Terrassepris.dk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Blev ringet op fra Terrassepris.dk og fik en professionel og lynhurtig behandling. Der gik kun ca. 20 minutter efter samtalen, da en håndværker ringede for at give et tilbud på ny indkørsel. Kan varmt... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk. jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ville egentlig bare have et overslag over hvad vores ideer kunne koste, men det var umulig at undgå et telefonopringning af en sælger. Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Carpinteiro

Sobre Terrassepris.dk

Informação fornecida por diversas fontes externas

Imentor A/S (som også hedder Prisberegning.dk A/S) har siden 2006 formidlet kontakt mellem fagfolk og private kunder. Imentor A/S fungerer som samarbejdspartner og skaffer seriøse kundemøder til danske virksomheder.

Imentor A/S administrerer 15 hjemmesider, der henvender sig til folk som søger en fagmand. Her har man mulighed for at foretage en vejledende online prisberegning på opgaver inden for byggeri og services, og få arrangeret et gratis møde med en fagmand.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Der kom ikke nogen for at se på vores opgave

Dårligt blev væk ude at give besked ???

10 de setembro de 2015

Resposta da Terrassepris.dk

Hej Kim, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at du skulle have haft besøg af en arkitekt i forbindelse med dit nybyggeri.

Den arkitekt, der skulle være kommet ud til dig, er en samarbejdspartner og er derfor ikke ansat hos os. Dog forpligter han sig til at dukke op til kundemøder, når han indgår en samarbejdsaftale med os. Det er derfor selvfølgelig slet ikke acceptabelt, at han ikke er dukket op til jeres møde. Jeg har taget kontakt til ham efter din anmeldelse, og gjort dette klart for ham.

Jeg er meget ked af, at du ikke har fået det optimale ud af vores service. Jeg håber, at du efterfølgende har fundet en anden arkitekt til at varetage din opgave.

Jeg ønsker dig en god dag.

Servicemedarbejder

Jeg fik en hektisk og målrettet medarbejder i telefonen. Det tog lidt pusten fra mig. Ud over det fik jeg en venlig og præcis beskrivelse af det videre forløb

13 de agosto de 2015

Resposta da Terrassepris.dk

Hej Lonni, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at du har benyttet dig af vores prisberegner i forbindelse med dit terrasseprojekt.

Når du har beregnet en pris på vores hjemmeside, vil du efterfølgende blive kontaktet af en servicemedarbejder, som vil tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en fagmand. Det kan jeg se i vores system, at du har takket ja til.

Jeg er glad for at høre, at du efter din oplevelse med vores servicemedarbejder, har haft en god oplevelse af forløbet. Dog kan jeg se, at du efterfølgende valgte at aflyse mødet. Jeg håber derfor, at du har fundet en anden fagmand til dit projekt og at det er blevet udført tilfredsstillende.

Jeg håber, at du får en god dag.

Højt service niveau

Vi har endnu ikke fået udført arbejdet, men det var en meget god
og behagelig samtale vi havde med ejeren, af det firma der var send
fra jer, vi valgt at sige ja til han skal komme og udfører arbejdet.

10 de agosto de 2015

Resposta da Terrassepris.dk

Hej Svend, tak for din anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at i har valgt at takke ja til vores samarbejdspartnere's tilbud.

Jeg håber, at opgaven er blevet udført tilfredsstillende.

Fin.

Fin nok at snakke med. Men virkede ik helt som om ham jeg lige snakkede med havde styr på det med fliser og m2 udenfor et hus!
Men nu helt fint. Spændt på de 2 møder vi nu skal have.

3 de agosto de 2015

Resposta da Terrassepris.dk

Hej Catharina, tak for din anmeldelse.

Når vores servicemedarbejder ringer til dig efter din prisberegning, er det for at tilbyde dig at hjælpe med at skabe den indledende kontakt til en fagmand. Det er selvfølgelig fagmanden der kommer til mødet, der er den professionelle. Vi forsøger selvfølgelig, at klæde vores medarbejder så godt som muligt på i forhold til de mange forskellige faggrupper og opgavetyper, så de kan besvare så mange af dine fagspørgsmål som muligt.

