De marstek accu had ik eerst elders besteld maar wat blijkt bijna iedereen die hem aanbied zijn dozen schuivers hebben de laagste prijs maar 0 voorraad bij bestellen zeggen ze 5 dagen en de dag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eind februari 2026 heb ik een Indevolt‑batterij van 6 kWh besteld. Per ongeluk had ik de verkeerde bestelling geplaatst, maar Thuisbatterij.nl heeft dit snel en keurig opgelost. Dat geeft vertrouwen... Ver mais
Alles klopt, afspraken worden nagekomen, het apparaat werkt zoals ik hoopte, maar niet direct verwachtte. Het overschot zonne-energie wordt opgeslagen, als er stroom moet worden ingekocht ontlaadt de... Ver mais
Prima batterij, makkelijk bestellen, robot op website denkt goed mee. Goede communicatie bij vertraging. Helpdesk telefonisch bereikbaar is ook fijn. Wel een opmerking: betaalmethoden zijn onvindbaa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Thuisbatterij.nl is gespecialiseerd in het advies over en de verkoop van thuisbatterijen. Wij maken energieopslag toegankelijk dankzij scherpe prijzen en eerlijk advies. Al honderden mensen hebben wij naar tevredenheid van een thuisbatterij voorzien. Ben jij de volgende? Vanuit ons hoofdkantoor in Den Hoorn, in het groene Midden-Delfland (Zuid-Holland), helpen wij consumenten en bedrijven om slim om te gaan met energie. Met eerlijke informatie, een ruim productaanbod en advies dat echt bij je past. Of je nu aan het oriënteren bent of klaar om te bestellen: wij staan voor je klaar met kennis, kwaliteit en service.
Informações de contacto
Hooipolderweg 20, 2635 CZ, Den Hoorn, Holanda
- 085 333 2988
- info@thuisbatterij.nl
- thuisbatterij.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goede website
Goede website, duidelijke uitleg over Marstek Venus E3. Misschien iets meer nadruk op 2,4 gHz wifi eis en op compatibiliteit Marstek P1 meter met bepaalde slimme meter.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Prettige partij om bij te kopen
Prettige partij om bij te kopen. Plezierige ervaring bij een probleempje, wat snel opgelost is. Heel blij met deze partij.

Prima bedrijf
Goede ervaringen. Heb veel informatie gekregen. Batterij was snel geleverd. Ook na de aankoop nog goed geholpen. Erg blij met mijn aankoop en met de verkoper

Snel en goede afhandeling
Goeie snelle verzending van mijn batterij pack. Goeie prijs en via de facebook pagina prima hulp bij problemen.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Indevolt Powerflex 2000 Eco is een prima produkt!
Indevolt Powerflex 2000 Eco is een prima thuisbatterij die mijn verwachtingen helemaal waarmaakt. De installatie verliep probleemloos. De app werkt ook goed. De bestelling en bezorging via Thuisbatterij was top, ondanks de sneeuwval!

traag
Ik had zelf onderzoek gedaan, maar had nog enkele vragen. Het duurde meerdere dagen voordat zij reageerden en de antwoorden waren nogal vaag. Uiteindelijk heb ik besloten het Indevolt-systeem te bestellen op basis van hun video’s, waarbij levering binnen twee dagen werd beloofd. In werkelijkheid werd het pas vijf dagen later geleverd.
Ze zijn snel met het aannemen van je bestelling, maar naar mijn ervaring verloopt de ondersteuning en hulpverlening een stuk trager.

Prima service en product Marstek Venus 2.0 en 3.0
Snel geleverd, een heel gewicht om deze batterij op de zolder te krijgen maar met twee man trede voor trede goed te doen. Inmiddels 3 Marstek venus E staan er nu. Nu wachten op de zon. Goede service makkelijk te bestellen, goede achtergrondinformatie. De homewizzard verdeel eenheid op de P1 poort aangesloten omdat de P1 al bezet was. Wel even goed opletten dat je telkens de garantie doorgeeft in de app . Ik dien nog te onderzoeken of de batterijen ook blijven werken als het internet down gaat.

