stoffen.net Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Plus: Ruim assortiment aan stoffen. Min: Klantenservice is onnozel. Situatie: DHL heeft de levering gemarkeerd als "afgeleverd aan adres" met een willekeurige handtekening erbij, maar er... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf. Ik zocht specifieke gordijnglijders en vond ze op deze site. De getoonde foto was precies van het model glijder, dat ik zocht. Vervolgens krijg je totaal andere glijders opge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Royale keuze in stoffen die goed gerangschikt staan, ook materiaalsoort wat aangeeft waarvoor je de stof voor kunt gebruiken is erg handig. Kwalitatief uitstekend. Ook leuke naaitips. Houd er rekening... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruime keuze van stoffen met digitale print. Tot op heden steeds goede verwerking van mijn online bestelling. Kwaliteit stoffen en verpakking ook in orde. 1 minpunt wat betreft betalingsmogelijkhede... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Beleza e bem-estar

Je wilt je kleding zelf naaien? Of iets zelf gemaakt cadeau geven? Bij stoffen.net vind je alles wat je nodig hebt om te naaien! In ons grote assortiment met meer dan 7000 stoffen en 5000 fournituren vind je wat je nodig hebt - gemakkelijk online te bestellen. Je kunt ook vooraf stofstalen bestellen. Wij ondersteunen onze klanten al meer dan 20 jaar bij hun creatieve projecten. Het doet ons veel plezier om iedereen in staat te stellen onze producten te gebruiken voor een creatieve activiteit die ontspanning, plezier en doe-het-zelf-succes in huis brengt.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

4 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering het stof voldoet aan…

Snelle levering het stof voldoet aan mijn verwachtingen. Bedankt. R

15 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback,

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze service, processen en producten te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier bij het werken met of verwerken van de door u ontvangen stoffen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van staaltje naar grote lap stof.…

Eerst wat staaltjes besteld die ik heel snel heb ontvangen. Aan de hand van die staaltjes nu een grote lap stof besteld.

15 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen daar waar nodig en mogelijk te verbeteren.

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, goede uitleg, snelle levering. Ben een tevreden klant.

14 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze processen, producten en service daar waar nodig en mogelijk te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie stoffen en redelijk snelle…

Mooie stoffen en redelijk snelle levering.
Ze hebben ook meer stoffen en veelzijdig dan bij andere vind ik.

11 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze service, producten en processen daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Keurig verwerkt,maar geen snelle…

Keurig verwerkt,maar geen snelle levering.
2e stof was niet meer leverbaar en dat dmv een telefoontje vermeld en het terugstorten van de betaling was heel snel.

10 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, service en processen daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ben heel tevreden heb deze keer 2× een…

Ben heel tevreden heb deze keer 2× een bericht gestuurd hebben mil 2× goed verder geholpen en snel een antwoord gestuurd ben heel tevreden

10 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback,

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten, processen en service daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Classificada 3 em 5 estrelas

stof is prima verpakt en naar wens

stof is prima verpakt en naar wens, alleen duurde het verzenden langer dan ik bij anderen gewend ben. Maar als je geen haast hebt dan kun je hier prima bestellen.

Gewatteerde stof

Ik was opzoek naar een mooie print in gewatteerde stof en deze heb ik enkel bij stoffen.net gevonden. Alles was netjes verpakt. Bedankt aan het team.

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze processen, service en producten daar waar nodig en mogelijk te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier bij het verwerken van de door u bestelde en ontvangen stof.

Happy customer!!

Ik ben super tevreden over stoffen .net. Het duurde voor mij een tijdje om de juiste webshop te vinden met mooie betaalbare stoffen en deze vond ik dan uiteindelijk bij stoffen .net.Mooie kleurrijke stoffen met veel variatie.Het is een plezier om de met zorg verpakte
pakketjes open te maken.

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze service, processen en producten daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier bij het werken met of verwerken van de door u ontvangen artikelen.

Alles naar wens!

Prachtige, stevige stof voor het maken van 2 tuinstoelkussentjes.
Kleur komt precies overeen met de afbeelding op de site.
Helaas kan ik geen foto toevoegen van het resultaat .
Stof was eerder binnen dan verwacht

8 de abril de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze service, processen en producten daar waar nodig en mogelijk te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier bij het verwerken van de door u ontvangen stof.

Classificada 3 em 5 estrelas

Levertijd steeds langer

De kwaliteit is goed, maar de levering duurt steeds meer dan 10 dagen.
Ondertussen krijg je ook geen updates van je bestelling/ kun je geen prognose vinden.
Dus alleen bestellen als je geen haast hebt.

