Superprof NO Opiniões 225

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har brukt Superprof som lærer i snart to år og er stort sett fornøyd med plattformen. Jeg setter særlig pris på det at jeg ikke trenger å betale noe for å komme i kontakt med elevene. Det er mye b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brukt Superprof-plattformen i flere år og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Superprof har latt meg få kontakt med nye studenter på en veldig effektiv og rask måte, noe som har vært... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Villedende informasjon når man forsøker å finne ut hva Superprof NO kan tilby, gjorde at vi måtte betale 599 for ingenting. Selv om personen min datter ønsket for hjelp i fysikk ikke var tilgjengelig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pianolæreren min, Hatice, er et veldig fint menneske. Lett å snakke med og inderlig, og hun elsker å spille piano. Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så my... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Professor particular

Informação fornecida por diversas fontes externas

Verdens største undervisningsplattform. Superprof kobler sammen elever og privatlærere på vår online plattform.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

I recommend at 100%!

I am completely satisfied with Superprof.no! They give very good advice to us who want to share our passion/knowledge. For example having a professional profile picture, detailing how you teach and checking for spelling mistakes. The website is 100% secure, when I share my personal info, like my phone number, my ID card and my diploma, only I and the Superprof.no team can see those. Also I had never encountered any problem with the payment, I always get the money on my Paypal account. And finally the Superprof.no team is very kind and helpfull: I sent them an email asking if people on Superprof would see my ID card and my diploma on my teacher page, they replied extremely quickly saying that no one could see those documents, just me and the Superprof.no team. So I recommend Superprof.no at 100%, it's easy to get students, easy to plan a lesson with them and easy to get the money!

24 de maio de 2023

Ekstremt dyrt

Veldig fornøyd med min språkunderviser, men Superprof krever at man kontinuerlig betaler 599kr hver måned for å kontakte andre lærere hvis man ønsker å lære andre språk eller ta andre timer. Dette kommer i tillegg til timeprisen til de som gir undervisning. Ekstreme priser.

2 de maio de 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding og vi beklager å høre om dette.

Vi ønsker å forklare hvordan Elevpasset fungerer. Det stemmer at det fungerer som et månedsabonnementet og det gjør det mulig for elever å kontakte samtilige av lærere på plattformen løpet av de 30 dagene som abonnementet er aktivt. Denne informasjonen er tilgjengelig på vår hjelpside.

I tillegg, så er dette abonnementet uten bindingstid. Hvilket gjør at man kan når som helst avslutte det når man har funnet lærere man er fornøyd med. Man vil fremdeles kunne ha undervisning sammen med de lærerne man har etablert kontakt med, selv uten et aktivt Elevpass.

I ditt tilfelle, så vil vi anbefale deg til å kontakte vårt kundeservice team ved å sende dem en e-post til hei@superprof.com. Da vil de kunne se nærmere på det og finne en passende løsning.

Oppleves som svindel

Tok kontakt med en lærer 16 januar for å høre om det det var aktuelt med privat undervisning. Måtte opprette en profil for å komme i kontakt med læreren. 16 april oppdager jeg at Superproff har trukket 599,- kr siden januar fra mitt mastercard.Tok kontakt med kundeservice som forteller at jeg har godtatt vilkårene om familiepass. Dette er ukjent for meg. Jeg skrev melding til en lærer. Det ble aldri noe av undervisningen. Vi valgte en annen løsning. Hadde aldri benyttet meg av deres meldingstjenesten hvis jeg hadde vist at det ville koste meg ca kr 2400 for å skrive melding til en lærer, hvorav det ikke ble aktuelt med undervisning. Har vært i kontakt med kundeservice som ikke har vært en positiv opplevelse. Styr unna, med mindre du ønsker å betale for tjenester du ikke skal benytte deg av.

Etter mange Mail frem og tilbake er det refundert tilbake bare to måneder.

19 de abril de 2023
Opinião espontânea

Hei Linda,

Vi beklager å høre at du har hatt denne opplevelsen med vår plattform.