Een marstek v3 batterij besteld
Een marstek v3 batterij besteld, en prima geleverd gekregen, eigenlijk niks op aan te merken, was wel in de veronderstelling dat er een p1 meter bij zou zitten, ik dacht dat deze er gratis bijgeleverd zou worden.
Uiteindelijk op de p1 van homewizard gedaan en alles werkt goed.
Moet alleen nog even achter een p1 meter van (voor) marstek aan.
Bedankt dat alles goed is verlopen.
Groet vanuit een koud Huizen NH

Resposta da Thuisbatterij.nl
mijn kleinzoon heeft deze voor ons…
mijn kleinzoon heeft deze voor ons bestelt omdat hij vond dat we te kort zonnepanelen hebben voor ons gebruik we zijn al op leeftijd en hebben er niet zo veel verstand van en hij zit in dit werk vandaar.

Resposta da Thuisbatterij.nl
De bestelde batterij werd keurig snel…
De bestelde batterij werd keurig snel geleverd en was degelijk verpakt. Uitleg op de site is duidelijk en de batterij was snel in bedrijf.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Erg tevreden over het product wat ik…
Erg tevreden over het product wat ik besteld heb

Marstek Venus A
Een Marstek Venus A met 2 extra batterij units eind november besteld. Omdat het een nieuw model is/was werd levering voorzien in december/januari. Alles is geleverd op 1 kleine pallet, samen 75 kg in de eerste helft januari. Pallet werd keurig voor de deur gezet, zodat ik de dozen 1 voor 1 naar binnen kon halen. De levering werd 1 dag tevoren aangekondigd en de levering werd keurig binnen het aangegeven tijdvak afgeleverd.

Prima en snelle service
Op donderdag 15 januari Indevolt Powerflex 2000 Eco (6 kwh) besteld en op maandag 19 januari al keurig bezorgd. Bleek dat ik een verkeerde (mijn fout) meter (Ct-meter i.p.v. P1 meter) erbij had besteld. Na contact met Thuisbatterij de Ct-meter teruggestuurd en 2 dagen later had ik de P1 meter al thuis. Ook het verschil bedrag was binnen 2 dagen teruggestort. Dus mijn eerste contact met Thuisbatterij is erg goed en fijn.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Mensen die kennis van zaken hebben
Wat ik heel fijn vindt is dat als je ze belt, ze gelijk opnemen, en iemand aan de lijn krijgt die weet waarover hij praat!

Clear communication
I placed an order for Marstek Accu and received it just within agreed time with a clear communication.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Snelle levering en netjes binnengezet
Snelle levering en netjes binnengezet, alles werkt prima ! Mocht ik een 2e kopen dan weer hier

Indevolt powerflex thuisbatterj
Indevolt powerflex thuisbatterij besteld. Installatie was een peulenschil. P1 meter met splitter was ook geen probleem. De installatie film was nuttig om het systeem goed in te stellen. Niet vergeten om de p1 meter te koppelen aan de accu voor nul op de meter.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Eenvoudig bestellen en snel afgeleverd…
Via een eenvoudig bestelproces mijn Marstek Venus E3 besteld. De aflevering ging ook snel en accuraat. Mocht ik weer bestellen, dan zondermeer bij deze leverancier.

Resposta da Thuisbatterij.nl
Bestelling en levering waren super
Bestelling en levering waren super, heb ondertussen 2 Marster Venus E3 batterijen gekocht. Bij de eerste batterij verliep het koppelen met de P1 meter niet zonder problemen. Nu opgelost en alles werkt hier al 2 maanden zonder problemen. Vragen worden snel en met veel technische kennis beantwoord.
Pieter

Resposta da Thuisbatterij.nl
Om dat het apparaat top werkt en de…
Om dat het apparaat top werkt en de service erg goed is top dank

Resposta da Thuisbatterij.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.