8 de abril de 2022

Nooit klachten gehad

7 de abril de 2022

Classificada 1 em 5 estrelas

Is eigenlijk helemaal prima gelopen

Is eigenlijk helemaal prima gelopen. Maar heb een hekel aan die trustpilot mails met de vraag om te beoordelen.

Lekker makkelijke reactie van Stoffen.net. Je kunt er ook voor kiezen geen ongewenste mails te versturen.

31 de março de 2022

Bedankt voor uw feedback,

Het is overigens niet verplicht om op een dergelijke aanvraag te antwoorden als u dit niet wilt reageert u gewoon niet op een dergelijke aanvraag.
Wij beschikken helaas niet over mogelijkheden een dergelijke beoordelingsaanvraag te onderdrukken en hiermee te voorkomen dat u deze ontvangt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Groot aanbod aan stoffen, maar….

Groot aanbod aan stoffen, echter de levertijd is (te) lang en de verzendkosten zijn veel te hoog. Verzendkosten staan vaak niet in verhouding met het bestelde.
Ook de getoonde kleuren op de website wijken af van de realiteit

31 de março de 2022

Verzendkosten:
De verzendkosten zijn aangepast aan de manier van verzenden die wij moeten gebruiken.
Wij versturen stof bestellingen als verzekert pakket.
Alleen op deze manier hebben wij de zekerheid dat een pakket aankomt bij onze klanten.
Tevens zijn onze pakketten op deze manier verzekerd zodat, mocht er iets met het pakket gebeuren, wij de ontstane kosten vergoed krijgen.

Dit zijn in onze ogen moderate kosten daar wij voor al onze pakketten groot of klein dezelfde kosten in rekening brengen.
Dat de kosten in verhouding voor een kleine bestelling groot zijn begrijpen wij maar dit is helaas niet te vermijden.

Tevens wordt nog wel een over het hoofd gezien dat bestellingen vanuit Duitsland waar wij gevestigd zijn worden verstuurd.

Getoonde kleuren:
Op een monitor weeggegeven kleuren kunnen altijd van de werkelijkheid afwijken dit is afhankelijk van instellingen, zoals gebruikte warmte temperatuur contrast en helderheid,  waarop wij geen invloed hebben.

Als u zeker wilt weten of deze stof aan uw wensen voldoet raden wij u aan een monster van deze stof te bestellen alvorens de stof te bestellen.

Een monster kunt u bestellen door op de afbeelding van de gekozen stof te klikken dan ziet u onder  de foto de optie “Stofstaal bestellen”.
Klik op de tekst "Stofstaal bestellen" en een monster wordt opgenomen in de winkelwagen.

Geweldige kwaliteit stoffen

Geweldige kwaliteit stoffen.
Kleur komt goed overeen met de kleur op mijn computerscherm.
De afmeting klopt helemaal, zelfs extra centimeters. Echt een aanrader
En heel fijn dat er een sticker bij zit waarop staat wat voor soort stof, met was en strijk voorschrift.

28 de março de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij wensen u veel plezier met de door u ontvangen stoffen.

Lange levertijd

Mooi assortiment, kwaliteit is ook goed. Levering duurde wel lang, maar gelukkig was er geen haast bij

28 de março de 2022

Snelle correcte service

Snelle correcte service, netjes verpakt
Mooie stof kwaliteit

27 de março de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij gebruiken een dergelijke feedback om onze producten service en processen daar waar mogelijk en nodig te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier met het werken met of verwerken van de door u ontvangen artikelen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goed verpakt heel mooie stoffen hoge kwaliteit

27 de março de 2022

Tevreden!

Mijn eerste bestelling. Goed op de hoogte gehouden van bestelling en levering. Levering duurde paar dagen, maar ik had niet anders verwacht, omdat het bedrijf in Duitsland gevestigd is. Stevige en mooie kwaliteit stof, hele leuke print. Ik heb er mijn eetkamerstoelen opnieuw mee bekleed. Erg blij mee!

21 de março de 2022

Bedankt voor uw feedback.

Wij wensen u veel plezier met de door u ontvangen stoffen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Die Lieferung kam sehr schnell und der…

Die Lieferung kam sehr schnell und der Service war top!

21 de março de 2022

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung

Wir nutzen dieses Feedback, um unsere Produkte, Dienstleistungen und Prozesse zu verbessern, wo dies erforderlich und möglich ist.

Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Arbeiten oder Verarbeiten der erhaltenen Artikel.