Ut ifra det vi kan se fra samtalen du har hatt med vårt kundeservice team, så informerte de deg om de registreringsstegene som alle elever må gå gjennom for å kunne sende forespørsler til lærere som er tilgjengelig gjennom Superprof.

Hvis det er slik at man har spørsmål om hvordan plattformen og Elevpasset fungerer, kan man enten finne informasjon om dette på vår hjelpside eller kontakte oss på e-post hei@superprof.com før forespørselen blir sendt.

Siden Elevpasset fungerer som et månedsabonnement, så vil det bli automatisk fornyet på samme måte som andre månedsabonnementer for andre digitale plattformer.

For å hjelpe med å administrere abonnementet, sender vi en påminelse 5 dager før det blir fornyet. Det er da eleven sitt ansvar å enten avslutte abonnementet ved å klikke på linkene som er tilgjengelig i denne e-posten eller kontakte oss. Da vil vi kunne avslutte abonnementet på vegne av eleven.

Ettersom at abonnementet ikke ble avsluttet av enten eleven selv eller av oss på vegne av eleven før det ble fornyet, så fant denne fornyelsen sted og det har blitt fornyet fram til det ble avsluttet.

Vi kan se ut ifra e-posttråden du har hatt med vårt kundeservice team at de har innvilget en refusjon for de to første månedene (av totakt fire måneder) av ditt Elevpass. Som nevnt i våre e-poster, så kan det ta opp til 5 virkedager før man mottar denne refusjonen.

Om du ikke har mottatt denne refusjonen eller hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte vårt kundeservice team på hei@superprof.com.

Classificada 4 em 5 estrelas

Som underviser er jeg fornøyd med SuperProf

Som underviser er jeg fornøyd med SuperProf og tilbudet konseptet gir både for underviser og elev og oppsettet til selveste nettsiden.

For forbedringer mener at der burde være en måte å sende dokumenter på over SuperProff.
Bestilling av time funker også ganske dårlig spesielt på mobil, da nettsiden trenger veldig mye tid å tenke og det er ganske mange error-meldinger når jeg prøver å kanselere en time spesielt.
Der burde også gå an å tilby pakkekurs og undervisningstime samtidig. Dette i oversikts navn.

Der går heller ikke an å tilby kurs tilbake i tid (f.eks en time som plutselig ble til en dobbelt-time eller en time som eleven ikke rakk/ glemte å godkjenne). Vi har lurt oss rundt systemet på vår måte, men der burde være en mulighet å bare registrere timer som man har hatt.

3 de abril de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke svindel, bare dårlig kundebehandling

Etter at jeg opprettet profil ble det ingen respons fra selskapet eller læreren. Virket som svindel.
Etter denne anmeldelsen på Trustpilot responderte selskapet, og betalte tilbake profilkostnaden. Så ikke svindel, bare dårlig kundebehandling.

24 de fevereiro de 2023
Opinião espontânea

Hei Svein Ivar,

Vi beklager å høre om din opplevelse med plattformen vår.

Vi kan se at en fra vårt kundeservice team har besvart henvendelsen du sendte til oss via e-post.

Vi håper at dere vil komme frem til en passende løsning.

Skulle det være noe, så er vårt kundeservice team tilgjengelig for spørsmål på e-post hei@superprof.com fra mandag til fredag mellom kl.09:00 og kl.17:00.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god lærer, et godt menneske !

Vi bestemte likevel å avslutte etter denne timen fordi hun ikke kunne lære meg så mye mer enn det jeg allerede kan. Vi var omtrent på samme nivå musikalsk. Til tross for dette var det en svært positiv opplevelse å møte henne. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

19 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Superprof is a lovely platform

Superprof is a lovely platform, easy to use and pretty functional on phone access. Although I believe a premium membership would yield far more leads, still with the standard one there has been some traffic, of really good quality of sturents

19 de fevereiro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais