Banner for Table du Sud

Table du Sud Opiniões 1965

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Tijdens een vriendenweekend kwam aan de orde dat de nieuwe tafel op maat gemaakt kan worden door Table du Sud. Zeer enthousiaste verhalen. Op de terugweg reden we naar de showroom in Utrecht. Een pra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de móveis
  2. Fábrica de móveis
  3. Loja de móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de sofás

Meer reviews (1800+)? Check: https://beoordelingen.feedbackcompany.nl/nl-nl/reviews/table-du-sud/. Bij Table du Sud ben je op de juiste plek voor maatwerk uit eigen werkplaats. Van eikenhouten eettafels tot sierlijke salontafels en van bankstellen tot TV meubels. Ontdek de verschillende designs in onze woonwinkels in Heeze, Utrecht Rotterdam of Zwolle en profiteer van professioneel advies. Altijd maatwerk en snelle levering, dát is Table du Sud.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

In december 2025 hebben wij een…

In december 2025 hebben wij een eettafel en eetbankje besteld bij Table du Sud. De levertijd zou 10-13 weken zijn. Perfect voor onze paasbrunch, dachten we… na 16 weken kregen wij onze eetset pas. Meerdere malen contact gehad, maar ze konden het echt niet eerder leveren. Dat is een groot minpunt. De eerder vinden we wel erg mooi.

17 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede ervaring en mooie tafel

We zijn in de showroom (Rotterdam) uitgebreid en vriendelijk geholpen. Het bestellen ging vlot, en we zijn ontzettend blij met onze prachtige tafel. De levering ging ook vlot en prettig. Vooraf werden we gecontacteerd dat onze poef met de verkeerde bekleding geleverd was, en dat we tijdelijk een andere poef kregen. Dit vinden we een nette oplossing.

Goede keurige levering

Goede keurige levering, stipt op tijd en zeer tevreden met mijn tafel

14 de abril de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de levering netjes en op tijd is verlopen en dat je tevreden bent met je tafel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig, duidelijk en uitstekend !

Prettig en duidelijk advies in de winkel in Utrecht; levering door Huisman Transport perfect geïnstalleerd. En bovenal zitten de stoelen en de eettafelbank ook nog eens uitstekend !

Resposta da Table du Sud

Dank voor je positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat je het advies in onze winkel in Utrecht als prettig en duidelijk hebt ervaren en dat de levering en installatie goed zijn verlopen. Goed om te weten dat de stoelen en eettafelbank ook naar wens zitten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een top bedrijf..zeer.mooi…

Echt een top bedrijf..zeer.mooi producten! En goed afgeleverd

Resposta da Table du Sud

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies in de winkel en deskundig…

Goed advies in de winkel en deskundig gebracht. Met goede instructies voor onderhoud

Resposta da Table du Sud

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je het advies in de winkel als goed en deskundig hebt ervaren en dat de onderhoudsinstructies duidelijk waren.

Top service

Top! Goed begeleid in de showroom in Brabant. Tijdig geleverd en goede status updates via email voor levering.

Resposta da Table du Sud

Dank voor je positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat je goed begeleid bent in onze showroom in Brabant en dat de levering met duidelijke statusupdates naar wens is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ervaring van in winkel tot aan de…

Prima ervaring van in winkel tot aan de bezorging.het proces is soepel, duidelijk en efficient.

14 de abril de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je terugkoppeling. Fijn om te horen dat je het hele proces, van winkelbezoek tot bezorging, als soepel, duidelijk en efficiënt hebt ervaren.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, prachtige showroom, perfect geholpen. Gewoon top. Kost iets meer maar je krijgt waarde voor je geld.

Resposta da Table du Sud

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, onze showroom en de service. Goed om te lezen dat je de waarde van het product zo hebt ervaren.

Keurig netjes geleverd

Keurig netjes geleverd. Prachtige kwaliteit tafel en stoelen.

Resposta da Table du Sud

Dank voor je terugkoppeling. Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de tafel en stoelen.

Beautiful Dining Table and Chairs – Highly Recommended

We recently purchased a beautiful dining table and six very comfortable dining chairs from Table du Sud and are very happy with the result. Before deciding, we were well guided by one of their interior stylists, whose advice helped us choose the perfect combination for our home. Although the delivery was slightly later than agreed, the quality of the furniture and the overall experience made up for it. We would certainly consider buying other furniture from Table du Sud in the future and would happily recommend them.

8 de março de 2026

Resposta da Table du Sud

Thank you for your detailed feedback. It’s great to hear that you are happy with your dining table and chairs, and that our interior stylist was able to help you make the right choice for your home. We also take note of your comment regarding the delivery time. We appreciate your trust in us and your recommendation.

Fijne zaak

Onze ervaring met Table du Sud in Alexandrium is erg positief. In de showroom werden we vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We hadden zelf al een duidelijk beeld van de tafel die we wilden, waardoor het bestelproces snel en prettig verliep. De kleur hebben we afgestemd op de stoelen die we eerder ergens anders hadden gekocht.

Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden. We konden ruim op tijd een leverdatum kiezen en een dag voor levering kregen we een track & trace met het tijdslot. Dat werkte heel overzichtelijk.

