Jeg havde min datter inde til en klip hos superklip i vejle og jeg må erkende at efter at hun var i bad og håret blev tørt, kan jeg sige at jeg er dybt skuffet over resultatet ! Det er skævt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helt sikkert byens bedste frisør👌Man bliver altid mødt med et smil☺️, og man føler sig altid forkælet🥰super professionel og samtidig rigtig rar. Klipningen er helt i top. Super klip har været min... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Super Klip Vejle - er en super klipning til billige penge. Vi ligger kun 1min. gang fra gågaden og Vejle Rådhus. Med og uden tidsbestilling.
Informações de contacto
Jeg havde min datter inde til en klip…
Det er skævt, det er ulige i længderne, det er slet og ret utilfredsstillende..
Hun ønskede etager og curtain bangs, vi blev af frisøren vejledt til at der skulle klippes hvad der svarede til 10 cm af , fordi håret var slidt, og det er der fuldt respekt for. Vi blev ligeledes vejledt i at hun skulle undvære etagerne fordi at så ville hendes spidser blive for tynde , jeg syntes at det lød meget fornuftigt, jeg står med en fatter der er meget ked af det, for nu er hun nød til at blive klippet , igen og miste mere længde for at rette op på den klipning hun fik hos superklip
- hendes kommentar til tiden hos dem var at hun følte at frisøren havde meget travlt og bare skulle have det overstået .
Pandehåret er heller ikke lige klippet
5/5 stjerner herfra
Vanvittigt dygtig og ekstrem glad + imødekommende frisør.
Professionelt, effektivt, skill, og hurtig klipning
Top anmeldelse herfra
Bedste frisør
Bedste frisør!
Jeg har gået ved Silke i 10 år. Det er helt perfekt hver gang. Det er de sødeste mennesker dernede. Min mand og min søn bliver også klippet dernede. Kan varmt anbefales <3
Superklip er nok den bedste frisør i…
Superklip er nok den bedste frisør i hele Jylland og har været kunde hos dem siden 2010 og altid imødekommende ejer og medarbejdere der yder den bedste service, gode og overskuelig priser.
Kan kun anbefale det!!
Bedste frisør i hele Danmark
Bedste frisør i hele Danmark. Er kommet der i alle 15 år de har været på kirketorvet, går aldrig andre steder selvom de har ofte har travlt, men de yder den bedste service ALTID
Er svar til Lasse der skriver at han ringer ned og de oplyser at han skal komme uden tidsbestilling, og han dukker op og der sidder 7-8 i køen. Jaa OG? Hvad er der problemet lige præcis? Man bestiller ikke tid til en herre klip - og at du kommer ned og at der sidder folk i køen? Hvad har det med dårlig service at gør? Du ikke engang blevet klippet.. Jaa de er en travl frisør fordi de er de bedste i Vejle, det er måske det der har gjort lidt ondt på dig.
Skam dig at du kommentere på et menneske som forsøger at tale dansk. Godt du fandt et andet sted.
Fantastiks service
Fantastiks service, gode priser og hurtig klipning
Tilfreds kunde over 10 år
Min søn (15år) er blivet klippet hos “Super klip” siden han var 5 år. Altid god stemning i salon og min søn er altid tilfreds med resultat ellers vil han jo ikke havde kommet der i 10 år.
Super dejligt sted at komme altid søde…
Super dejligt sted at komme altid søde og klipper ikke mere af end aftalt 🌸
Helt sikker byens bedste Frisør🌟👌
Super klip har været min faste frisør i 8 år.
Kan stærkt anbefales.☺️
Super god betjening og service i top
Super god betjening og service i top. Er kommet der mange år, og har altid haft succes, kan varmt anbefales, top service, ønsker du service i høj klasse til fair pris, så vælge Super Klip..
super gode frisører og gode og snak med…
super gode frisører og gode og snak med og forståelige og billige altid en fornøjelse at komme der
Jeg havde en rigtig dejlig og behagelig…
Jeg havde en rigtig dejlig og behagelig oplevelse inde hos silke. Det er ikke for ingenting de hedder super klip, jeg er så glad for den nye frisyre jeg har fået inde ved hende. Jeg er specielt glad for at føle mig hørt og sammen fandt vinden perfekte stil for mig. Som kunde skal man ikke bare forlange det umulige, som man højst sandsynligt vil bliv slemt skuffet over, hvis det blev udført.
Det er het helt forfærdeligt sted
Det er het helt forfærdeligt sted. De fatter ikke to simple ord når man siger at de skal klippe spidser af toppen så klipper de dig skaldet de kn ikke finde ud af har lave en fade. De sutter Max. Ikke blive klippet der!!
Længe siden jeg har oplevet så god…
Længe siden jeg har oplevet så god service ved dameklipning. Så dygtig frisør til dameklip. Kommer helt sikkert igen 👌
Endnu en gang super fuldt tilfreds 👌🏼
Så dårligt stil da min veninde Malene…
Så dårligt stil da min veninde Malene var nede ved jer, blev hun lovet en pris på 480 inden de startede klipning + farve. Men da hun skal betale siger frisøren at Malene ikke kan få den til den pris. Istedet måtte hun betale 600. Sku svineri. Dårligt sted . I har mistet en kunde
Første og sidste gang
Jeg er super ked af den frisur som jeg har fået. Mit hår er skævt og jeg fik en frisur som jeg ikke havde bedt om. Nu står jeg tilbage med et uønsket pandehår og skævt hår
Rigtig skidt frisør- og danskkundskaber
Kommer netop fra Superklip, hvor min dreng på 12 år skulle have klippet sider samt 2 cm af sit lange krøllede hår. Hans hår gik ned til underlæben. Han har før brugt Superklip og haft god kommunikation med den enkelte frisør.
Dagens frisør blev instrueret i at klippe blot 2 cm af hans hår. Han viste også hvad han ville klippe af med fingrene. Alligevel ender det helt galt. Han klipper det helt ned. De lyse flotte krøller ligger på gulvet og min søn er helt grædefærdig over, at havde mistet sit lange hår.
Jeg forstår ikke at Superklip kan have en så ringe frisør ansat. Frisørens danskkundskaber så ringe, at ikke forstår en simpel instruks - vi kommer selvsagt aldrig tilbage - og den gratis klip han blev tilbudt er smidt i skraldespanden. Chefens kommentar efter klage var - det gror jo ud igen.
Kan varmt anbefales ☺️Rigtig sød…
Kan varmt anbefales ☺️Rigtig sød personale, virkelig dygtige, både til dame- og herreklip, og rigtig fornuftige priser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.