A empresa respondeu
Blev ringet op fra Terrassepris.dk og fik en professionel og lynhurtig behandling. Der gik kun ca. 20 minutter efter samtalen, da en håndværker ringede for at give et tilbud på ny indkørsel. Kan varmt... Ver mais
A empresa respondeu
Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk. jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra... Ver mais
A empresa respondeu
Ville egentlig bare have et overslag over hvad vores ideer kunne koste, men det var umulig at undgå et telefonopringning af en sælger. Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede... Ver mais
A empresa respondeu
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Dårligt blev væk ude at give besked ???

Resposta da Terrassepris.dk
Jeg fik en hektisk og målrettet medarbejder i telefonen. Det tog lidt pusten fra mig. Ud over det fik jeg en venlig og præcis beskrivelse af det videre forløb

Resposta da Terrassepris.dk
Vi har endnu ikke fået udført arbejdet, men det var en meget god
og behagelig samtale vi havde med ejeren, af det firma der var send
fra jer, vi valgt at sige ja til han skal komme og udfører arbejdet.

Resposta da Terrassepris.dk
Fin nok at snakke med. Men virkede ik helt som om ham jeg lige snakkede med havde styr på det med fliser og m2 udenfor et hus!
Men nu helt fint. Spændt på de 2 møder vi nu skal have.

Resposta da Terrassepris.dk
En oplevelse af for lidt nærvær og for meget salgsfokus. Ikke lige vores kop te herude i "vandkantsdanmark"

Resposta da Terrassepris.dk
Jeg kunne beregne en ca pris på jeres side der var 40 % dyre end jeres konkurrenters, og i informerede at det ville blive bedre ved den reele afgivelse af tilbudet, det var ikke tilfældet!
Regn med en pris på 1000 kr pr kvm for alm kedelige standard fliser!

Resposta da Terrassepris.dk
Blev hurtigt kontaktet af medarbejder som oplyste jeg ville blive kontaktet af en entreprenør i næste uge og han ville sætte mødet op.
Upåklagelig betjening
Venlige hilsener Niels Brandt

Resposta da Terrassepris.dk
Flik og høflig medarbejder, som ikke brugte for lang tid på at komme til sagens kerne, og var heller ikke påtrængende på den "trælse måde"

Resposta da Terrassepris.dk
Nemt at få et prisoverslag, og tilbagesvar allerede dagen efter, og samtidig kontakt til lokal fagmand, så det fungerede godt og nemt.

Resposta da Terrassepris.dk
Anmasende - aftalte at de skulle sende nogle kontaktinfo på nogle entreprenører, men i stedet har de lavet en aftale som jeg nu skal til at aflyse.

Resposta da Terrassepris.dk
Da jeg ringede med et problem blev jeg mødt med en super venlig og imødekommende respons, et løfte om at løse problemet og en hurtig opfølgning. Det var lige før, at den kappede over og blev FOR meget, så en anelse mere naturlig tone vil udløse 5 stjerner næste gang. Men hellere for meget end for lidt, så godt gået og dejligt at se, at de mener det alvorligt med intentionen om at yde god service

Resposta da Terrassepris.dk
Efter udfyldelse af prisberegneren, blev jeg ringet op fra firmaet på Amager.
Aftalte et besøg på vores sommerhusadresse for endeligt tilbud.
Modtog mail med forkert adresse og en udførende håndværker, som boede ca. 100 km fra sommerhusadressen. Meddelte adressefejlen telefonisk til ny medarbejder, som lovede at fejlen blev rettet. Blev efterfølgende ringet op at endnu en ny medarbejder, som straks efter vor samtale fremsendte en mail nu med rigtig adresse og en ny udførende håndværker, der kun har forretningsadresse ca. 40 km væk fra sommerhusadressen.
Alle var søde og elskværdige i deres både mundtlige som skriftlige henvendelser.

Resposta da Terrassepris.dk
Jeg blev ringet op og vi havde en god dialog om et tilbud på anlæg af terrasse. Meget positiv samtale

Resposta da Terrassepris.dk
Den første gang var aftalen udskudt til dagen efter. Det var helt fint, fordi jeg fik et kald og e-mail fra vedkommende. Så har vi aftalt, at han skulle komme i morgen, men han ville først ringe efter kl. 13. Jeg ventede indtil kl. 19 og han havde ikke ringet. Han ringede først kl. 19.30! Jeg havde mistet hans kald, men jeg gad ikke at ringe tilbage fordi det var så sent. Han ringede aldrig igen! Hvad er det for en service?!!!

Resposta da Terrassepris.dk
God service håndværkeren har bare ik meldt tilbage og nu er der gået over en måned han har været og se projektet og lovede at sende en pris tre dage efter. Og 5 uger senere ikke et ord. Men det må jo betyde han har nok at lave dejligt i disse tider

Resposta da Terrassepris.dk
Det er hurtigt at benytte, og man får hurtigt et tilbud om et besøg af en fagmand .

Resposta da Terrassepris.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.