Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Thuysvers heeft een ruim sortiment aan o.a. koolhydraatarme maaltijden, ik weet hoe moeilijk het is smakelijke maaltijden te koken met minder koolhydraten, dit bedrijf krijgt het voor elkaar, ruime ke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima maaltijden met heerlijke diverse smaken. In het begin misschien 1 of 2 maaltijden getroffen niet mwha waren maar al heel lang alleen maar lekkere keuzes kunnen maken. De koolhydraat arme maaltij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb meerdere verse maaltijdaanbieders gehad, waaronder goede. Had altijd de vraag: krijg ik wel voldoende groenten binnen. En een ultieme test: het type gehaktbal, grootmoedersstijl i.p.v.het compa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor de 1e keer 4 maaltijden besteld, 1e dag zuurkool ovenschotel € 8.99 heeel slecht. Zuurkool met kappertjes oid, maar slechte kombinatie, gewoon vieze smaak. Ook geen worstje erbij!! 2e dag Spareri... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

247 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

De algehele ervaring was erg prettig

De algehele ervaring was erg prettig.
De website is overzichtelijk, ook fijn dat je kan kiezen tussen verschillende 'lijnen' (oa Kolidraatarm) De bezorging was vriendelijk en mooi op tijd. En de maaltijden zelf zijn erg smakelijk.

12 de setembro de 2024

Super lekker eten

Super lekker eten. Je hoeft niet na te denken wat wil ik eten. Niet meer te koken en iedere dag wat anders. Eet koolhydraatarm en het smaakt heerlijk. Een echte aanrader.

13 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Slecht

Op het verkeerde been gezet door de positieve reviews. Van de vijf maaltijden uit de proefbox was er eentje te eten. Dat was de moussaka. Eén plak aubergine met heel veel tomatensaus. Die ene plak alleen al. De gevulde courgette, de bloemkool risotto, de Indonesische maaltijd en de macaroni niets was smakelijk. Heb de slechte courgette maaltijd nog aan ThuysVers laten weten. Geen reactie. Dan maar een review.

10 de agosto de 2024

Heerlijke maaltijden

Ik heb nu twee keer besteld en zowel de aflevering als de maaltijden zijn perfect. Juiste communicatie over het tijdstip van levering! En alle maaltijden waren heerlijk op smaak. Een aanrader!

2 de setembro de 2024

Super lekker op smaak

Super lekker op smaak, afwisseling in aanbod en gezonde hoeveelheid/verhouding van groente en de rest! Ben nu een paar weken bezig en bevalt supergoed. Heb wel de 550 grams porties nodig, ondanks dat ik dacht geen grote eter te zijn. Vanavond de koreaanse kip gehad, een winner in mijn ogen!

10 de setembro de 2024

Heerlijke verse menu's

Gisteren kwam de eerste bestelling binnen en wat ziet het er heerlijk uit. Ivm het tijdstip had ik al gegeten maar de verleiding van de tomatensoep kon ik niet weerstaan en wat was deze heerlijk!! Vandaag de courgettienie met carbonara gegeten, rijk gevuld getwijfeld over de porties maar dit was ruim voldoende. Ik kijk nu al uit naar het menu van morgen, dit wordt iedere avond een feestje

3 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Over smaak valt niet te twisten

Over smaak valt niet te twisten.
Na diverse aanbieders van maaltijden te hebben geprobeerd was de uitkomst duidelijk dat Thuysvers wat smaak en samenstelling betreft met kop en schouders boven de anderen uitsteekt.
Natuurlijk is het thuisgekookte eten altijd het beste, maar dat ter zijde.
Ga zo door en blijf bezig met verbeteren.

3 de setembro de 2024

Zeer tevreden nieuwe klant

We hebben nu een week de koolhydraatarme maaltijden geprobeerd en zijn erg tevreden. Ziet er goed uit en smaakt heel goed. Dus weer besteld maar dan voor mijn man de 550gr porties. Veel keuze uit maaltijden dus dat is ook erg fijn.

31 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke maaltijden van Pieter van thuysVers.

De maaltijden zien er heerlijk uit laat staan de smaak!
Je proeft dat het vers is en zoveel groenten erin.
Zoveel keuze die je iedere week kan maken.
Ik kan voor die prijs zelf zo'n heerlijke maaltijd met zoveel groente erin niet maken.
Nu kan ik iedere dag echt genieten van een heerlijke gezonde maaltijd.
Ik ben Héél Blij met jullie.
Dankjewel.

30 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

zelf gemaakt is toch lekkerder

al langere tijd bestel ik de koolhydraat arme maaltijden van thuysvers. in het begin enthousiast maar de laatste tijd valt op dat de porties vlees en kip kleiner geworden zijn en soms bij het minimale af zijn. verder is het verschil qua informatie over de maaltijd met wat er geleverd wordt groot, ook de smaak is vaak vrij vlak.
over de bezorgservice niets dan lof. maar ga toch weer zelf koken.

28 de agosto de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Veel keuze in koolhydraatarme…

Veel keuze in koolhydraatarme maaltijden.
Helaas niet zo heel veel smaak, behalve de babi pangang, die was lekker.
De kapsalon was geen kapsalon, stukken kip en pompoenfriet waar geen smaak aan zat, geen knoflooksaus. De kip stroganoff was met extra peper wel lekker, bezorging prima!

25 de agosto de 2024

Gewoon lekker....

Ik eet koolhydraatarm en caloriebewust en daar heeft dit bedrijf ruime keuze in. Elke week weer wisselingen en zo blijft het leuk. Smakelijke maaltijden en fijne communicatie, ook over de bezorging. Lekker veel groente. De eerste 3 of 4 maaltijden eet ik vers, de rest gaat de vriezer in.

24 de julho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Thuysvers is goed in veel groenten in de maaltijden, maar de smaak..…

Thuysvers is goed in veel groenten in de maaltijden, goede bite. Service ook goed, feedback wordt positief opgepakt. Het gewicht is altijd krap aan de maat en meerdere keren zelfs ruim onder de maat! Dat is gierig en onverstandig!! Het gehakt is Halal Rundergehakt en is niet lekker. Droog en er zit een smaakje aan.
De smaak van alle maaltijden laat te wensen over, gehakt in de Italiaanse groentestamppot smaakt naar worst, er zaten chilipepers in (raar in stamppot) en de kip in rode wijnsaus smaakte echt laf. Van saus was überhaupt geen sprake, maar de hele maaltijd smaakte nergens naar. Wel veel kauwen!
De tomatensaus, in welke maaltijd dan ook, smaakt overal hetzelfde.
Boeuf Bourgignon smaakt nergens naar, zout, vlees, maar geen specifieke smaak.
De toevoegingen aan alle maaltijden zorgen er niet voor dat het smakelijker wordt, bovendien, als ik zelf kook, maak ik nooit gebruik van toevoegingen.
Ik probeer 2 weken lang elke dag een maaltijd. Hoe dan ook: het haalt echt niet bij zelf gekookt, maar het streven is nobel met al die verse groenten.
Ik heb nu 10 maaltijden geprobeerd en zolang ik zelf kan koken, is dat vele malen lekkerder en verser.

7 de agosto de 2024

Lekkere verse maaltijden

Naast dat het natuurlijk erg fijn is om zelf niet te hoeven koken, zijn de maaltijden erg smakelijk. Na 2 jaar uitgekookt.nl was ik wel toe aan verandering en het bevalt me tot nu toe erg goed.

31 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.