Website en bestelproces was prettig. Volgende werkdag werd er contact opgenomen, dit verliep ook fijn. Levertijd was 5 dagen ipv de aangegeven 2/3. Dit was een kleine teleurstelling maar nog wel te ov... Ver mais

We zijn goed geholpen door Goois scooter en motor centrum. De fatbikes zijn snel geleverd en voldoen aan alle verwachtingen.
Wij waren opzoek naar een bakfiets, maar wij wilde geen standaard bakfiets die je onderweg zo'n 30 keer ziet. En toen kwamen we de bakfiets tegen van STOER. WAUW! Het was het wachten waard want... Ver mais
I am absolutely thrilled! The bicycle is an amazing piece of equipment – top quality and exactly as described. The whole ordering process was fast and completely hassle-free. A special mention goes... Ver mais
STOER Bikes was founded in 2022 with the introduction of its first fatbike featuring belt drive technology. Building on this innovation, the brand has grown into a broader range, including cargo bikes and new developments within the bicycle industry.
We design and develop high-quality bicycles with a strong focus on comfort, style, and sustainability. Every STOER Bike is created with attention to detail and one clear goal. Delivering the best possible riding experience, every single day.
Hollandweg 16 , 1432 DD, Aalsmeer, Holanda
De fiets is voor mij heel prettig door de hogere zit. Voor mij de eerste elektrische fiets die ik bezit. Kwaliteit van de fiets vind ik heel goed en erg fraai kwa afwerking. Iets wat je weinig ziet bij andere merken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Samengevat ben ik erg tevreden en blij met de service van Stoer Bikes.
Na verschillende fatbikes te hebben geprobeerd uitgekomen bij STOER contact verliep prettig,proefrit gepland bij lokale dealer van STOER een van de eigenaren (Joeri) heeft speciaal het model wat ik wilde proberen naar de locatie gebracht zoals aangegeven.
Het is een investering maar dubbel en dwars waard,zit hoog genoeg voor lange mensen comfortabel zadel,USB C poort in het display voor het opladen(overigens merk je niets van het bereik door het opladen) na de eerste kilometers was ik verkocht het is in mijn optiek niet te vergelijken met de andere merken .
Fietst erg lekker alles voelt degelijk aan en van hoge kwaliteit.
Door de riem aandrijving kun je in je nette kleding naar kantoor/werk fietsen want je wordt niet vies.
Het opladen kan in de fiets of via de accu waar je maar wilt.
Opladen is in zo’n 6 uur tijd gedaan.
Op een volle accu haal ik met vlakke wegen 104 km in de Eco stand maar…. In de sport plus of de Boost functie (die je heel graag wil gebruiken)😉🎉 55 a 60 km.
Wil je ondanks alle comfort toch meer sportief trappen dan kun je ervoor kiezen zonder ondersteuning te trappen dit gaat er soepel.
Ik raad iedereen aan om een proefrit in te plannen en het rijcomfort zelf te ervaren (ook voor de wat ouderen onder ons)
Zeer tevreden tot nu toe,veel eerder moeten doen !
Fijne fiets en goede service!
Leuke gasten, en geen vraag is teveel.
Alles goed uitgelegd!
accu brand bij net nieuwe fiets en hele frame nu gesmolte ma is geen garantie omdat ik geen servicepakket heb gekogt eg boeve ik had ma vor knaap moete gaanoutyr
Vorig jaar een STOER Bike gekocht na verschillende fatbikes te hebben geprobeerd. STOER is veruit de beste! Nog steeds erg veel plezier van mijn aankoop. Daarnaast is de service is top!
Dit is een top fiets! Ik heb lang getwijfeld want het was wel een investering maar super kwaliteit en service.
Ik heb afgelopen week een testrit mogen maken op mijn nieuwe STOER-bike, op hun eigen locatie in Aalsmeer. Ik heb een testrit gedaan op hun Ultimate S1+ en vond het werkelijk een fantastische ervaring. De fiets is stil, het zadel zit lekker ( ook voor langere stukken fietsen ) en het is makkelijk te bedienen.
Ik ben verder top geholpen met de accesoires die ik nodig had, zoals kinderzitjes. De fiets word nu in orde gemaakt en zal nog een review schrijven als ik hem wat langer in gebruik heb.
Top fiets, top service. Ruim een jaar in gebruik en nog geen probleempje mee gehad. Stoer heeft zelf tussendoor de banden nog even opgepompt en de vering versteld, klasse!
Heerlijke fatbike, het fietst soepel en je zit fijn op het zachte comfortable zadel dat je er goed lange tijd op kan fietsen. Heb op meerdere fatbikes gefietst maar was erg onder de indruk van de kwaliteit van de Stoer bikes!
Hele fijne fiets en super service! Zeker aan te raden
Onlangs een test rit gemaakt op een Stoerbike. Het voelt echt als de Vespa onder de fietsen stevig en erg solide. Een detail wat ik super vind is dat ze door de hoge instap echt op volwassenen richten en de bike hierdoor ook echt “stoer” oogt. Nog even sparen maar er komt vroeg of laat een stoerbike!
Niets op aan te merken, heerlijke stevige fiets. Ik heb de fiets nu 3 maanden en voel me veel veiliger als op mijn vorige Fatbike. Voor mij nooit meer wat anders!
Meer dan tevreden met m'n nieuwe STOER bike! Een solide en STOERE fatbike. Werd netjes thuis bezorgd.
Na het opvragen van wat info bij STOER goede service gekregen, op meerdere Fatbikes testritjes gemaakt maar deze STOERBIKE sprong eruit. Onwijs blij mee!
De Urban X is wat mij betreft verreweg de mooiste fatbike die momenteel verkrijgbaar is. Voelt ook erg stevig aan.
Stevige fiets met mooie afwerking, na 2 andere fatbikes te hebben gehad ben ik gelukkig bij STOER terecht gekomen nadat ik alle goede reviews had gezien op internet.
Naast een hoge kwaliteit van de fiets ook nog eens een super service!
Wow, wat een gave ebike!
Ik ben helemaal blown away door mijn nieuwe award winning urban x. Na de uitslag van de AD fietstest wist ik het meteen: dit moest hem worden!
De service was top, supersnel geleverd en alles keurig netjes. En de fiets zelf? Wauw, wat een bak! Dikke banden, 100% legaal, besloten display, belt drive, aluminium frame... noem het maar op!
Ik kan deze ebike aan iedereen aanraden die op zoek is naar een serieuze ebike met een stoere uitstraling.
Wat een dikke bike. Na de uitslag van de AD fietstest , direct de award winning urban x besteld. Netjes geleverd door een hele goede service. Kan de Urban x iedereen aanraden die een serieuze ebike zoekt met dikke banden. 100% legaal, besloten display, belt drive, aluminum design frame. Wat wil je nog meer …
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.