Op de dag zelf werd de tafel netjes en professioneel gemonteerd. De monteurs gaven ook nog tips over het onderhoud van het blad. Het eindresultaat is prachtig en we zijn erg blij met onze nieuwe tafel.

6 de março de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor het delen van jullie positieve ervaring met onze showroom in Alexandrium. Fijn om te horen dat jullie prettig zijn geholpen en dat het bestelproces soepel is verlopen. Goed om te lezen dat de communicatie rondom de levering duidelijk was en dat de montage en onderhoudstips naar wens zijn geweest. We zijn blij dat de tafel zo goed in jullie interieur past en dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat.

Tafel op maat!

Op de terugweg reden we naar de showroom in Utrecht. Een prachtig open zaak met veel adequaat personeel. We hebben alles besproken zoals materiaal , de maten, kleur en levering. Meteen besteld. Jammer: Levering duurde een aantal weken langer vw de zomervakantie. Nu staat hij mooi te zijn in ons huis en zijn we zeer tevreden. Een aanrader.

5 de setembro de 2025

Resposta da Table du Sud

Bedankt voor je bezoek aan onze showroom en het delen van jullie ervaring. Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn bij het samenstellen van de tafel en dat deze nu mooi in jullie interieur staat. We waarderen ook je feedback over de levertijd en nemen dit mee in onze planning.

Fijne winkel

Op tweede kerstdag een bank gekocht in de showroom in Utrecht. Fijn en netjes geholpen door Quint. Levering duurde iets meer dan drie maanden en nu genieten we van onze bank. Levering door twee nette mannen die ‘m mooi in elkaar gezet hebben. Dank!

10 de abril de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je terugkoppeling. Fijn om te horen dat je prettig en netjes bent geholpen in onze showroom in Utrecht en dat de levering en montage goed zijn verlopen. Goed om te lezen dat je nu volop geniet van je bank.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend blij met onze stoelen!

Wij zijn ontzettend blij met onze eetkamerstoelen van Table du Sud. In de showroom werden we vriendelijk geholpen en kregen we alle tijd om verschillende opties te bekijken en uit te proberen, wat de keuze een stuk makkelijker maakte. Het eindresultaat is prachtig: de stoelen zitten comfortabel, zijn van hoge kwaliteit en passen perfect bij ons interieur. Echt een aanrader!

21 de março de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat je in onze showroom goed bent geholpen en rustig de tijd hebt kunnen nemen om de juiste keuze te maken. Goed om te lezen dat de stoelen comfortabel zitten, van hoge kwaliteit zijn en mooi aansluiten bij je interieur.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn superblij met onze tafel

Wij zijn superblij met onze tafel. In de showroom in Heeze zijn we heel goed geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en dachten met alles mee. We moesten wel een paar weekjes wachten totdat de tafel geleverd werd, maar dat was het zeker waard. De levering was top! We kregen duidelijke instructies en de tafel was direct klaar voor gebruik. Topservice!

De tafel is echt supermooi: niet te opvallend, maar wel aanwezig. Hij is functioneel en kan tegen een stootje. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Je krijgt een kwalitatief goed product en dat is voelbaar.

12 de abril de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je mooie terugkoppeling. Fijn om te horen dat je in onze showroom in Heeze goed bent geholpen en dat er goed is meegedacht met jullie wensen. Goed om te lezen dat de levering en instructies duidelijk waren en dat de tafel direct naar wens in gebruik genomen kon worden.

We waarderen ook je uitgebreide feedback over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding en zijn blij dat de tafel goed past in jullie interieur en dagelijks gebruik.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality and smooth experience

I recently purchased furniture from Table du Sud and I’m very satisfied with the overall experience. The ordering process was clear and the communication was professional and helpful throughout.
The delivery went smoothly and everything arrived in good condition. The quality of the product is excellent and exactly as expected.
Overall, I’m very happy with my purchase and would definitely recommend Table du Sud to others.

12 de abril de 2026

Resposta da Table du Sud

Thank you for your positive feedback. It’s great to hear that you are satisfied with the ordering process, communication, and delivery. We’re glad the products met your expectations in terms of quality. We appreciate your recommendation.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed advies en mooie kwaliteit

We zijn in de showroom van table du sud in Heeze geweest en werden daar de eerste keer zeer vriendelijk en snel ontvangen. De tweede keer was het erg druk en moesten iets langer (40min) wachten dan we de eerste keer ge/ verwend waren. Mooie spullen, zeer tevreden met onze nieuwe tafel, prijzig, maar kwalitatief zeer goed.

27 de março de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je bezoek aan onze showroom in Heeze en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tafel en de kwaliteit. We nemen je opmerking over de wachttijd tijdens het drukke moment mee om onze service verder te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lang wachten is de moeite waard

Na lang wachten hebben we vorige week onze meubels ontvangen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. We zijn goed geholpen in de winkel in Heeze door Sanne. We gaan ook nog een keer naar Utrecht kijken omdat die showroom veel groter is dan die van Heeze.

11 de abril de 2026

Resposta da Table du Sud

Dank voor je terugkoppeling. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat en dat jullie goed zijn geholpen in onze showroom in Heeze. We begrijpen dat het wachten soms langer kan duren en waarderen jullie geduld.

Leuk om te horen dat jullie ook een bezoek willen brengen aan onze showroom in Utrecht. Jullie zijn daar van harte welkom.

Team Table du Sud

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.