Super Stuc Opiniões 119

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Het werk, aanbrengen renovlies, daarna schilderen (sauzen) en behangen is heel mooi en sneller dan verwacht uitgevoerd. Na afloop hebben ze alles opnieuw opgemeten en een korting doorgevoerd vanwege... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk contact te krijgen. Eerlijke prijs. Ze komen afspraken na, werken volgens strakke planning. Professionele werkers die heel netjes werken. We zijn superblij met het stucwerk, het renovlies b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door omstandigheden met de oplevering van onze nieuwbouwwoning had ik snel een andere stuc en renovliesbedrijf nodig die op kort termijn kon langskomen. Het contact is vlot en afspraken waren snel ger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Via internet door goede recensies bij Super Stuk terecht gekomen. Hele vriendelijke eigenaar, Henk, die zijn afspraken perfect na komt. Zijn medewerkers zijn vakmannen met ervaring, netjes en beleefd.... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

119 opiniões

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van Super Stuc. Ze hebben bij ons alle plafonds gestuct en de wanden behangen en gesaust. Het resultaat is prachtig en strak afgewerkt. De communicatie met Henk was van begin tot eind helder en duidelijk, en afspraken werden netjes nagekomen. Daarnaast waren de prijzen eerlijk en transparant. Kortom, een betrouwbare partij die kwaliteit levert. Zeker een aanrader!

27 de fevereiro de 2025

Wij zijn tevreden over Super Stuc

Wij zijn tevreden over Super Stuc. Dit komt met name door de flexibiliteit van Henk en zijn onderaannemers: wij belden twee weken voor de oplevering van onze nieuwbouwwoning en één dag na de sleuteloverdracht konden ze al beginnen. Toen ze klaar waren, waren er een paar kleine restpuntjes. Deze zijn daarna zonder meerprijs hersteld.

Als ik naar de kosten kijk, hebben wij bij Super Stuc ongeveer de helft betaald van wat we zouden betalen bij de aannemer die onze woning heeft gebouwd.

10 de fevereiro de 2025

Goede service van Super Stuc

Super Stuc heeft ons goed geholpen. In totaal 260m2 aan wanden met renovlies behangen en gesausd. Van tevoren het oplevermoment afgesproken en die was ruim op tijd gehaald. Het team wat bij ons aan de slag was, was vriendelijk en zijn verzorgd te werk gegaan. Vooraf een prijsopgave ontvangen (op basis van tekeningen) en na het opgeleverde werk het aantal daadwerkelijke vierkante meters ontvangen, die lager uitkwam op de factuur. Dat stukje eerlijkheid wordt erg gewaardeerd. Bedankt voor alles team Super Stuc en Henk.

3 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de diensten van…

Zeer tevreden over de diensten van Super Stuc. Ze heb een flinke klus gehad aan onze nieuwbouwwoning. Pleisterwerk, renovlies, meerdere wanden speciaal behang en veel verschillende kleuren sauswerk. Ziet er top uit en daar waar we niet helemaal tevreden waren hebben ze dat keurig opgelost.
Wel een tip om goed van tevoren duidelijk te hebben of je wanden sausklaar of behangklaar zijn.
Aanrader!

17 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Het leek allemaal zo goed te gaan

Het leek allemaal zo goed te gaan, maar nadat de (freelance) aannemers kwamen, werd al snel aangegeven dat mijn nieuwbouwmuren niet goed opgeleverd zijn (veel pukkels en gaten blijkbaar). Zij stelden voor om te pleisteren voor een meerwaarde van €15,- per m2, dat makkelijk uitkwam op €3000,- extra. Henk (die bij Super stuc op kantoor werkt) gebeld, en ben door hem echt gigantisch vijandig behandeld. Niet mee in zee gegaan. Dat filmpje bleek trouwens niet eens beelden te bevatten van mijn muur...

1 de janeiro de 2025

Goede en betaalbare renovlies

Was op zoek naar een betaalbare oplossing voor mijn nieuwbouw woning. Had een aantal offertes opgevraagd en super-stuc belde direct en legde voordat er een offerte was uit hoe ze te werk gingen. Na veel wikken en wegen gekozen voor super-stuc vanwege de uitgebreide telefonische omschrijving van de werkzaamheden in combinatie met de prijs, daar kreeg ik vertrouwen in. Toen ik contact opnam met super-stuc om de opdracht uit te laten voeren, is mij toegezegd dat het voor de kerst klaar zou zijn. En dit is zeker gelukt, muurtje met renovlies en wit sausje mooi opgeleverd. Twee keer doorheen gelopen en ben erg tevreden met het resultaat. Bedankt voor snelle service en het resultaat super-stuc.

