Stones & Bones® Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Werden goed geholpen in Nijmegen we h ebben daarna besteld thuis. Mooie producten vriendelijk geholpen als je iets leuks zoek ga dan naar Stones& Bones top........ Vriendelijke groet Arno

Classificada 5 em 5 estrelas

Supermooie kleine dromenvanger, prachtige fuchsia roze kleur met echte veertjes! Heel mooi om als hanger te dragen bij ibiza kleding. Blij mee! Alweer 'n toffe aankoop gedaan hier! Was heel goed verp... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos esotéricos

Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

228 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top!

Snelle levering en spullen prima in orde

16 de abril de 2023

Beste M.,

Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. Klanttevredenheid is een kernwaarde binnen ons bedrijf.

Classificada 5 em 5 estrelas

Thanks for your help and your kindness

Thanks for your help and your kindness, I also would like to thank you for your gift. I will be ordering again.

4 de abril de 2023

Dear Unhappy customer,

Thank you for your positive feedback! We'd love to see you again 🌼🙏🌈💎

Loving regards,

Classificada 4 em 5 estrelas

vlot opgestuurd maar wat een piepklein…

vlot opgestuurd maar wat een piepklein hangertje helaas !

10 de abril de 2023

Beste Corry Anink,

Dankjewel voor je review!

Het klopt dat sommige hangertjes af en toe wat aan de kleine kant zijn. Wij zijn helaas een beetje afhankelijk van wat er verkrijgbaar is.

Classificada 2 em 5 estrelas

verzendkosten

ik heb een armband besteld. het dikte van het kralen zijn kleiner dan wat er aangegeven is. Het product kost eur8,25, verzendkost van postNL is eur5,05. Maar op website van postNL is eur4,15. Ik heb gemaild en gevraagd en kreeg ik reactie dat die zijn niet alleen verzendkosten, maar ook administratie, verwerkings, en verpakkingskosten. Ik vind dat beetje misleiding is. Ze kunnen beter die kost op het product zelf samen berekening. Want ik verwacht die verzendkost is alleen verzendkost. Dat is toch logisch?

3 de abril de 2023

Beste To,

Hartelijk dank voor je review.
Spijtig te vernemen dat het zo voor je voelt.
Wij hebben ervoor gekozen om een kleine vergoeding van 90ct te rekenen per order (en dan enkel bij de orders onder de € 25,-, want bij de orders daarboven verzenden wij gratis in NL), omdat wanneer wij een vergoeding per artikel zouden rekenen, men bijvoorbeeld bij aanschaf van 3 artikelen, ook 3 keer de vergoeding betaald en dus per saldo duurder uit is. Wij vinden dit laatste dus niet helemaal eerlijk ten opzichte van de klant.

Wel hopen we dat je wel blij bent met de kortingscode van 15% (welke je kan gebruiken bij een volgende order zonder minimaal bestelbedrag) die we je hebben gegeven bij je order. Zo heb je die 90ct gauw weer terug verdiend toch? :)

Classificada 3 em 5 estrelas

€2,50 voor een gescheurde cadeau…

€2,50 voor een gescheurde cadeau verpakking vind ik absurd!
Kan het beter zelf in pakken?

26 de março de 2023

Beste Rieny de Ruiter,
Dank voor je review.
Wat spijtig te horen dat de cadeauverpakking de reis niet heeft overleefd. Uiteraard was dit niet de bedoeling. Je mag ons mailen, dan kunnen we kijken of we e.e.a. voor je kunnen compenseren.

Stones & Bones®

Classificada 4 em 5 estrelas

Kon de bestelling na goe overleg…

Kon de bestelling na goe overleg dezelfde dag nog ophalen heel fijn

12 de março de 2023

Beste Patricia Heij,

Fijn te horen dat je tevreden bent over ons.
Het is ook mogelijk een afspraak te maken en dan leggen we geheel vrijblijvend alles klaar wat je graag wil zien, zodat je lekker zelf kan voelen en kijken.

