Taco Mundo Opiniões 224

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een Burrito Grilled Chicken besteld bij Taco Mundo Amstelveen, maar er zat helemaal geen kip in de burrito—alleen rijst en bonen. Ik heb direct gebeld om dit te melden, maar kreeg... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

The quesadillas actually taste good, but I had a burrito yesterday that had a gritty/sand-like texture, which completely ruined the experience. The portions are also too small for the price. Even thou... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bijzonder hoe Taco Mundo een compleet kapotte en platgedrukte doos blijkbaar ziet als “goed gevuld”. Sinds wanneer is geplet eten de standaard voor een levering? De taco’s en nacho’s kwamen bes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5⭐ Mijn ervaringen met Taco Mundo Lelystad zijn echt top. Wat mij vooral opvalt is hoe klantgericht ze te werk gaan. Als er een keer iets niet helemaal goed gaat, denken ze actief mee in een o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante mexicano

Informação fornecida por diversas fontes externas

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Met een assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Quesadillas, Fajitas, Salades, Enchiladas en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten, is Taco Mundo hét gezonde alternatief voor fast fo...

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

224 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Kleine porties

Kleine porties, coleslaw mee besteld voor €1.75 zit dus in een klein mayo bakje.
Loaded fries niet te eten zo sompig kruiden oke maar verder drama.
Voor 2 porties loaded fries 1 x coleslaw en als toetje de churros 1 plus 1 gratis gelukkig
Totaal € 37,19. Schandalig.
Hier bestel ik nooit meer

13 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Taco Mundo belachelijk duur.

Taco Mundo was al niet goedkoop, maar inmiddels zijn ze gewoon schandalig duur.
Ik kan zien dat ze de porties heel veel kleiner hebben gemaakt. Zelfs de quesedillas zijn kleiner. Eerst lagen ze nog strak in de driehoeksverpakking, inmiddels schuiven ze gemakkelijk heen en weer zeg maar…
ook betaal je je blauw aan salsa’s.

Salsacupjes zijn altijd maar net tot de helft gevuld, behalve bij de sour-cream.

Wanneer ik voor 50 euro eten bestel bij Taco Mundo, vraag ik me af hoe het kan dat ik er zo ontzettend weinig eten voor krijg.
Waarschijnlijk is de rest van m’n geld opgegaan aan de “fancy” verpakkingen van het bedrijf.

3 de junho de 2025

Waardeloos

Twee gerechten Amsterdam
- Eten was lauw/koud
- gevraagd zonder mais maar helaas heel veel mais
- kip was ver te zoeken,heel weinig
- overvloed aan koriander,wat een chemische smaak geeft
-Wraps taai,weinig vulling en al helemaal weinig kip

30 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Alles onder de saus

Burritos waren lekker. De saus die we erbij hadden besteld in een bakje lag door heel de tas heen! Daar gaat je geld dan. Echt niet blij mee. Bezorging was ook te laat

25 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Wij hadden Quesadillas barbacoa…

Wij hadden Quesadillas barbacoa besteld. Er zat bijna geen vlees op er mag echt wel wat meer op voor 25 euro voor 2 personen. Belachelijk. De kaas is smerig en leek wel meelig en er zat zoveel tussen dat je net zo goed een blok boter kan eten. De kortingscodes werken ook al niet. Voor deze prijs is het echt belachelijk

29 de abril de 2025

Waardeloos

Waardeloos. 2 personen 45 euro en slappe hap... extra kip besteld en de gegrilde kip was niet groter dan de korrels rijst die in overvloed deel uitmaakten van de burrito... volgende keer maak ik zelf wel wat klaar want dit is noch de moeite noch het geld waard!!!

19 de abril de 2025

Niet voor herhaling vatbaar

Niet voor herhaling vatbaar
1 kortings code gratis bezorgen werd niet van de rekening afgeschreve
2 veel te duur voor wat geboden word
Coleslaw voor 1,77 had het formaat van een eierdop
3 friet was oké maar voor de trotse prijs van 4,50 had ik in de friture 2 porties
4 Enchilada had ik ondanks maagverkleining niet genoeg aan
Verder was hot zo hot dat we de enchilada weg gegooid hebben
Dus eerste en laatste keer dat was echt weggegooid geld

6 de abril de 2025

Zo enorm lekker

Zo enorm lekker. Eerlijk snap ik de slechte recensies niet?! Ik heb een glutenallergie en kan op niet veel plekken bestellen. Maar bij taco mundo hebben ze heerlijke nachos, echt mijn go to als ik te uitgeput ben om nog te koken. Ze zijn ook altijd erg snel met bezorgen. Tuurlijk, het is niet een 5 sterren maaltijd. Maar echt perfect als je iets snels en goedkoops wil.

19 de março de 2025

Bad bad experience

We ordered via thuisbezorgd today. Such a bad quality food. All soggy taco’s, burrito and nachos. Broken boxes. And on top of that delivered after 2 hours and put it in thuisbezorgd it was delivered in one hour. Liars. We followed with them because apparently there is no way to contact taco mundo leiden. Really pathetic experience and never ordering from them.

14 de março de 2025

Nooit meer

De bowl fried chicken bevatte geen chicken! Geen flintertje kip zat er in. Aleen maar veel slappe chipjes.Verder was het eten lauw, de gesmolten kaas inmiddels gestold. Er werd nergens op de website eten aangegeven dat het pittig zou zijn en dat was het wel! Niet iedereen vindt dat lekker. Het was een drama en bijna alles is in de prullenbak beland. Zonde van de 55 euro!

1 de março de 2025

Time to go Taco

Bezorg Personeel bij de vestiging amsterdam zuid is super asociaal, mensen aanrijden met de scooter op de stoep, drugs leveranties op straat, troep achterlaten in portieken, bewoners lastigvallend. Bestel hier niet! Eten is voor eigen risico

7 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Maaltijd besteld bij verkeerde vestiging

Maaltijd besteld bij verkeerde vestiging Almere Stad.
Na 5 minuten geannuleerd en de toezegging dat we het geld terug zouden krijgen.
Geen reactie op een klachten formulier.
Na een maand en telefonisch contact krijgen we te horen van de bezorger geen geld terug want de maaltijd was al bereid, de filiaalhouder moet nog steeds terug bellen!
Ik heb nog nooit mee gemaakt dat Taco Mundo in 5 minuten een maaltijd heeft bereid.
Triest dat je zo mensen geld afhandig maakt!

21 de fevereiro de 2025

Erg lekker!

Bestelling besteld & afgehaald. Personeel was vriendelijk en we hoefde niet lang te wachten. Eten was goed verpakt en het waren goede porties. Wij vonden het erg lekker en komen zeker nog eens terug!

16 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Service en kwaliteit zeer slecht

Laatste paar keer steeds erg slecht: verkeerde bestelling ontvangen, koud eten, 1x was het helemaal niet in de oven geweest (kaas was niet eens gesmolten). En nu zit ik al ruim 1,5 uur te wachten. Ze willen de bestelling niet annuleren. Maar hebben nog steeds geen eten ontvangen. Het was vroeger goed maat kwaliteit en service zijn gewoon waardeloos!!!!

1 de fevereiro de 2025

Verbrand eten

Na langer dan een uur gewacht te hebben, krijg ik uiteindelijk mijn bestelling VERBRAND binnen. Helemaal zwart en viel niet meer te vreten. Ik vraag me af hoe je dan als personeel denkt dat het gewoon prima is om zwart eten te laten BEZORGEN??

11 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.