Golvet skulle bli jätteförsenat pga leverantör, så de hjälpte mig att makulera ordern. Sedan fick de in golvet snabbare än väntat. De hörde av sig direkt och erbjöd gratis leverans (bor nära).

Leia as opiniões dos outros
Det gick otroligt snabbt att få det vi beställt till vårt hem. Bra uppdatering om leveransen och eftersom vi inte var hemma så Blev det en avlämning efter vårt godkännande och chauffören var väldigt... Ver mais
Har handlat upprepade gånger på tapethandeln.se och även direkt av Vårby Färg. Har fått väldigt bra hjälp & goda råd med att välja rätt färg, och deras outlet försäljning är ju ett jättebra sätt att f... Ver mais
Snabb återkoppling när jag hade en mailfråga. Detta resulterade i en beställning från mig och en supersnabb leverans från er!! Tack! Ni räddade bröllopspresenten åt oss!!!
Informações sobre a empresa
Köp tapet, färg och inredning billigt och bekvämt online på Tapethandeln.se. Vi levererar hem till dig! ✔ Fri frakt från 500 kronor ✔ Snabb leverans!
Informações de contacto
Vårby Allé 53, 143 30, Vårby, Suécia
- 08-740 39 20
- butiken@varbyfarghall.se
- tapethandeln.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Budbee så bra.
Jag beställde på torsdagen och Budbee levererade paketet på MINUTEN enligt leverans rapporten dagen efter. Jag är SÅ imponerad över att de kom så punktligt. Så proffsigt!
KANON snabb service och KANON trevlig…
KANON snabb service och KANON trevlig hjälp med mitt färg val så jag fick rätt grejer STORT TACK
Tapeten var som vi hade tänkt oss
Tapeten var som vi hade tänkt oss! Fördelaktigt mönsterhöjd.rätt så bra pris negativt att vi fick vänta en vecka på leverans.
Smidigt genomförande av beställning
Smidigt genomförande av beställning. Snabbt och bra. Jag utgår ifrån att färgblandningen är den rätta.
Trevlig och hjälpsam kundservice som…
Trevlig och hjälpsam kundservice som löste vårt problem när vi behövde en till tapet rulle i samma färgbad.
Snabbt och bra pris
Snabba svar på frågor och snabb fri…
Snabba svar på frågor och snabb fri leverans
Lätt att beställa o snabb leverans
Lätt att beställa o snabb leverans, vuxit upp med denna tapet 50-60 tal , nostalgi.
Åtgärdade fel direkt
Jag fick inte samma batch på mina fyra rullar. Det var dåligt. Då jag ringde fixade de det direkt och körde ut dem till mig. Priset var mycket bra.
Bra och snabb leverans!
Snabbt och rätt!
Snabb leverans och otroligt väl…
Snabb leverans och otroligt väl inpackad försändelse!!!
Bra urval av tapeter och till bra…
Bra urval av tapeter och till bra priser,snabb leverans.Toppen!
Superlätt att beställa
Superlätt att beställa. Bra pris. Snabba svar på vardagar och snabb leverans. Flera leveransmöjligheter.
Den funkar inte
Sen leverans
Sen leverans, paket levererat till Vasastan istället för till Tullinge, svårt att få hjälp
Härlig linolja med tradition.
Snabb leverans.
Snabb leverans och god service
Snabb leverans och god service då jag råkat lägga en felaktig beställning