Goede levering

8 de março de 2023

Beste Karin,

Dankjewel voor je positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam in contact. Goede kwaliteit producten.

26 de fevereiro de 2023

Beste Maria Kloppenborg,

Super service

Één armbandje viel vanuit het niets kapot. Ik mailde omdat ik dacht het misschien om te kunnen ruilen. Er werd echter direct een nieuwe bezorgd. Super blij mee.. mijn nichtje weer happy kunnen maken 👍

17 de março de 2023

Beste liek,

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je nichtje blij is met haar armbandje ♥

Classificada 5 em 5 estrelas

De service is goed en vriendelijk.

De service is goed en vriendelijk.
De stenen zien er goed uit en ze werken ook echt.
Levering was snel alles werd snel verzonden

1 de março de 2023

Beste Marina,

Mooie producten

Mooie producten, goede prijzen, maar 7,65 euro voor een pakketje dat in de brievenbus kan, vind ik afzetterij. Maar ik kan nu melden dat ik een bedrag terug ontvang omdat er teveel aan porto is gerekend. Heel netjes en attent.

24 de fevereiro de 2023

Beste Ingrid Zuilekom,

Hartelijk dank voor je review.
Het systeem rekent op basis van vooringestelde waarden automatisch uit welk soort verzending mogelijk is. Heel soms komt het voor dat dit niet helemaal goed gaat en er per abuis een foutief bedrag berekend wordt.
Normaliter, wanneer wij constateren dat een pakketje toch door de brievenbus past, crediteren wij het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten meteen. In deze is dat kennelijk verzuimd.
We zullen het dus alsnog per omgaande regelen. Je had ons hier ook over mogen mailen hoor 😇
Onze excuses voor het geleden ongemak.

Stones & Bones ® 🌼 🌈 💎

Classificada 3 em 5 estrelas

De verzending was snel. De rest wat minder.

De verzending was snel.
De levering was minder. De steen was echt veel kleiner dan verwacht ongeveer een halve centimeter en het hangertje zat los in het zakje erbij. Geen groot succes dus

20 de fevereiro de 2023

Beste Anne,

Wat spijtig te vernemen dat het hangertje van het steentje is losgeraakt tijdens transport. Wanneer je ons had gemaild hadden we met een oplossing kunnen komen voor je. Hiertoe zijn we overigens alsnog bereid, dus als je wilt mag je ons een mail sturen.

Stones & Bones®

Prima product

Prima product, goede prijs en snelle levering.

2 de fevereiro de 2023

Beste M Van Zonneveld,

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken, makkelijk besteld en supersnel geleverd. Kwaliteit van product is ook helemaal naar wens

25 de janeiro de 2023

Beste Bow Visser,

Hartelijk dank voor je review! Blij te vernemen dat alles naar wens was

Gewoon top

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, leuke artikelen en leuke prijzen. Supersnelle verzending. Alle gekochte artikelen waren top. Blij hier

1 de fevereiro de 2023

Beste Renske,

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn dat je op zoveel vlakken tevreden bent :)

Duidelijke bestelsite

Duidelijke bestelsite en binnen 24 uur geleverd.

26 de janeiro de 2023

Beste Marijke,

Dankjewel voor je positieve review!

Meer dan tevreden

Goeie prijzen, snelle levering

1 de fevereiro de 2023

Beste DiRkS,

Tevreden

Netjes verpakt en snel geleverd!!! Top

19 de janeiro de 2023

Beste Dennis,

Dankjewel voor je positieve feedback! We zien je graag eens terug 🌼🙏🌈💎

Goeie service

Keurig opgelost toen ik de verkeerde oorbellen had ontvangen. Snelle verzending ook. Amethist ziet er goed uit.

16 de janeiro de 2023

Beste Marrit,

Fijn te horen dat je tevreden bent over hoe we het hebben opgelost. We vinden het erg belangrijk dat iedereen uiteindelijk tevreden is.