www.superius24.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedre service findes seriøst ikke! De forstår at sætte kunden først og give kunden ret! Jeg er virkelig imponeret over den måde de behandler deres kunder og hvor søde og imødekomne deres kunderser... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Halløj. Bestilte et Hans Grohe bruserhoved (Raindance 150 Eco-smart (vandbesparende)) ca. 20% procent under andre danske (gode) VVS-sites = god deal. Leveret inden for den berammede tid (4-5 dag... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering og yderst fair priser. Dog var der en mindre fejl på det købte VVS udstyr, som skyldtes en montagefejl fra fabrikantens side. Dette var heldigvis noget jeg selv kunne løse. Jeg gjo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var i tvivl om et par småting inden bestilling af et køkkenarmatur og sendte email til Superius24. Blev indenfor en time kontaktet pr telefon og fik afklaret mine spørgsmål. Jeg bestilte varen torsd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Canalizador
  2. também em
  3. Loja de dispositivos electrónicos
  4. Renovação de casas de banho

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hvorfor navnet superius24? Navnet superius24 står for de gode priser, som vi gerne vil give videre til vores kunder. Som kunde hos os, ønsker vi at kunne tilbyde dig mærkevarer til utrolige priser. Vi handler med mærkevarer, der virker beroligende på dine sanser og gør dig glad, når du befinder dig på badeværelset eller i køkkenet. Navne som hansgrohe, GROHE, JADO, KLUDI, damixa og KWC er nogle af de mærker, som vi forhandler og ved står for kvalitet og perfekt samt innovativt design. Vi har håndvaske i førsteklasses porcelæn, som passer til et hvert badeværelse, og et stort udvalg af baderumsmøbler, som du kan læse om nedenfor. Baderumsmøbler, som er meget funktionelle og pladssparende og specielt behandlet mod fugtighed, hvilket er en anderledes og nytænkende måde at producere dem på. Baderumsmøbler, som også er utrolig funktionelle, mens deres form og design samt valget af materialer er sjældent og nyskabende. Hos superius24 finder du baderumsmøbler, som gør dit bad unikt. Samtidig tilbyder vi så lave priser, som du kun tør drømme om. Hvis der er varer, som du ikke finder i vores shop, så ring endelig til os eller send os en mail. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skaffe disse varer hjem til dig. Vi er udelukkende en netbutik, og derfor kan vi tilbyde fantastiske priser med helt normale garantibetingelser fra producenterne. Vi håber at have givet dig et lille indtryk af, hvad superius24 kan og vil gøre for dig! Med venlig Hilsen superius24

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kunne ikke overholde levering

Køber normalt hos Brdr. Dahl - men faldt over Superius24

Fair priser - ordre lagt. Desværre kunne de ikke levere til tiden og det endte med næste 2 ugers vent.

De modtaget vare var helt som bestilt og da prisen var sådan at der var et godt besparelse har jeg lagt endnu et ordre ind - dog for andre varer.

Håber blot at Superius24 kan levere denne nye ordre til tiden.

29 de novembro de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

Bed ikke om at anmelde før varen er i hus!

Ingen problemer med levering, som tog små 2 uger, men det vidste vi på bestillingstidsouktet. Varen var fint pakket ind og beskyttet.

Men, allerede få dage efter bestilling, blev vi bedt om at anmelde superius24.dk trustpilot. Det er lidt svært at gøre længe før vare er leveret.

3 de novembro de 2016

Indkøb af Hans Grohe armatur

Billige priser. Den nævnte leveringstid blev overholdt. Der var god kommunikation med deres service afdeling, der hurtigt svarede på spørgsmål når de opstod.
Kan kun anbefale superius24.

17 de outubro de 2016
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais