Storage ShareOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is een prima opslag, jammer dat mensen lege voertuigen midden op de oprit laten staan, en om 20:00 dicht is wel lastig. Werken huis eten kinderen en het is 20:00 dus je moet wel echt plannen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer makkelijk online vast te leggen middels duidelijk overzicht van locatie en beschikbare ruimtes. Locatie Zwaag is zeer schoon en lijkt wel nieuw. Entree via app is prima en beschikbare lift en k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds april 2026 maken wij gebruik van een ruime opslag van Storage Share in Putten. We komen er regelmatig om spullen te brengen of op te halen. We kunnen altijd dichtbij parkeren en gemakkelijk in h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is een heel fijne, schone en veilige plek om mijn waardevolle spullen op te slaan. Alles goed geregeld. Toegangshek en rolluik heel gemakkelijk via de app te openen. We maken al vele jaren met p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instalações de auto-armazenamento

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

236 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

176 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne schone en goed bereikbare opslag in Zutphen

Fijne schone en goed bereikbare opslag. Ook voorzien van gemakken zoals transport en opruim materiaal.
Contact met Storage Share is ook er fijn,netje en correct

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review, Marcel. Super fijn om te lezen dat alles zo bevalt.

Classificada 5 em 5 estrelas

"Heel tevreden over mijn ervaring met…

"Heel tevreden over mijn ervaring met Storage Share. Ik gebruikte de opslagruimte voor het opslaan van huishoudelijke spullen en tuinspullen, en dat beviel erg goed. De ruimte was netjes, goed bereikbaar en precies wat ik nodig had. Het reserveren was eenvoudig en de communicatie verliep snel en vriendelijk. Fijn om een betrouwbare en betaalbare oplossing te hebben voor extra opslagruimte. Zeker een aanrader!"

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review, Ger! Super fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Storage share is een super organisatie…

Storage share is een super organisatie welke alles netjes geregeld hebben.
Hun app voor de facturen, contracten en toegang tot de hoofddeur werkt perfect!
De inrichting ziet er altijd netjes en verzorgd uit en is super goed bewaakt met camera's en toegangstijden tussen 7:00 en 23:00.
Bij vragen of eventuele problemen is er een hele snelle reactie via de mail of telefonisch.
Al met al een goede onderneming welke mensen helpt aan passende opslagruimte voor goede prijzen!

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review over onze opslaglocatie in Venlo! Super fijn om te lezen dat alles zo goed bevalt.

Super

Super, het is altijd schoon en netjes!
Werkt goed via de app!! :)

Bedankt voor je review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Im renting for almost eight years.

Im renting for almost eight years.
These are such wonderfull people
Whenever however they always are helpfull and understanding.
Thanks alot
Best Regards
Steven Hubbard

Storage share Weesp .

Resposta da Storage Share

Thank you for your review, Steven!
It's great to read that you are (still) so satisfied. Hopefully, you will continue renting from us for a long time ;).

Nette, ruime opslag

Nette opslag en professionele medewerkers. Via de app gemakkelijk de roldeur te openen. Zeer tevreden!

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review, Laurens! Super fijn om te lezen dat alles zo goed bevalt.

Top !

Top !! Mooie boxen en klasse service

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review, Patrick!

Prima opslag

Storage share heeft al 2 jaar mijn spulletjes prima bewaard. Alleen de verlichting in de opslag zelf doet het niet en is ook niet te repareren, het is er dus best donker. Ze hebben wel een draagbare lamp voorzien. Niet altijd even schoon op het tapijt in de hal maar daar heb ik geen last van. Prettige communicatie en als er iets is kom je er altijd wel uit.

Resposta da Storage Share

Fijn om te horen dat alles naar wens is en je al twee jaar je spullen veilig bij ons hebt staan!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, ook bij problemen word de telefoon snel opgenomen en zijn het vriendelijke medewerkers!

1 de maio de 2026

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review, Senna!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima locatie om je spullen op te slaan

prima toegankelijk makkelijk om binnen tekomen met de app op je telefoon. Altijd keurig geholpen bij vragen of problemen.