Jeg håber, at de to møder gik rigtig godt, og at du efterfølgende modtog nogle konkurrencedygtige tilbud.

Rigtig god dag til dig!

Københavneri

En oplevelse af for lidt nærvær og for meget salgsfokus. Ikke lige vores kop te herude i "vandkantsdanmark"

24 de julho de 2015

Resposta da Terrassepris.dk

Hej Ole, tak for din anmeldelse.

Jeg kan se i vores system, at du i forbindelse med din prisberegning, har afholdt et møde med en samarbejdspartner af vores d. 28/9-15, om dit terrasseprojekt.

Det er meget vigtigt for os, at vores medarbejder har et højt service niveau, og er nærværende under jeres samtale. Jeg er derfor ked af at høre, at du har oplevet at der ikke var nok fokus på jer.

Jeg håber, at mødet gik rigtig godt, og at du efterfølgende modtog et attraktivt tilbud fra vores partner.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Upåklagelig samtale

Dejligt med hurtig tilbagemelding.

2 de julho de 2015

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget værdsatte fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores service.

Da god service og effektivitet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede en hurtig tilbagemelding.
Vi er ydermere glade for at høre, at du oplevede din samtale med vores medarbejder som upåklagelig.

I har spildt min tid!

Jeg kunne beregne en ca pris på jeres side der var 40 % dyre end jeres konkurrenters, og i informerede at det ville blive bedre ved den reele afgivelse af tilbudet, det var ikke tilfældet!
Regn med en pris på 1000 kr pr kvm for alm kedelige standard fliser!

6 de junho de 2015

Kære Anders,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig at vores gratis service, men derimod ærgerlige over, at den ikke levede op til dine forventninger.

I forhold til det vejledende prisoverslag er dette en elektronisk beregnet pris som er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgaven i hele danmark, hvorfor vi i nogle tilfælde oplever, at denne kan afvige lidt fra det endelige tilbud afgivet af fagmanden. Prisoverslaget er for at give dig som kunden en ide om hvilket prisleje den ønskede opgaver forventes at befinde sig i.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke oplevede fagmandens tilbud attraktivt.

Dine oplysninger vedr. vores prisoverslag, og at du har oplevet, at dette var 40% dyrere end andre beregninger, vil d.d. blive videreformidlet til ledelsen, der vil tage dette til efterretning.

Vi håber, at du efterfølgende har fundet en tilfredsstillende løsning og ønsker dig held og lykke med projektet.

Udmærket kontakt

Blev hurtigt kontaktet af medarbejder som oplyste jeg ville blive kontaktet af en entreprenør i næste uge og han ville sætte mødet op.

Upåklagelig betjening

Venlige hilsener Niels Brandt

6 de maio de 2015

Kære Niels,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fine fire stjerner - de er værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af terrassepris.dk, samt at du herigennem fik etableret kontakten til en fagmand.

Vi håber, at du havde et rigtig godt møde med fagmanden d. 11/05-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud på den ønskede opgave.

Fin og kompetent service

Flik og høflig medarbejder, som ikke brugte for lang tid på at komme til sagens kerne, og var heller ikke påtrængende på den "trælse måde"

6 de maio de 2015

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og for de værdsatte fire stjerner.

Da vi er en servicevirksomhed, er vi glade for at høre, at du ved bruge af vores service oplevede kompetent service, samt at samtalen med vores medarbejder var effektiv uden at være påtrængende.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 13/05-15, og at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Classificada 5 em 5 estrelas

super rar, god og proffesionel

Jeg vil gerne anbefale

21 de abril de 2015

Kære Charlie,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de meget fine fem stjerner - de er værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores service, samt at du oplevede vores medarbejder som rar og professionel.

Vi takker mange gange for din anbefaling.

Mvh Stine, support

Hurtig respons

Nemt at få et prisoverslag, og tilbagesvar allerede dagen efter, og samtidig kontakt til lokal fagmand, så det fungerede godt og nemt.

20 de abril de 2015

Kære Carl Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de værdsatte fire stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af terrassepris.dk.

