Tempowonen Opiniões 293

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zware SCAM!!! Trap er nooit in zoals ik naief gedaan had. Ik heb echt als een ezel betaald en ook nog een volle met tegen 80 euro aan. Kreeg ik EINDELIJK een reactie met geboden mogelijkheden. Waren d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalig bedrijf. Ze maken misbruik van mensen die wanhopig op zoek zijn naar woonruimte. Je betaalt €50 en krijgt alleen een Word-document met adressen verspreid door heel Nederland, die je vervolg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het inschrijven etc ging snel , dit deed ik ook omdat ik radeloos op zoek ben na het lezen van revieuws zeer positief! Ik heb nu dan toch maar betaald om hopelijk net als de mooie reacties van ander... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Je kunt duidelijk je voorkeuren en eisen doorgeven, waarna ze voor je opzoek gaan naar een geschikte woning. In de huidige woningmarkt is dit een erg fijne manier om door de bomen, toch het bos nog... Ver mais

Informações sobre a empresa

Tempowonen helpt woningzoekenden snel aan een passende huurwoning. Dankzij een groot netwerk van makelaars, particuliere verhuurders en woningcorporaties bieden wij gerichte woning­suggesties op korte termijn. Persoonlijk, betrouwbaar en inmiddels al meer dan 2.000 matches gerealiseerd.

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

293 opiniões

Respondeu a 1% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had me op 1Juli ingeschreven voor…

Ik had me op 1Juli ingeschreven voor 79,95€ met vol enthousiasme. Na een week een e -mail ontvangen om een positieve review achter te laten, Dit kon ik echter niet doen omdat ik nog niks heb meegekregen:) op Instagram onder een bericht gereageerd daarna gemerkt dat ik plotseling was geblokkeerd doot tempo wonen. Ik had heel veel vertrouwen dat ik met mijn verloofde hier een huis kon vinden om samen te kunnen wonen na ons huwelijk. Helaas nog geen positieve ervaring..

1 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Het inschrijven etc ging snel

Ik heb nu dan toch maar betaald om hopelijk net als de mooie reacties van anderen een woning met Tempowonen te krijgen binnen de beloofde tijd.. fingers crossed!!
Maar heb na recensies alle vertrouwen in Tempo Wonen

Classificada 3 em 5 estrelas

Slechte communicatie

Zo lovend vind ik het allemaal niet en is het maar afwachten of er iets uit komt.
Website doet het leuk maar dan houd het op.
Heb me ingeschreven 50 euro betaald en de enige reply die ik krijg is: We hebben je inschrijving in goede orde ontvangen onder nummer ......, Je hoeft verder niets te doen! We gaan direct voor je aan de slag. Iets meer communicatie of inzicht over het verdere verloop van het traject zou wel welkom zijn.
Afwachten maar.

13 de julho de 2025

Informatie!

Nou allereerst was alles heel eenvoudig en het stappenplan was duidelijk. En ten tweede alle informatie staat op de site dus je hoeft niet eens een mail te sturen of te bellen voor informatie. Alles hebben ze al vermeld!

Erg duidelijk!

Duidelijke website en inschrijving bij tempowonen! Nog geen mailtje ontvangen naast het bevestigingsmailtje dus daar wachten we nog met spanning op! Hopelijk is dit onze oplossing voor een woning na de al ontzettend lange zoektocht :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Het inschrijven gaat heel makkelijk

Het inschrijven gaat heel makkelijk. Ook fijn dat je tussen twee keuzes kunt kiezen. De prijs vind ik ook wel meevallen.
De website vind ik erg duidelijk. Niet te veel tekst wat het lezen makkelijk maakt

Classificada 5 em 5 estrelas

Een vriendin stuurde mij naar…

Een vriendin stuurde mij naar Tempowonen. Ik ging toen lezen of zij betrouwbaar zijn. Ik ging de voorwaarde lezen om mee te doen. Nadat ik klaar was met mijn research besloot ik mee mij in te schrijven bij Tempowonen. Hoewel ik nog geen oproep heb gehad wacht ik de 8 weken rustig af om te kijken. Tempowonen bij deze wil jullie zeggen maken jullie mij gelukkig en ik hoop dat dit spoedig zal zijn.

20 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Inschrijven was makkelijk, nu alleen nog wachten

Inschrijven was makkelijk. Feedback zou zijn is iets meer communicatie met de klant. Het zou fijn zijn geweest als ik een persoonlijke e-mail krijg van iemand die confident dat die mijn gegevens heeft gelezen en als expert wat die verwacht de komende tijd te gebeuren. Nu is alles nog een beetje onduidelijk.

Goede site!

Heel eenvoudige manier van inschrijving, geeft aan binnen 8-12 weken iets voor je te vinden dus niet jarenlang op een wachtlijst. Super Fijn! Nu maar afwachten.

Leuk verdien model.

Leuk verdien model. 20 euro per inschrijving verdienen. De geboden woonruimte is eenmalig en je kunt één criteria opgeven waar deze aan moet voldoen. Ben heel benieuwd!

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.