Tidsbestilling fastlagt sidste år, reminder 14 dage før og dagen før. Kom til lidt før tiden. Behandling grundig og professionel. Personalet gode og venlige. Anbefaler gerne klinikken.

A empresa respondeu
Helt i top Holdt den bestilte tid , så ingen ekstra ventetid. God behandling og rare medarbejdere. Behagelige og lyse lokaler. Et godt og trygt besøg.
A empresa respondeu
Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Ver mais
Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Tidsbestilling fastlagt sidste år, reminder 14 dage før og dagen før.
Kom til lidt før tiden.
Behandling grundig og professionel.
Personalet gode og venlige.
Anbefaler gerne klinikken.

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
God stemning og meget dygtige tandlæger og tandplejere

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Arbejdet blev gennemført meget professionelt og meget grundigt og af et meget flinkt personale

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Tandrensning. Fin behandling. Venlige og søde personaler. Fint og professionelt.

Helt i top
Holdt den bestilte tid , så ingen ekstra ventetid.
God behandling og rare medarbejdere.
Behagelige og lyse lokaler.
Et godt og trygt besøg.

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Super professionel og betryggende klinik. Altid god behandling fra alt personale

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Altid en god behandling og super søde personer både i reception og som tandlæge og deres assistent. Det er klinik, der klart er værd at komme på.

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Altid en fornøjelse at komme hos Julie , hun er blid og forsigtig med mine følsomme tænder 🦷👌😬

Fantastisk oplevelse 😁
Tandlæge har aldrig haft min prioritet, men det er der ændret på nu 👍

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Tandlæge der er god snakke med og altid venligt personale

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Upåklagelig og engageret tandlæge som min familie har benyttet i 20+ år. Kan på det varmeste anbefale tandlæger og øvrigt personale!👍🏻

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Fik en meget god modtagelse af personalet.

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Det er en helt ny klinik alt styre er nye og de er meget venlig og helpsomme. Priserne er ikke vildt og det er bestemt min faste tandlæge klinik fra nu af

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Altid en fornøjelse at komme i den varme stol hos tandlæge. Trygt og godt

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
God information og løbende telefonsamtaler op til behandlingen. Sødt personale, imødekommende og yder super god behandling. Indgrebet var hurtigt og smertefrit. Informerende undervejs, omstillingsparate og havde en positiv tilgang. Ringede dagen efter for at følge op på mig, hvilke var super rart. Kan kun anbefale dem. Har intet dårligt at sige.

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Fantastisk service. Virkelig søde mennesker. Føler mig tryg hos dem.

Resposta da tandlægen.dk - Taastrup
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.