Da effektivitet blandt andet er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede en hurtig respons på din henvendelse, samt at vores gratis service fungerede efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 24/04-15.

Terrassepris.dk

Anmasende - aftalte at de skulle sende nogle kontaktinfo på nogle entreprenører, men i stedet har de lavet en aftale som jeg nu skal til at aflyse.

7 de abril de 2015

Kære Torben,

Tak fordi du tog dig tid til at uddybe din anmeldelse.

Først om fremmest er vi glade for at erfare, at du har benyttet dig af Terrasse pris.dk.

Vi er derimod kede af at høre, hvis der er sket en misforståelse under samtalen med vores servicemedarbejder.
Vores service beror på at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand. Dette ved at du som kunde indtaster oplysninger på den ønskede opgave, på vores hjemmeside, hvorefter der fremsendes et vejledende prisoverslag på opgaven.
Efterfølgende vil du blive kontaktet af vores medarbejder, der i samråd med dig gennemgår om det ønskede stemmer overens med det indtastede, samt modtager uddybende informationer om opgaven. Det vi efterfølgende kan tilbyde dig, såfremt opgaven ønskes udført inden for nærmeste fremtid, er et møde med en af vores samarbejdspartnere, der kommer ud, besigtiger opgaven og efterfølgende afgiver et endeligt tilbud.
Det er desværre ikke muligt for os blot at fremsende kontaktoplysningerne på fagmanden, da den service vi yder til fagmanden, er alt det foregående arbejde inden mødet.

Jeg kan se i vores system, at mødet efterfølgende er blevet aflyst.

Vi håber, at du har fundet en tilfredsstillende løsning og ønsker dig held og lykke med projektet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tydelig committment på at yde god service

Da jeg ringede med et problem blev jeg mødt med en super venlig og imødekommende respons, et løfte om at løse problemet og en hurtig opfølgning. Det var lige før, at den kappede over og blev FOR meget, så en anelse mere naturlig tone vil udløse 5 stjerner næste gang. Men hellere for meget end for lidt, så godt gået og dejligt at se, at de mener det alvorligt med intentionen om at yde god service

27 de março de 2015

Kære Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst for de fire stjerner - de er meget værdsat.

Da det er vigtigt for os, at vores kunder altid modtager service af høj kvalitet, er din feedback af stor betydning for os.
Jeg har d.d. videregivet din information om, at det var på grænsen til at være for meget - dette vil blive taget til efterretning.
Vi er dog glade for at høre, at der ikke herskede nogen tvivl om vores ønske om, at levere god service.

Vi håber, at du havde et godt møde med fagmanden d. 31/03-15, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Proffesionel samtale

Meget fin service og information

19 de fevereiro de 2015

Kære Pia,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fine fem stjerner - de er meget værdsat.

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af terrassepris.dk.

Da god service er i højsædet hos os, er vi glade for at høre, at du oplevede din samtale med vores medarbejder som professionel og informativ.

Vi håber, at du havde et rigtig godt møde med fagmanden d. 11/03-15, samt at du efterfølgende har modtaget et tilfredsstillende tilbud på opgaven.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lidt forvirrende, men det endte godt.

Efter udfyldelse af prisberegneren, blev jeg ringet op fra firmaet på Amager.
Aftalte et besøg på vores sommerhusadresse for endeligt tilbud.
Modtog mail med forkert adresse og en udførende håndværker, som boede ca. 100 km fra sommerhusadressen. Meddelte adressefejlen telefonisk til ny medarbejder, som lovede at fejlen blev rettet. Blev efterfølgende ringet op at endnu en ny medarbejder, som straks efter vor samtale fremsendte en mail nu med rigtig adresse og en ny udførende håndværker, der kun har forretningsadresse ca. 40 km væk fra sommerhusadressen.
Alle var søde og elskværdige i deres både mundtlige som skriftlige henvendelser.

24 de janeiro de 2015

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse, samt fordi du tog dig tid til at uddybe denne.

Vi er glade for at erfare, at du har benyttet dig af vores gratis service, samt at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.

Vi beklager dog meget, hvis processen i dit tilfælde har været lidt forvirrende. Vi bestræber os altid på at oplysningerne gerne skulle være korrekte i første omgang, hvorfor jeg d.d. videreformidler dine oplysninger til vores servicechef, der vil følge op på det med hele teamet.

