A empresa respondeu
Jeg kan varmt anbefale denne klinik og min søde, omsorgsfulde og meget kompetente tandplejer Tine. Hun er god til at berolige og giver sig tid, så jeg altid føler mig helt tryg.
A empresa respondeu
Nice experience with kind personel who take their time to explain what is happening and give food advice on dental care.
A empresa respondeu
God information og behandling - hver gang. Jeg er altid i trygge og professionelle hænder. Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yde... Ver mais
Stationsalléen 42, st., 2730, Herlev, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Jeg synes, at min tandplejer er meget sød og behagelig.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Professionelt og ligefrem behageligt besøg.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Hun er god til at berolige og giver sig tid, så jeg altid føler mig helt tryg.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Selvom det at tage til tandlægen altid har været svært for mig, gør Pernille det til en tryg oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet smerter ifm. behandling, samt oplever at hun møder mig i min tandlægeskræk på bedste måde. Hun forklarer altid hvad der sker hvornår, og tager sig tid til en. Jeg har været gennem mange tandlæger, også dygtige af slagsen, men Pernille er den mest nærværende og omsorgsfulde tandlæge.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Jeg fik en tid hurtigt og tandlægen var meget professionel

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Altid imødekommende og rigtig fin behandling - er meget tilfreds og får min bedste anbefaling

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Der er altid en positiv stemning både i receptionen og hos tandlægen - min tandlæge Jacob er super god (jeg har tandlægeskræk),
Klinikassistenten ligeså. Jacob er meget lyttende og forstår hvordan jeg har det - jeg føler mig altid hørt 😜

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Meget venligt personale og en flink og meget kompetent og grundig tandlæge.
Kan anbefales.

Hej
Jeg har altid haft en rigtig god oplevelse med at gå til tandlægen hos jakob.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Hos Pernille ved mine kontrolbesøg med eftersyn og tandrensning - og hos Jacob, hvis der skal foretages yderligere behandling. Jeg var skeptisk til at begynde med, da jeg blev spurgt om jeg ville prøve den “fordeling”. Men nu har det fungeret upåklageligt i over 3 år, så jeg er meget tilfreds.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Great experience.. everyone is really sweet and my denist pernille is very skilled. ❤️

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Så længe jeg kan bestemme over mine tænder er jeg godt tilfreds ( de er flinke )

Ny kunde. God og professionelt og godt arbejde af Jakob

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Jeg er meget tilfreds med den tandlægebehandling, jeg har modtaget. Dette sted udmærker sig ved professionalisme og en venlig atmosfære, hvilket gør, at patienten føler sig komfortabel og godt taget hånd om.

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Altid den bedste behandling og den bedste oplevelse hos jer alle, der er yderst professionelle samtidig med at de er rare og venlige. Det er ikke altid sjovt at skulle til tandlægen, men hos jer føler jeg mig tryg.Tak❣️

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Jeg har intet negativt at sige:) har altid fået en god oplevelse når jeg har været der.. Og ofte altid muligt at få den samme tandlæge som altid:) tak for en god behandling:)

Resposta da tandlægen.dk - Herlev
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.