Da jeg ringede med et problem blev jeg mødt med en super venlig og imødekommende respons, et løfte om at løse problemet og en hurtig opfølgning. Det var lige før, at den kappede over og blev FOR meget... Ver mais
A empresa respondeu
Blev ringet op fra Terrassepris.dk og fik en professionel og lynhurtig behandling. Der gik kun ca. 20 minutter efter samtalen, da en håndværker ringede for at give et tilbud på ny indkørsel. Kan varmt... Ver mais
A empresa respondeu
Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk. jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra... Ver mais
A empresa respondeu
Ville egentlig bare have et overslag over hvad vores ideer kunne koste, men det var umulig at undgå et telefonopringning af en sælger. Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede... Ver mais
A empresa respondeu
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Blev ringet op for at aftale et tidspunkt for besøg Ok.
Blev efterfølgende ringet op, hvor de bad om af få besøget udsat, hvilket jeg sagde ok til.
Nu er der imidlertid ikke dukket nogen op det det udsatte aftalte tidspunkt.
Der er nu gået 4 timer hvor jeg har ventet.

Resposta da Terrassepris.dk
God, venlig og profesionel service.
Hurtig opfølgning ved kontakt.

Resposta da Terrassepris.dk
Rigtig professionel og engageret salgsarbejde.
Ser frem til næste skridt

Resposta da Terrassepris.dk
Meget venlig og høflig medarbejder. Følte i den grad at han gjorde alt for at hjælpe efter bedste evne

Resposta da Terrassepris.dk
Jeg havde en fin samtale og har valgt at få en konsulent ud for at give et tilbud.

Men jeg skal lige længere ind i prijektet. Håber det ender med 5 stjerner

Resposta da Terrassepris.dk
Fin opfølgning og behagelig samtale. Dog forstyrret af (andre menneskers tale) støj på den lokation opkaldet blev foretaget fra.

Resposta da Terrassepris.dk
Hjemmesiden virker som en beta version. Når man har udfyldt skemaet og sendt den af sted, så sker der ingenting. Et par dage senere bliver man ringet op af en sælger der kun er interesseret i mersalg. Når der er aftalt et tidspunkt for besigtigelse, så kan det ikke ændres, da forbindelsen mellem hjemmesiden og håndværkeren ikke duer.

Resposta da Terrassepris.dk
Hurtig effektiv meget venlige og flinke,
Blev hurtigt ringet op af håndværker, som beregner pris. Nu - hvis vi siger ja tak, kan starte om få dage .
Det er ok og kan ikke blive bedre 😉👌

klar og tydelig kommunikation

Resposta da Terrassepris.dk
Vi havde en fin oplevelse med udsendte medarbejder, men nu efter flere uger er der end ikke afgivet et tilbud. Derfor går ordren til en anden.

Resposta da Terrassepris.dk
Blev ringet op og fik en sælger i telefonen i løbet at samtalen nævnte jeg noget flise arbejde
Sagde at det ikke var noget lige nu og jeg ikke var interesseret alligevel kommer der mails med aftalt besøg det holder sku ikke

Resposta da Terrassepris.dk
Hurtig opringning efter vi havde benyttet hjemmesiden til at beregne en cirkapris. Meget hurtig aftale om at besøge os.
Fint besøg fra en vidende tillidsvækkende person

Resposta da Terrassepris.dk
Jeg havde lave en aftale, og modtaget en række bekræftelser. Men der kom ikke nogen for at give et tilbud. 25 min efter ringede jeg for at høre hvor han blev af. Den bestilte håndværker fortalte at han først havde fået besked samme morgen og havde skrevet tilbage til imentor at det kunne han ikke...

Resposta da Terrassepris.dk
Jeg har ikke anvendt portalen Terrassepris før, men jeg blev kontaktet af en venlig medarbejder, som hurtigt fik aftalt en dag, hvor deres brolægger kommer ud og giver tilbud. Fin service.

Resposta da Terrassepris.dk
En god og konstruktiv samtale, hvor der blev aftalt et møde hos os ii november 2015. Håber, at mødet med håndværkeren bliver lige så godt.

Resposta da Terrassepris.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.