Da vi altid ønsker at levere service af høj kvalitet, er vi derimod glade for at høre, at du har oplevet, at de medarbejdere du har talt med, har leveret en tilfredsstillende service.

Vi håber, at du havde et godt og givtigt møde med fagmanden d. 30/01-15, og at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud på den ønskede terrasse.

meget behagelig betjening

Jeg blev ringet op og vi havde en god dialog om et tilbud på anlæg af terrasse. Meget positiv samtale

25 de novembro de 2014

Kære Bitten,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de værdsatte fire stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service.
Det er af stor betydning for os, at vores kunder altid modtager god service, hvorfor vi sætter pris på din feedback.

Vi håber, at du havde et godt og konstruktivt møde med fagmanden d. 03/12-14, samt at du efterfølgende har modtaget et attraktivt tilbud.

Classificada 2 em 5 estrelas

Aftalen var ikke overholdt

Den første gang var aftalen udskudt til dagen efter. Det var helt fint, fordi jeg fik et kald og e-mail fra vedkommende. Så har vi aftalt, at han skulle komme i morgen, men han ville først ringe efter kl. 13. Jeg ventede indtil kl. 19 og han havde ikke ringet. Han ringede først kl. 19.30! Jeg havde mistet hans kald, men jeg gad ikke at ringe tilbage fordi det var så sent. Han ringede aldrig igen! Hvad er det for en service?!!!

24 de setembro de 2014

Kære Yvette,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at uddybe denne.

Først og fremmest er vi glade for at erfare, at du har benyttet dig af vores gratis service, og at denne har fungeret efter hensigten - nemlig at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand.
Da vores gratis service udelukkende beror på at skabe den indledende kontakt mellem kunde og fagmand, er det meget beklageligt, at fagmanden ikke overholder sin del af aftalen.

Vi er dog kede af, at du vælger at anmelde din oplevelse med fagmanden, og ikke den service der er blevet leveret af Terrassepris.dk.

Vi kontakter d.d. fagmanden, hvorfor vi forventer, at du hører fra ham snarest.

Classificada 4 em 5 estrelas

God fremtoning og fin service

23 de setembro de 2014

Kære Jim,

Tusind tak for din anmeldelse, samt for de fine fire stjerner - de er meget værdsat.

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved brug af Terrassepris.dk.
Da god service er i højsædet hos os, er vi meget glade for at høre, at du oplevede en fin service.

Vi ønsker dig et godt og givtigt møde med fagmanden d. 01/10-14 og håber, at du efterfølgende modtager et attraktivt tilbud.

Classificada 4 em 5 estrelas

God service håndværkeren har bare ik meldt tilbage og nu er der gået over en måned han har været og se projektet og lovede at sende en pris tre dage efter. Og 5 uger senere ikke et ord. Men det må jo betyde han har nok at lave dejligt i disse tider

28 de agosto de 2014

Kære Louise,

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst for de flotte fire stjerner.

Da vi er en servicevirksomhed, er det vigtigt for os, at den service der bliver leveret, altid er af høj kvalitet, hvorfor vi er glade for at høre, at du oplevede god service.

Vi er dog kede af at høre, at fagmanden ikke har overholdt den fulde del af aftalen, ved endnu ikke at have fremsendt det lovede tilbud.
Da jeg ikke kan finde dig i vores system, kun på fornavn, har jeg desværre ikke mulighed for at rykke fagmande for tilbuddet. Du skal dog være velkommen til at kontakte os, så skal vi med glæde være dig behjælpelig.

Dejlig nemt.

Det er hurtigt at benytte, og man får hurtigt et tilbud om et besøg af en fagmand .

7 de agosto de 2014

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse samt for de flotte fem stjerner - de er meget værdsat.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved brug af vores gratis service, samt at du oplevede det som værende hurtigt og nemt at benytte.

Vi kan se i vores system, at du desværre blev nødt til at aflyse mødet med fagmanden.

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig med fremtidige projekter.

Terrassepris.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais