Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniões 944

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde besøg af Lotte i går og har aldrig oplevet bedre, tryggere eller mere kompetent rådgivning før. De forsikringer jeg havde var helt tossede, men der blev ryddet op ! Og til langt bedre pri... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er ny forsikringstager pr 1 juni 25. Så kan ikke sige så meget endnu ( derfor , andet end Storestrømsforsikring har machet det jeg kommer fra , og har trods forbundsrabat givet mig nogle fordelagt... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Agência de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito pela empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito pela empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Informações de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Forstående, ærlig og konstruktiv medarbejder

Forstående, ærlig og konstruktiv dialog. Meget engageret medarbejder, Kim. Ingen spørgsmål han ikke kunne svare på undervejs i vores forløb med at skifte forsikringer til Storstrømsforsikring.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

2 de março de 2026

Hej Annika

Tusind tak for din anmeldelse af din oplevelse med os og Kim.

Ærlighed er specielt et fokus hos os, og derfor er jeg glad for, at du har bemærket det.

Vi ser meget frem til samarbejdet i mange år frem og ønsker dig velkommen til Storstrøm Forsikring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super glad for min forsikring

Super glad for min forsikring. Intet at klage over.

13 de março de 2026

Hej Emina

Tusind tak for at have taget dig tid til at gå herind og dele din oplevelse som kunde med alle andre.

Vi er glade for, at du er glad for os, og vi vil gøre alt for, at det fortsætter sådan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra anmeldelse af husskade til…

Fra anmeldelse af husskade til afregning gik forløbet godt. Venligt sprog, hurtigt sagforløb og afregning

4 de março de 2026

Hej Philip

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse af forløbet i forbindelse med din skade på huset.

Vi er her for at hjælpe, så vi ser det som den største selvfølgelighed, at du som kunde bliver behandlet med respekt og din udfordring løst hurtigt.

Vi er klar igen, hvis du får brug for os.

Bedste hilsner fra

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor som Årets medarbejder!

Victor må være årets medarbejder, hvis ikke hele Storstrøms! Fantastisk råd, vejledning og udarbejdelse af forsikringstilbud hele vejen igennem. Man følte sig bestemt i gode hænder og følte på intet tidspunkt at det blot handlede om at sælge forsikring. Victor tog sig god tid og samtalen blev personlig på den fede måde.

Victor bør få en medajle til den årlige Storstrøm Julefrokost.

Ring til Storstrøm og spørg efter Victor! Du vil ikke fortryde!

Ville give 10 kokkehuer her på Trustpilot, men de er for nærrige og man kan kun give 5.

23 de fevereiro de 2026

Hej Rasmus

Tak for den fantastiske anmeldelse som nok kandiderer til at blive årets bedste med 10 kokkehuer :)

Din meget flotte anmeldelse af os og specielt Victor er viderebragt, og han fortæller, at selvom du ikke valgte at blive kunde hos ham denne gang, så er du meget velkommen til at ringe til ham en anden gang.

Rigtig god dag og endnu engang stor tak for din anmeldelse.

God service og god pris

God service og god pris. Dejlig imødekommende og tillidsfulde.

5 de março de 2026

Hej Rasmus

Jeg takker dig mange gange for at have taget dig tid til at anmelde din oplevelse af os og især Kim, som du har talt med.

Du er i gode hænder, og vi vil gøre alt for, at du bliver ved med at have en 5-stjernet oplevelse hos os.

Som ny kunde

Hurtig og konkret og faglig relevant tilbud. Hurtigt svar på henvendelser. Igangsætning af sagen gik hurtigt. Behagelig og høflig kontakt med rådgiver

3 de março de 2026

Hej Irene

Tusind tak for den gode anmeldelse af os og Kim, som du har talt med.

Vi er glade for at byde dig velkommen som kunde og håber på et langt samarbejde.

Du ønskes en dejlig dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale dem

Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg følte mig set og hørt da jeg snakkede med Victor Strecke, han er virkelig et varmt og empatisk menneske som lytter på en om hvad man har brug for i sine forsikringer.

2 de março de 2026

Hej Lucia

Tusind tak for den varme anbefaling af os og Victor.

Det kan ikke blive bedre, end det du beskriver, så jeg er stolt af din oplevelse. Tak for at dele den.

Lokalt firma

Lokalt firma

27 de fevereiro de 2026

Hej David

Tusind tak for din anmeldelse. Kort og præcic for vi er nemlig meget lokale.

Vi er glade for, at det har haft betydning for dit valg af os. Jeg er også sikker på, at din dialog med Sofie, der også kommer fra dit lokalområde, også har hjulpet.

Vi ser frem til et langvarigt samarbejde.

Rigtig god dag.

very very good

Resposta da Storstrøm Forsikring g/s

Thank you so much for the great review.

Best regards

CEO

Classificada 5 em 5 estrelas

God vejledning og hurtig service !

27 de fevereiro de 2026

Hej Søren

Mange tak for din anerkendelse af vores medarbejderes gode arbejde. Den sætter vi stor pris på, og vi vil altid lægge os i selen for at leve op til dine 5 stjerner.