11 de maio de 2026

Resposta da Storage Share

Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat alles goed toegankelijk is en dat u tevreden bent over onze service.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede toegang meedenkende medewerkers
Geen gedoe kortom ik kan ze aanraden

M.

16 de maio de 2026

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je review! Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent :).

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over deze opslagruimte

Zeer tevreden over deze opslagruimte. De communicatie is goed en vlot, waardoor alles snel en duidelijk geregeld is. De locatie is lekker dichtbij, wat erg praktisch is. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Absoluut een aanrader!

30 de abril de 2026

Resposta da Storage Share

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de service en locatie. We helpen je graag weer in de toekomst!

Een locker gehuurd

Lift klein leeuwarden lange Marktstraat

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Storage Share

Wat jammer om te horen dat het niet duidelijk is dat de lift wat kleiner dan gebruikelijk is!

Ik bel je morgen even om te kijken hoe we het weer goed kunnen maken.

Wist je trouwens dat we ook een andere opslaglocatie in Leeuwarden hebben, daar zijn alle ruimtes op de begane grond :)

In wezen goed

Harde concurrentie. Voordat ik had geboekt werd ik veelvuldig benaderd via telefoon. Dat wekt irritatie. Gun iemand tijd om na te denken, zeker in een verhuisperiode. Wij boekten een ruimte voor een korte tijd tijdens een verhuizing.
Communicatie na de boeking was heel helder, de instructies ook. De ruimte in Geleen is nieuw, schoon en overzichtelijk. Minpuntje is de krappe ingangsdeur met de naar binnen zwaaiende deuren. Karretjes komen niet langs de open deur.
Een slechte verkooptruc is achteraf het aanbieden van een ruimte "dichtbij" de ingang. Dat is onzin, we zitten nu nog halverwege het complex. Stop met die aanbieding als die ruimten bij de ingang bezet zijn.

3 de janeiro de 2026

Resposta da Storage Share

Dank voor je review en je feedback over de locatie en onze benadering. Wij zitten als bedrjf kort op de bal om teleurstelling te voorkomen. Onze ervaring leert dat de meeste locaties vrij snel vol zitten.

Er is denk ik wat fout gegaan omtrent de ruimte dichtbij de ingang. Het systeem selecteert automatisch een ruimte en heeft per ongeluk een ruimte halverwege het pand geselecteerd.

Ik heb dit zojuist voor je aangepast.
Je kan dit terug zien in de klantomgeving!

Classificada 1 em 5 estrelas

Veel te duur.......

Veel te duur.......
Huurprijs in één keer van €100 naar €122,50............
Zo wordt je dubbel genaaid bij langdurige woningnood!

12 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review.

Wil je contact met ons opnemen op huur@storage-share.nl? Dan kijken we waarom de prijs van €100 naar €122,50 is aangepast.

Classificada 2 em 5 estrelas

Onvriendelijk en onveilig

Toen ik vanmorgen mijn opslagruimte leeg wilde maken kon ik niet meer naar binnen. Ik belde het nummer van storage share en werd uiterst onvriendelijk te woord gestaan door een dame. Er was een nieuw systeem in gebruik genomen, ik had daar helaas geen bericht over ontvangen. Ze liet mij weten dat ze een mail ging sturen en dat ik een app kon installeren en een account kon aanmaken zodat ik weer naar binnen kan. Echter kwam ik om de ruimte leeg te maken, dus best veel werk terwijl iemand ook op afstand de deur kan openen voor mijn laatste bezoek aldaar. Tevens ben ik regelmatig aangekomen terwijl ik een open deur aantrof, niet echt prettig als je spullen daar opgeslagen liggen.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Storage Share

Wat vervelend om te horen dat je niet correct te woord bent gestaan. Dat mag natuurlijk niet voorkomen.

We hebben elkaar inmiddels gesproken en hopelijk is het onweer nu weer uit de lucht.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.