Na ontvangst van een herverpakt, incompleet, zonder controle een hekwerk ontvangen. Na melding hiervan via chat!?, volgde geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar ons wel duidelijk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel. Veel reviews gelezen over fietsaanhangers en bij de viskar niets negatiefs kunnen vinden. Dat bleek ook te kloppen. Makkelijk assemble... Ver mais
Na meerdere pogingen om een defect onderdeel terug te sturen geen enkele reactie. Vervolgens heb ik hetzelfde product opnieuw besteld en wilde het defecte artikel terugsturen. Een retourlabel aangevra... Ver mais
Wij hadden een bureau besteld. Helaas bleek deze kapot te zijn geleverd. Na contact te hebben opgenomen werd er gevraagd of we hem om wilden ruilen voor een nieuw exemplaar. Er werd ons netjes een ret... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de Iluminação
- Loja de acessórios para casas de banho
- Loja de roupas de cama
- Loja de mobília ao ar livre
- Loja de sofás
The Dutch Nest – Hoogwaardige Nederlandse Meubels & Home Living Bij The Dutch Nest vind je hoogwaardige meubels met echte Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om stijl, duurzaamheid en functionaliteit te combineren, zodat elk meubelstuk jouw interieur verrijkt. Wij zijn gespecialiseerd in home & living producten van topkwaliteit, met een assortiment dat varieert van tijdloze klassiekers tot moderne designs. Of je nu op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer of een strak en stijlvol interieur, bij The Dutch Nest vind je meubels die perfect passen bij jouw woonstijl. Ontdek de uitstekende afwerking, hoogwaardige materialen en persoonlijke service—want jouw huis verdient alleen het beste
Informações de contacto
Holanda
- thedutchnest.com
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Stevig bed voor deze prijs
Bed besteld voor ons kleinkind. Mooi stevig bed waarin hij nog jaren goed zal slapen. Goed en netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteits verhouding
Makkelijk bestellen, retour netjes behandeld
Makkelijk bestellen, snel geleverd, nu wil ik retour sturen omdat de kleur niet goed is, gaat ook prima!
Goede prijs, snel geleverd
Levering was snel en goedkoper dan elders.
Pakket zou vandaag opgehaald worden…
Pakket zou vandaag opgehaald worden door dpd die weten van niks
Zit weer hele dag voor jan doedel thuis
Helft van pakket was maar geleverd en nu ligt het aan packs en dpd soms?
Ongelooflijk van alles beloven en niks komt goed en dit is al weken en weken zo nu!!
Je besteld en betaald,maar ik heb geen…
Je besteld en betaald,maar ik heb geen bevestiging bestelling gekregen.Waarom nier?
Partytent nodig?
Duidelijke site om van te bestellen en een snelle correcte levering. Niks mis mee dus.

Resposta da Thedutchnest
Ik kreeg wat ik bestelde en een dag…
Ik kreeg wat ik bestelde en een dag eerder dan beloofd.

Goed bezig
Tevreden over levering. Product was afwijkend. Netjes opgelost.

Resposta da Thedutchnest
ben aan het wachten op bedrag wat ik…
ben aan het wachten op bedrag wat ik terug krijg ,fijn dat dat gebeurd ,
Erg tevreden over levering en…
Erg tevreden over levering en communicatie!

Zeer tevreden
Product zoals omschreven.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Nog contact gehad over de levering ik ben daar netjes meegeholpen.

Partytent van vida xl
De gekochte tent was niet te duur en netjes op tijd geleverd.
En dat zelfs tussen kerst en oud en nieuw

not happy
i ordered a tv Tafel and after i pay for it i got a message says we dont have it anymore.... if you dont have how could i make the order?? im very opposed 😮💨
Na sales wasmand.
De houten wasmand die ik besteld had was niet van de kwaliteit die ik had verwacht, maar in samenwerking en overleg zijn we tot een oplossing gekomen.
Na sale is prima.

Resposta da Thedutchnest
Goede prijs en snelle levering
Bureelmeubel besteld met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verpakking werd netjes en snel geleverd.
Koopjesvoorjou: een positieve ervaring!

Resposta da Thedutchnest
Bestel iets en betaal ervoor
Bestel iets en betaal ervoor. Krijg ik iets later de melding dat het niet meer leverbaar is. Zet het dan niet online. Ik geloof er geen barst van dat er op dezelfde dag dit artikel meerdere malen is verkocht (een salontafel). En tegenwoordig kan je vororraadbeheer actueel zijn!

Helemaal te gek
Helemaal te gek, mooie prijzen en mooie artikelen,
Ik ben helemaal tevreden.

Slecht goedkoop product
Slecht goedkoop product. Rits al kapot bij het uitpakken. Niet stevig, zelf in elkaar te zetten stoeltje. Geen hoogte erin.

Snelle service.
Pakketje nog niet bezorgt maar wel hele snelle service met verwerking. Ga ervan uit dat het wel goed gaat komen. Snelheid service is top!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.