26 de dezembro de 2024

Keurig werk geleverd

Na een heldere offerte is het werk in de afgesproken periode gedaan, we zijn blij met het keurige resultaat, we hebben alle wanden laten behandelen met Renovlies. Wij kunnen Super Stuc en Henk van harte aanbevelen. Ook nog even een pluim voor de medewerkers, zij hebben top meegedacht en alles keurig uitgevoerd!

26 de novembro de 2024

Zeer goede service van Super Stuc

We hebben ons hele woning laten behangen via Super Stuc, en de plafonds laten stucen. Twee muren hebben we in een kleur gedaan. Er was een goede communicatie via Henk en het werk is met zeer goede kwaliteit opgeleverd. Alles was klaar binnen de afgesproken planning. Super Stuc is zeker aan te raden als je een nieuwbouwwoning hebt.

2 de dezembro de 2024

Heel tevreden!

Heel tevreden! Super snel werk geleverd en fijne communicatie met Henk. Kleuren zijn ook precies zoals verwacht.

4 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en goed contact

De communicatie verliep heel soepel en helder. Verwachtingen werden duidelijk geschept en het geleverde product voldeed daar volledig aan. Ook stelde het bedrijf zich flexibel op toen wij op het laatste moment nog een wijziging qua kleuren wilde. Tot slot waren ze ook 3 dagen voor de planning klaar. Er is dus super snel en netjes gewerkt voor een hele scherpe prijs. Heel blij mee!

3 de dezembro de 2024

Dikke aanrader!!

Super stuc heeft voor onze nieuwbouw woning renovlies en sauzen gedaan en het is echt top gedaan!
Communicatie met Henk is duidelijk en goed. Prijs is scherp en ze waren lekker snel klaar.
Al met al echt een top ervaring en zou het iedereen aanraden!

1 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top bedrijf. Super strak werk geleverd

Super strak werk geleverd. Renovlies door de gehele woning geplakt, en zo strak heb ik het nog nooit gezien. En ik ben zelf uitvoerder. Sauswerk van mijn kap ook waanzinnig strak. Super communicatie met Henk. Geen lulverhaal, maar gewoon doen wat hij belooft. Tevens is de prijs erg goed. Niets te veel betaalt.
Zeker aan te bevelen.

25 de novembro de 2024

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. De wanden zien er super strak uit en de gekleurde wand komt perfect overeen met de gekozen kleur. En de klus was snel geklaard. Al met al een bedrijf om aan te raden.👍👍🤗

22 de novembro de 2024

Kwaliteit

Stucen plafond, renovlies en verven van de muren zijn snel, professioneel en met kwaliteit gedaan. Snelle en no-nonsense communicatie met Henk. Wij raden dit bedrijf aan!

20 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super snel en superstrak afgeleverdmuren

Super snel en super strak afgeleverde wanden.
Afspraken vooraf waren duidelijk. er wordt gefactureerd op basis van nacalculatie. Afspraken worden snel nagekomen en de werkzaamheden verliepen boven verwachting snel. Het resultaat: Mooi afgewerkte wanden met renovlies, strak geverfd en 4 prachtige muren, afgewerkt met behang. Wij zijn super tevreden met het resultaat. Een aanrader voor een ieder die straks mooi afgewerkte muren wil.

19 de novembro de 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Prettig contact en snelle reactie. Er word netjes gewerkt en goed werk afgeleverd!

1 de novembro de 2024

Strak resultaat

Zeer tevreden met Super Stuc. Contact via Henk verliep goed, snel en prettig, zowel telefonisch als hier en daar een appje.
Na 3 dagen was mijn hele appartement voorzien van renovlies behang en is alles geschilderd.
Voor 'oplevering' kon ik komen kijken, daar had zowel de uitvoerder als ik nog wat kleine puntjes om te verbeteren. Dat is de volgende ochtend gelijk vakkundig gebeurd en alles is netjes schoon achter gelaten. Het resultaat is superstrak en ik ben er erg blij mee!

12 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Het resultaat is perfect, strak en snel gedaan!

SuperStuc heeft mijn wanden voorzien van renovlies en alles gesausd. Het resultaat is perfect, strak en super snel gedaan! Ik zou SuperStuc absoluut aanraden. Het contact verliep goed en was duidelijk. Ik ben zeer tevreden!

9 de novembro de 2024

Goede ervaring

Wij zijn erg tevreden over het resultaat van Super Stuc. Het renovlies is strak aangebracht. Onze planning liep niet vlekkeloos, maar Henk heeft toch weten te regelen dat ze op tijd klaar waren!

22 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.