vielä edes lähetetty. Lähetin sähköpostin ja kysyin asiasta.

Tuote lähettiin tästä viikon päästä, eli 3 viikkoa meni lähettää. Itse toimitus oli nopea.

Sain sähköpostiin vastauksen 2 viikkoa sen lähettämisen jälkeen, ja tuolloin oli jo tavara tullut. Stockmann ei pahoitellut asiaa mitenkään vaan totesivat että valitan turhaan kun olin tuotteen jo saanut!

Lähipiirissä on muitakin kokemuksia että Stokkan nettikauppa EI toimi. Hinnat muuten erit myymälässä ja netissä! Ja nettikaupassa ei käy lahjakortti! Käsittämätöntä??

1 de dezembro de 2023

Resposta da Stockmann

Kiitos palautteestasi. Olen todella pahoillani siitä, että tilauksesi lähettäminen kesti kohtuuttoman pitkään ja että sait vastauksen vasta sen jälkeen, kun tuote oli jo saapunut. Ymmärrän hyvin, että tilanne tuntui turhauttavalta, varsinkin kun et saanut pahoittelua viivästyksestä. Harmi myös kuulla, että lähipiirissäsi on ollut samankaltaisia kokemuksia verkkokaupan toimivuudesta. Välitän palautteesi eteenpäin, jotta voimme parantaa sekä verkkokaupan toimitusprosessia, asiakaspalvelun vastausaikoja että hinnoittelun ja maksutapojen selkeyttä. Kiitos, että kerroit kokemuksestasi.

Julfönstret jouluikkuna

Jag vill tacka för att julberättelsen i julfönstret lästes på vacker finlandssvenska. Det var fint:)))

22 de dezembro de 2023

Resposta da Stockmann

Tusen tack för din fina respons. Det gläder oss verkligen att höra att julberättelsen i julfönstret framfördes på vacker finlandssvenska och att du tyckte om upplevelsen. Tack för att du tog dig tid att skriva.

Classificada 1 em 5 estrelas

En tiedä vielä mikä menee pieleen

En tiedä vielä mikä menee pieleen, mutta arvostelut luettuani olen melko varma että tulen pettymään jollain tavalla, jos kuitenkaan en, laitain poikkeuksen positiivisenä palautteena tänne. En ole kyl lainkaan varma olisinko tilannut, jos olisin lukenut arvostelut ensin. Toivoin et verkkokauppa toimis tehokkaasti ja lahja ehtisi tulemaan vielä jouluaatonaattona lauantaina. Mutta ei taida tulla 😅

22 de dezembro de 2023

Resposta da Stockmann

Kiitos siitä, että jaoit kokemuksesi. Ymmärrän hyvin, että muiden palautteiden lukeminen oli voinut herättää epäröintiä ja huolta tilauksen sujumisesta. On harmillista, jos verkkokauppa ei ollut tuolloin herättänyt luottamusta tai jos toimituksen aikataulu aiheutti epävarmuutta. Kiitos vielä palautteestasi.

Grosse arnaque. À fuir.

Grosse arnaque.. J’ai commandé une trottinette pour le Noel de mon fils. Celle ci devait être livré en 6 jours maximum.
Un message m’informe que le délai est de 6 à 8 semaines la commande passée et réglée.
J’annule la commande et je demande à être remboursé ce qui est normal et évident.
J’attends toujours le remboursement et je n’ai pas de nouvelles. Je vais donc me rapprocher auprès des associations des consommateurs car c’est vraiment inadmissible. À fuir. Je déconseille ce site pour moi juste bon à escroquer les consommateurs

11 de dezembro de 2023

Surkea

Uskomattoman pitkä jonotusaika yhden pienen tilauksen noutamiseksi

20 de dezembro de 2023

Resposta da Stockmann

Kiitos palautteestasi. Olen pahoillani, että jouduit odottamaan pitkään pienen tilauksen noudossa. Ymmärrän hyvin, kuinka turhauttavalta se tuntuu. Välitän palautteesi eteenpäin, jotta voimme parantaa palvelun sujuvuutta jatkossa.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tuote oli mitä luvattiin ja tuli…

Tuote oli mitä luvattiin ja tuli postiin vajaassa viikossa.

11 de dezembro de 2023

Resposta da Stockmann

Kiitos palautteestasi. Hienoa kuulla, että tuote vastasi odotuksia ja toimitus sujui nopeasti. Arvostamme, että jaoit kokemuksesi.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais