Taco Mundo Opiniões 224

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een Burrito Grilled Chicken besteld bij Taco Mundo Amstelveen, maar er zat helemaal geen kip in de burrito—alleen rijst en bonen. Ik heb direct gebeld om dit te melden, maar kreeg... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

The quesadillas actually taste good, but I had a burrito yesterday that had a gritty/sand-like texture, which completely ruined the experience. The portions are also too small for the price. Even thou... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bijzonder hoe Taco Mundo een compleet kapotte en platgedrukte doos blijkbaar ziet als “goed gevuld”. Sinds wanneer is geplet eten de standaard voor een levering? De taco’s en nacho’s kwamen bes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5⭐ Mijn ervaringen met Taco Mundo Lelystad zijn echt top. Wat mij vooral opvalt is hoe klantgericht ze te werk gaan. Als er een keer iets niet helemaal goed gaat, denken ze actief mee in een o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante mexicano

Informação fornecida por diversas fontes externas

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Met een assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Quesadillas, Fajitas, Salades, Enchiladas en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten, is Taco Mundo hét gezonde alternatief voor fast fo...

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

224 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Onprettig personeel

Ik wandelde in Haarlem op de stoep en werd bijna aangereden door een medewerker van Taco Mundo in een bijbehorende auto. Vervolgens kreeg ik scheldwoorden naar me toe, die ik hier niet mag vermelden. Leuke toko...

12 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Taco Mundo Zuid

Ik had al de vele reacties hieronder gelezen persoonlijk heb ik deze ervaring niet gehad. Met regelmaat bestel ik bij Taco Mundo Zuidplein, en het eten is gewoon voor mij en het gezin op smaak. Wat betreft de prijzen het heeft geen nut te kijken overal
Is het duurder geworden, daar moeten we eenmaal mee leren leven. Ik had gister avond nog besteld eten was goed en de bezorging was vriendelijk, kreeg alles wat ik besteld had.

7 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Meer dan 1,5 uur moeten wachten voor de…

Meer dan 1,5 uur moeten wachten voor de bestelling aangekomen is! Elke keer is het minimaal 1 uur wachten maar vandaag schandalig lang. Bovendien telefonisch heel slecht bereikbaar. We gaan niet meer bestellen; jammer want het eten is wel lekker...

26 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Schande voor de horeca: beter je geld aan goed doel schenken en gewoon zelf koken

1,5 uur wachten. Blijkt te zijn bezorgd bij een ander ( waar niemand woont). Geen bevestiging of enige vorm van communicatie. Gebeld: druk, stress, volledig de weg kwijt (door eigen zeggen door succes 😛) maar zo amateuristisch. Werkelijk geen enkel benul van horeca. Na 2 uur wachten bezorgd: gewoon steenkoud uit de koelkast: niet eens opgewarmd!!! Ongelooflijk

26 de novembro de 2024

Voedselvergiftiging

Na afgelopen vrijdag bij taco mundo in zevenkamp te hebben gegeten. Heel ziek geworden, een voedselvergiftiging opgelopen raad een iederaf om daar eten te halen, tot maandag buikklachten gehad. Melding gemaakt bij thuisbezorgd en ze weigeren ook nog excuses te maken en bog tot op ze minst terug betaling over te gaan

8 de novembro de 2024

F Taco mundo scams

Taco mundo amsterdam.
Never order online. The people dont deliver! No food, only money gone. They leave you hungry and with headache.
I called to let them know i did not get my order and i also have a camera in case. But nobody tried to help. Thuisbezorgd.nl helped me get the money back!

3 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Alles kon zo de prullenbak in

Gisterenavond heb ik de nachos besteld. Koud, taai bij elkaar gegooid zooitje. Niet te eten
Ook had ik chicken Pops besteld, die waren nog erger. Keihard doorbakken, taai en smaakloos. Heb 3 happen op en de hele bestelling zo in de prullenbak gegooid. Je zou denken dat je bestelling redelijk warm aankomt aangezien ze 4 minuten van mijn huis afzitten. Maar nee
Bestel hier nooit meer

25 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

I have ordered chicken tacos but they…

I have ordered chicken tacos but they delivered beef tacos. One of worst experience I have ever had. When I reported they started lecturing me about how business runs. Don't fool costumers..
atleast don't hurt their religious beliefs by serving whatever you prefer for mere sake of profit.

9 de outubro de 2024

Taco Mundo Schiedam

Taco Mundo Schiedam!

Ik heb hier afgelopen Zaterdag wat besteld en het is momenteel Dinsdag en ik ben nog steeds ziek door het eten... Gad ver damme.. ik weet ook niet wat het voor moest stellen? Maar dit was een mini tortillia met van alles erin geflikkert, ik wordt gewoon misselijk als ik er weer over na denken.. Sluit je zaak en ga kranten bezorgen ofzo! Je maakt mensen ziek! >:(

5 de outubro de 2024

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord. Bestelling niet compleet. 20 keer gebeld, maar krijg geen contact. Ook op mail geen reactie. Dan heb je eindelijk iemand aan de telefoon. Zegt ie dat ik de onjuiste postcode heb ingevoerd. Heel je avond naar de fillistijnen . Maar bestel er maar nooit meer. Je moet toch bereikbaar zijn als er iets niet goed is. We staan u graag te woord( maar niet heus). Zoooooooooo slecht zeg. Niet meer bestellen. Zo tegen gevallen.

3 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Belachelijke wachttijd en slechte klantenservice

Na het online bestellen EN betalen krijg ik de melding dat mijn eten er binnen 40 min. is. na ruim anderhalf uur wachten bel ik op. Antwoord: ja ik zie de bestelling, die gaat er over twee minuten uit!!!!

Mijn opmerking dat ik daar niet gelukkig van wordt wordt niet beantwoord en de telefoon wordt gewoon neergelegd.

20 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

25euro betaald voor echt smerig…

25euro betaald voor echt smerig eten..zacht vet zelfs de churros vet en gebakken in vet wat heel lang niet ia verschoont vermoed ik zelfs de chocola erbij verbloemde dat niet.! Gracias dit is het slechte wat ik ooit gegeten heb er zat geen sausje bij ook...

25 de julho de 2024

Vreselijk, totaal niet waard

Ik heb via de klantenservice@tacomundo mijn beklag gedaan over een bestelling. Hierop hebben hun aangeven dat de store delft hierover contact met mij zou opnemen. Helaas gebeurt er dan niets meer. Ik zal er niet meer bestellen, er is geen intresse voor ontevreden klanten en je krijgt totaal geen waar voor je geld.

24 de junho de 2024

Werkelijk verschrikkelijk

Wat ging er niet mis kan je beter zeggen? Werkelijk dramatisch bij filiaal delft. Eten werd koud bezorgd, in porties waar zelfs een baby nog niet genoeg aan heeft. Kippenboutjes zogenaamd al een jaar niet meer leverbaar en dit konden ze niet wijzigingen op de site volgens zeggen en daarom maar wat anders aan klanten geven? Belachelijke prijzen voor wat je krijgt. Schijn bedriegt. Op de plaatjes lijkt het heerlijk maar in werkelijkheid? Wat sla met ongekruide kip op een stuk deeg kunnen we allemaal nog wel. Churros ook klein en ijskoud met een chemische chocolade saus? Als je belt krijg je een reactie alsof ze nergens van weten en het allemaal perfect eten is daar. Waarschuwing voor iedereen die hier wilt bestellen, want dit is echt schandalig!!! €30 euro in de vuilnisbak.

9 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.