Zware SCAM!!! Trap er nooit in zoals ik naief gedaan had. Ik heb echt als een ezel betaald en ook nog een volle met tegen 80 euro aan. Kreeg ik EINDELIJK een reactie met geboden mogelijkheden. Waren d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Schandalig bedrijf. Ze maken misbruik van mensen die wanhopig op zoek zijn naar woonruimte. Je betaalt €50 en krijgt alleen een Word-document met adressen verspreid door heel Nederland, die je vervolg... Ver mais
Het inschrijven etc ging snel , dit deed ik ook omdat ik radeloos op zoek ben na het lezen van revieuws zeer positief! Ik heb nu dan toch maar betaald om hopelijk net als de mooie reacties van ander... Ver mais
Je kunt duidelijk je voorkeuren en eisen doorgeven, waarna ze voor je opzoek gaan naar een geschikte woning. In de huidige woningmarkt is dit een erg fijne manier om door de bomen, toch het bos nog... Ver mais
Informações sobre a empresa
Tempowonen helpt woningzoekenden snel aan een passende huurwoning. Dankzij een groot netwerk van makelaars, particuliere verhuurders en woningcorporaties bieden wij gerichte woningsuggesties op korte termijn. Persoonlijk, betrouwbaar en inmiddels al meer dan 2.000 matches gerealiseerd.
Informações de contacto
Holanda
- tempowonen.nl
Respondeu a 1% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ben benieuwd wat tempo wonen voor mij…
Ben benieuwd wat tempo wonen voor mij gaat betekenen ik ben pas ingeschreven. En hopen dat ik snel een woning toegewezen krijg. Mocht dat het geval zijn schrijf ik weer een review.! Inschrijven was heel makkelijk en de website is ook duidelijk.
Tempowonen
Tempowonen kwam via de zoekopdracht naar voren als een bedrijf dat je snel kan helpen aan een woning. Ik heb nu met spoed een nieuwe woning nodig dus ik hoop dat ze mijn redder in nood kunnen zijn.
Je kunt duidelijk je voorkeuren en…
In de huidige woningmarkt is dit een erg fijne manier om door de bomen, toch het bos nog te kunnen zien!
Als particulier raak je verdwaalt in het vaak onduidelijke aanbod, en Tempowonen kan je daarin goed helpen!
Mailverzoek
Tot nu toe niks gehoord. Ze stuurde me een mail of ik een leuk review kon schrijven.
Benieuwd
Nou me moeder zei schrijf je in en wie weet krijg je woning die bij je past. Heb ik gedaan nu maar duimen hoop wel dit jaar.
Heel erg makkelijk om in te schrijven
Heel erg makkelijk om in te schrijven, ik heb gebeld om extra informatie te krijgen en om mijn keuzes bij de inschrijving te wijzigen en ze hebben mij heel vriendelijk en goed geholpen!
Betaalbare inschrijving met garantie!
Prima ervaring tot nu toe
Prima ervaring tot nu toe. Aanmelden ging simpel, ik heb nog geen contact gehad met tempo wonen heb me sinds kort ingeschreven.
7 weken…
Heel Snel helpen bij het zoeken van een huurwoning en betrouwbaar.
Prima contact via de mail met antwoord…
Prima contact via de mail met antwoord op mijn vragen. Dus me ingeschreven. Denk wel dat de gegevens invullen iets beter kunnen. Dus aangeven dat je opzoek bent naar iets waar je huurtoeslag over wil kunnen ontvangen of eventueel huisdieren die je mee wilt nemen. Dit moet je nu allemaal via de mail aangeven.
Nu afwachten of ik ook echt binnen 12 weken iets te horen krijg
Fijn!!!!!!
Ik heb nog geen antwoord ontvangen
Ik heb nog geen antwoord ontvangen, ik wacht nog steeds en ik denk dat ze me een goed aanbod zullen doen.
Inschrijving is wel oké en makkelijk…
Inschrijving is wel oké en makkelijk maar ik moet wel zeggen: ben benieuwd als dit echt werkt of niet want tot nu toe geen reacties over huurwoning gekregen en ook beetje bizar daarna dat er niks over hoort of in email binnen krijgt om te kijken ! Heel benieuwd wat gaat allemaal gebeuren [ en dit is toch raar een feedback geven zonder effectief succes in een woning ] sorry maar is beetje vroeg om een vol review over schrijven .
De website van Tempowonen was duidelijk…
De website van Tempowonen was duidelijk en het inschrijven ging erg makkelijk. Ik wacht nog op een reactie, maar tot nu toe heb ik er een goed gevoel bij en kijk ik er optimistisch naar uit. Bedankt alvast voor de service
Oops
25 mei ingeschreven, nu pas de reviews geleden… dom, maargoed.
Nog niets ontvangen. (Was te verwachten)
Tot nu toe een prima ervaring!
Tot nu toe een prima ervaring!
Inschrijven ging erg makkelijk en er word beloofd om binnen 12 weken een huis aangeboden te krijgen.
Ik hoop dat ze dit waar kunnen maken.
Snel en eenvoudig
Inschrijving is snel en eenvoudig.
Fijn dat er voor me gezocht wordt.
Nu in afwachting van resultaat binnen 8 tot 12 weken
Om zich te laten inschrijven bij tempowonen
Omdat ze betrouwbaar zijn en ze bieden de juiste hulp om een woning te vinden
Ik vond het zeer fijne website alles…
Ik vond het zeer fijne website alles was duidelijk
Heb mijn ingeschreven en ben benieuwd…
Heb mijn ingeschreven en ben benieuwd of er binnen 12 weken aanbiedingen ontvang! Tot nu toe duidelijke website met duidelijk regels
Alles wordt voor je geregeld
Top geregeld en ik hoop dat zo blijft
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.