Rigtig god dag

Classificada 4 em 5 estrelas

kan se at der er en selvrisiko på ca…

kan se at der er en selvrisiko på ca 6000kr. det var ikke det jeg fik af vide da jeg oprettede mig. så det må jeg lige have en forklaring på ellers skal den ikke flyttes.

21 de fevereiro de 2026

Hej Palle

Jeg kan forstå på Leonardo, at I har talt sammen, og at alt var, som I havde aftalt.

Det var fint, at du rakte ud, så du ikke skal være bekymret for noget.

Du ønskes rigtig god dag.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice

16 de fevereiro de 2026

Hej Stine

Tusind tak for de 5 stjerner og rosen af vores kundeservice. Det er noget, vi dagligt arbejder rigtig meget med, så det er dejligt, at du anerkender vores indsats.

Du ønskes en dejlig dag, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Bedste hilsner

Hurtig service

Tristan, som jeg har været i forbindelse med i forhold til en brille skade, er bare et rigtigt behageligt menneske at snakke med og han havde hurtigt sendt de papirer der skulle bruges.

19 de fevereiro de 2026

Hej Henriette

Tusind tak for at have taget dig tid til at sende os din anmeldelse af din oplevelse med Thristan.

Thristan er en god og ærlig mand fra vores lokalområde, og som du skriver, så er han bare et behageligt menneske.

Jeg sørger for, at sende de 5 stjerner videre til ham.

Rigtig god weekend.

Classificada 5 em 5 estrelas

I var til at få kontakt med.

I var til at få kontakt med.
Ikke en automatisk svare hvor der skulle trykkes 1 2 3 osv. For til sidst at få afvide at man ringer uden for telefon tiden.
Tak for servicen.

1 de fevereiro de 2026

Hej Ole

Tusind tak for de 5 stjerner. Det vækker stor glæde - og ikke mindst din begrundelse.

Vi håber, at alle ringer direkte til deres personlige rådgiver, som alle har nummeret på. Sådan undgår man nemlig den irriterende tastemenu. Vi synes, at det er det eneste ordentlige, så vores kunder ikke spilder tiden.

Jeg er glad for, at du har det på samme måde.

Rigtig god dag og tak igen.

De var service mindet

De var service mindet

5 de fevereiro de 2026

Hej Lea

Tusind tak for den pæne anmeldelse af os. Det er det absolut mindste, du kan forvente af os, og vi står altid klar til at hjælpe igen en anden gang.

Rigtig dejlig dag til dig.

Stor besparelse

Fik et hurtigt og effektivt forsikringertjek,
Med en stor besparelse!!
Kan kun anbefale at men kontakter dem

Kære "kunde"

Tak for de 5 stjerner.

Vi har stor respekt for andres tid, og derfor vender vi hurtigt tilbage på henvendelser og forsøger at være effektive. Men vi gør det ikke kun, når man gerne vil blive kunde. Vi har samme hurtige service til eksisterende kunder og selvfølgelig også, hvis man er uheldig at få en skade.

Det var dejligt, at du samtidig fik en stor besparelse.

Rigtig god dag ønskes du af

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste service jeg har haft

Bedste service jeg har haft har snakkede med Victor Strecker klasse service han gav mig han var tålmodig hjælpsom tog sin tid til mig vi brugte et par dage med at snakke sammen så det hele ku komme i hus kæmpe respekt til ham. Det var første gang jeg sku have forsikret noget og han var super forståelig og god til at hjælpe, tak for hjælpen Victor

Hej Magnus

Tusind tak for den utroligt flotte anmeldelse af Victors service. Forsikring kan godt blive lidt uinteressant for mange, og det er Victor i den grad med til at modvirke - samtidig med at rådgivningen er bundseriøs.

Vi ønsker dig velkommen til Storstrøm Forsikring og håber, at du aldrig får brug for at være kunde andre steder end her.

Classificada 5 em 5 estrelas

fik de relevante oplysninger om de…

fik de relevante oplysninger om de forsikringer vi havde brug for

11 de fevereiro de 2026

Hej Kurt

Du skal have stor tak for at have taget dig tid til at gå herind og dele din oplevelse med andre.

Jeg er rigtig glad for, at du har fået et 5-stjernet indtryk af os og de informationer, som du havde brug for. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

Rigtig god dag ønskes du af

God dialog med skadebehandler Kasper

15 de janeiro de 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for de 5 stjerner efter din oplevelse med vores skaderådgiver Kasper.

Det er aldrig sjovt at have en skade, men vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt tilbage til hverdagen.

Rigtig god dag og endnu engang tak for, at du har taget dig tid til at rose Kasper.

Classificada 5 em 5 estrelas

God til at fortælle hvad forsikringen…

God til at fortælle hvad forsikringen dækker

8 de fevereiro de 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af din oplevelse af Leonardo. Vi går meget op i at spille med åbne kort. Ikke kun i forhold til, hvad vi dækker, men også hvad vi ikke dækker.

Kun sådan kan vi lave ærlig rådgivning.

Rigtig god dag.

Direktør

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais