ThuisXL Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze service Inmiddels 3 maanden wekelijks bezig met contact over een kapotte parasol. Elke medewerker zegt iets anders, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Al maanden steeds w... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een plooibare werkbank besteld (Coast Inklapbare Werkbank met 8 Schuifklemmen & 7 treden - 100 Kg Draagvermogen) waar uiteindelijk de acht bevestigingsklemmen ontbraken. Tot driemaal toe vraagt deze... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bought a beautiful product that unfortunately broke down too soon. The customer support is absolutely terrible, took me close to 3 (!) months to get to a solution, which they in the end not even follo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja self-service
  3. Loja de artigos domésticos
  4. Loja de utensílios de cozinha
  5. Loja

Welkom op ThuisXL.nl! Wij vinden dat het inrichten van je huis en tuin ook gewoon betaalbaar moet kunnen zijn. Daarom vind je op ThuisXL alles voor thuis, en dat voor een betaalbare prijs!

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

117 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer teleurgesteld

Zeer teleurgesteld. Had een staafmixerset gekocht en hoewel het vrij snel geleverd werd, werkt het gewoon niet. Stuur e-mail naar de klantenservice (via webformulier) en er staat antwoord binnen 24 uur op werkdagen. We zijn nu 2 dagen later, nog steeds geen antwoord. Zet geen beloftes op website als je niet kunt leveren. Ik ben benieuwd...

Update: Na veel heen en weer communicatie en tussenkomst van Paypal heb ik eindelijk mijn geld terug, alleen daarom krijgen ze een extra ster. Want ik blijf erbij dat ze nog nooit van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid hebben gehoord. Als je een serieuze webshop zoekt, moet je hier zeker niet zijn dat is mijn advies.

Aan Carmen: Als u goed had gelezen, ziet u dat ik mijn geld al terug heb gehad. Ik doe alleen geen zaken meer met jullie...

25 de novembro de 2022

Hey Music Lover,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling.
Wat jammer om te vernemen dat dit uw ervaring is met ons, dit betreuren wij ten zeerste.

Helaas kan ik naar aanleiding van de gegeven informatie bij uw review uw order niet terug vinden.
Graag zou ik namelijk samen met u kijken waar het eventueel fout gegaan is.
Kunt u ons wellicht een e-mail sturen, naar aanleiding van uw review op trustpilot, ter atentie van: Carmen

Met vriendelijke groet, Carmen van het online team.

Update: Ik heb uw review grondig gelezen, en wou echter kijken of ik u ergens op een andere manier nog tevreden had kunnen stellen, mijn excuses hiervoor.

Slechte service

Ik had een product besteld bij ThuisXL. Na 5 dagen nog steeds geen mail van verzending te hebben ontvangen, zelf maar even een mailtje gestuurd om te vragen naar de status. Blijkt het product niet meer leverbaar en is de bestelling geannuleerd! Niet echt klantvriendelijk dat ze hier zelf niet al eerder een bericht over hadden gestuurd.

22 de novembro de 2022

Hey Clemmy,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling.

Helaas gebeurt het heel uitzonderlijk wel eens dat er een voorraad verkeerd geboekt is, en dat we er later pas achter komen dat er geen voorraad meer is. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan, we begrijpen zeker dat dit een enorme teleurstelling is. En dit is dan zeker ook niet de dagelijkse gang van zaken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlot en op tijd geleverd

Vlot en op tijd geleverd. Goed verpakt.
Kacheltje bevalt uitstekend.

10 de outubro de 2022

Hey Willy,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review, hier worden wij blij van :-)
Zo komen we de winter wel door.

Opzich vriendelijk personeel

Opzich vriendelijk personeel. Maar de levering via dhl is gewoon ruk.. Pakket was kwijt. Zou terug gestuurd worden was het later. En verpakking totaal beschadigd en kapot

3 de setembro de 2022

Hey Maria,

Fijn om te vernemen dat u mijn collega's vriendelijk vindt, ze doen iedere dag hun uiterste best iedere klant tevreden te stellen.

Helaas wanneer er een pakketje mee gaat met een vervoerder, betreft het soms overmacht vanuit ons als er zo iets gebeurt. Echter mocht er iets met het artikel zijn naar aanleiding van de bezorging, dan vernemen we het graag, want dan kunnen we dit voor u oplossen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed werkende infrarood stralingswarmte…

Goed werkende infrarood stralingswarmte kachel. Heeft 3 standen en op de laagste stand van 400 w geeft het al een goede warmte af. Jammer dat het geheel geen niet degelijke indruk maakt. Verder werkt het prima .21-09-2022

21 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wilde een subboard snel hebben

Wilde een subboard snel hebben; kon hem dezelfde dag ophalen in de hoofdvestiging ivm de verjaardag van mijn kleindochter. Kreeg er nog een leuk kadootje bij voor haar verjaardag, echt leuk.
Een mooi board voor een scherpe prijs en prima service. Zet hem op hoor👍👍👌👌

5 de julho de 2022

Prima klantenservice

Bureaustoel besteld, die kwam vlot. Na het monteren ging er een onderdeel kapot. Contact met klantenservice verliep soepel, op mails werd binnen paar uur gereageerd. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen dat ik een korting kreeg (kon het zelf maken). Geld terug stond dezelfde dag nog op mijn rekening. Zou hier zo weer bestellen!

31 de março de 2022

Verwondering

Tot mijn verwondering werd ik gebeld of het bestelde artikel nog dezelfde dag nog gebracht kon worden? Het was toch in de buurt. Prima service en vriendelijk.

17 de fevereiro de 2022

Goed contact

Wilde graag wat meer informatie ontvangen over een product en de heer aan de telefoon heeft mij hier heel goed bij geholpen. Product besteld, goed ontvangen en alles naar wens.

15 de fevereiro de 2022

Tevreden klant

Ik zag pas na het plaatsen van mijn bestelling de negatieve reviews. Hield mijn hart vast. Ik heb een loungebank, solarlampen en een haardhout stelling gekocht. Alles thuisbezorgd binnen een week..in goede staat. Ben tevreden.

24 de janeiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.