Het werk, aanbrengen renovlies, daarna schilderen (sauzen) en behangen is heel mooi en sneller dan verwacht uitgevoerd. Na afloop hebben ze alles opnieuw opgemeten en een korting doorgevoerd vanwege... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Makkelijk contact te krijgen. Eerlijke prijs. Ze komen afspraken na, werken volgens strakke planning. Professionele werkers die heel netjes werken. We zijn superblij met het stucwerk, het renovlies b... Ver mais
Door omstandigheden met de oplevering van onze nieuwbouwwoning had ik snel een andere stuc en renovliesbedrijf nodig die op kort termijn kon langskomen. Het contact is vlot en afspraken waren snel ger... Ver mais
Via internet door goede recensies bij Super Stuk terecht gekomen. Hele vriendelijke eigenaar, Henk, die zijn afspraken perfect na komt. Zijn medewerkers zijn vakmannen met ervaring, netjes en beleefd.... Ver mais
Knap vakwerk
Dit is ons 3e koophuis. Nog nooit had ik zulke strakke muren en plafonds. Of het nu gaat om stucwerk, renovlies behang, patroonbehang of sauswerk, Super Stuc levert vakmensen. Duidelijke afspraken, achteraf betalen en tijdens het werk nuttige tips van met name Henk en Wim. Bedankt!
Super blij met het werk van Super Stuc
Super blij met het werk van Super Stuc! Goede prijzen en top kwaliteit. Ze werken netjes en leveren echt vakwerk af. Zeker een aanrader!
Uitstekend werk door Superstuc bij nieuwbouwwoning in Velserbroek
Superstuc heeft een professionele en hele nette klus gedaan. Betreft een nieuwbouwwoning in de Velserbroek waar alle muren op alle verdiepingen zijn behangen en geverfd. Op de begane grond ook nog een Resimat laag aangebracht. Er is keihard gewerkt, en de ondersteuning voor, tijdens en na het offerte traject was uitstekend. Kortom een aanrader en ik beveel ze van harte aan.
Vakmensen, betrouwbaar en snel
Hele prettige communicatie, meedenkend. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken prijs. De mannen hebben vakwerk geleverd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanraden.
Heel nieuwbouw laten doen
Heel nieuwbouw laten doen, vakmannen kwamen op tijd, werkten snel en hebben netjes afgerond. We waren in tijd nood en ze hebben ons ook nog vooruit kunnen schuiven, goede service!
Geweldig bedrijf
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zijn geheel door superstuc laten doen. Zowel renovlies als plafond stucen.We hebben ruim een half jaar van te voren een planning kunnen maken waarin het stucadoorswerk en renovlies plaats moest vinden. Hier is keurig aan gehouden (kunnen andere partijen nog van leren). De mannen zijn zeer vriendelijk en harde werkers. Ze hebben vakwerk geleverd. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Henk en de mannen dank jullie wel voor de service.
Ik kan Super Stuc van Harte aanbevelen!
Ik kan Super Stuc van Harte aanbevelen!
Duidelijke communicatie, vakkundig personeel en een nette prijs!! Ze denken graag met je mee en weten altijd een passend situatie voor je huis te schetsen!!
Mijn huis ziet er weer uit als een paleisje!
VAKMANNEN
Super blij met mijn eerste nieuwbouw woning, via groepsapp in contact gekomen met super-stuc te Tiel. Goede voorwaarden samen besproken en prachtige afwerking voor een eerlijke prijs
Zeer matig voor de communicatie
Communicatie verloopt via Henk. Zodra er enige weerstand is wordt Henk ronduit uiterst onbeschoft. Afspraken in de planning worden niet nagekomen, meerwerk moet je goede prijsafspraken over maken anders wordt je opgezadeld met onverklaarbare kosten waar Henk niet over wil praten en gelijk dreigt met een deurwaarder. Kortom kijk even verder voor je in zee gaat met Henk.
Topmannen
Bedrijf neemt binnen no time contact met je op. Binnen 8 dagen ook echt klaar. Super goede en snelle service. Denkt met je mee. Vriendelijk en recht door zee. Zeer goede en duidelijke communicatie. Muren mooi afgewerkt.
Wij zijn zeer tevreden over Super Stuc
Wij zijn zeer tevreden over Super Stuc. Op twee verdiepingen zijn de wanden aangesmeerd en vervolgens behangen met renovlies. Overal erg netjes aangebracht, gesaust en afgekit en dat alles in drie werkdagen.
Super netjes en heel professioneel werk…
Super netjes en heel professioneel werk geleverd!complimenten voor hele team superstuc,bedankt voor het resultaat Henk!
Super stuc ingehuurd mijn plafonds…
Super stuc ingehuurd mijn plafonds laten stucen en mijn wanden laten doen met renovlies top resultaat heel erg blij mee
Geweldig bedrijf met zeer bekwame en…
Geweldig bedrijf met zeer bekwame en harde werkers! Werken erg netjes en zijn zeer flexibel! Bedankt en wij zijn erg blij met hoe het eruit ziet! Top!
Wij zijn bij Super Stuc terecht gekomen door snelle reactie van Henk…
Wij zijn bij Super Stuc terecht gekomen door de snelle reactie van Henk.
De werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd.
Met 2 dagen was ons appartement behangen en de wanden naar wens gekleurd.
Appartement was na de werkzaamheden netjes schoon achtergelaten.Wij zullen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. We hebben een kleine tip:
Bespreek vooraf goed wat de prijs gaat worden. Bij ons was die €500 hoger dan er begroot was!
Top bedrijf snelle service duidelijke…
Top bedrijf snelle service duidelijke afspraken,mijn wanden laten behangen met renovlies en sauzen, plafonds laten stucen ben erg blij met het resultaat
Not recommended
They get a good rating for being cheap. However, the quality of paint and the planning is really poor. A small touch on the wall leads to an ugly looking dent. 3 months, and the house looks like it needs repainting again. Wont recommend. The walls I painted myself have a lasting finish.
Ronduit slecht bedrijf:
Ronduit slecht bedrijf:
- jonge gebrekkig engels sprekende gasten uit Oost Europa die het werk doen. Geen professionele behangers en schilders
- als je klachten hebt word je eerst heel onvriendelijk benaderd door de eigenaar Henk, en daarna gewoon genegeerd
- schrobklasse 3 verf bleek na 30 dagen uitharden nog steeds kleur af te geven, zelfs bij het afnemen met een droog keukenpapier
- ze probeerden met allerlei smoezen delen van de wanden niet te behangen. Alleen met veel moeite heb ik dat kunnen voorkomen.
Super Slechte Service!!!
Super Slechte Service!!!! Maak geen gebruik van dit bedrijf.
Eerste indruk was goed, ze waren super vriendelijk en contacteerde je snel. Dit was natuurlijk om de deal te sluiten. Nadat ze waren geweest en de betaling was gedaan ging de service binnen no time naar beneden. Ze zouden nog delen herstellen (helaas kun je hier geen foto's uploaden) maar na 1,5 maand waren ze nog steeds niet langs gekomen.
Toen zouden ze uiteindelijk langs komen op zaterdag ochtend om 8 uur, dus ik ben uit het noorden daarheen gereden omdat we een weekend weg waren. Toen zijn ze vervolgens niet op zijn komen dagen, zonder telefoontje. Het is nu 1 maand verder, en ze hebben mij nooit meer gecontacteerd en reageren niet meer op mijn mailtjes.
Dus kortom, kies dit bedrijf niet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.