Thuysvers heeft een ruim sortiment aan o.a. koolhydraatarme maaltijden, ik weet hoe moeilijk het is smakelijke maaltijden te koken met minder koolhydraten, dit bedrijf krijgt het voor elkaar, ruime ke... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prima maaltijden met heerlijke diverse smaken. In het begin misschien 1 of 2 maaltijden getroffen niet mwha waren maar al heel lang alleen maar lekkere keuzes kunnen maken. De koolhydraat arme maaltij... Ver mais
Heb meerdere verse maaltijdaanbieders gehad, waaronder goede. Had altijd de vraag: krijg ik wel voldoende groenten binnen. En een ultieme test: het type gehaktbal, grootmoedersstijl i.p.v.het compa... Ver mais
Voor de 1e keer 4 maaltijden besteld, 1e dag zuurkool ovenschotel € 8.99 heeel slecht. Zuurkool met kappertjes oid, maar slechte kombinatie, gewoon vieze smaak. Ook geen worstje erbij!! 2e dag Spareri... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Eerste ervaring
Mijn eerste proefpakket heb ik in goede staat ontvangen. 5 heerlijke maaltijden, vers en gezond! Een mooie manier om gezond en vooral lekker te eten.
Koolhydraatarme maaltijden besteld
Koolhydraatarme maaltijden besteld. Waren echt heel lekker. En veel keus ! Zeker een aanrader !
Koolhydraat jachtschotel
Koolhydraat jachtschotel.
Zag er niet uit en smaakte net zo slecht. Braaksel leek het .
Snel, lekker en gemakkelijk.
Aangezien ik alleen woon en ik moet werken, heb ik weinig tot geen tijd om te koken. Met Thuysvers is er ook de mogelijkheid om de maaltijden s'avonds te laten bezorgen. En dan niet van 16:00 uur zoals de meeste bezorg diensten, want dan ben ik echt nog niet thuis.
Thuysvers heeft heerlijk verse maaltijden
Thuysvers heeft heerlijke maaltijden bezorgd. Ik woon alleen en werk veelal buiten de stad. De verse maaltijden van Thuysvers zorgen ervoor dat ik gevarieerd en gezond kan blijven eten op een makkelijke manier. Ik zat eerst bij een concurrent, maar ik ben blij dat ik ben overgestapt. Het eten is verder en je proeft dat het vers uit de keuken komt.
Ik heb de proefbox besteld en ben meer…
Ik heb de proefbox besteld en ben meer dan tevreden! Heerlijke maaltijden en zo makkelijk! Even in de oven en smullen maar. Als je net als ik geen keukenprinses bent, is dit echt een aanrader! Volgende week Piet’s Box (koolhydraatarm), ik ben heel erg benieuwd!
De koolhydraatarme maaltijden zijn erg lekker
De koolhydraatarme maaltijden zijn erg smakelijk en het helpt mij echt om mijn suikerspiegel omlaag te krijgen. Het gemak is voor mij de reden om door te gaan. Zelf zo’n maaltijd maken voor mijzelf kost mij teveel moeite🫣
Het betere “ makkelijke eten”.
Smaakvolle beleving
Ik kom vaak laat thuis en heb dan geen zin om te koken. Met een mooi concept van thuysvers kan ik mij uiteindelijk verwennen met gezond eten! Niet te vergeten complimenten aan de koks! De bezorging was wederom netjes op tijd. Inmiddels mijn derde bestelling en tnt was het eten zeer goed van smaak, prima kwaliteit en een groot assortiment. Bovenal, elke week een ander menu. Ik ga hier zeker nog vaker van deze ambachtelijke verse maaltijden genieten! Een absolute aanrader!
Wat je ziet is niet altijd wat je krijgt!
Al vaak bij Thuysvers besteld en hoewel de maaltijden over het algemeen erg lekker zijn, komt het regelmatig voor er grote verschillen zijn met de foto + informatie op hun site en wat je ontvangt. Zo ook weer met de Vegetarische Italiaanse Balletjes. Volgens de internetsite bevat deze maaltijd 6,5 gram KH per 100 gram en nauwelijks rijst (staat helemaal onderaan de ingrediëntenlijst) Ik heb deze maaltijd voor me liggen. De helft bestaat uit witte rijst. Het bevat meer dan 2 keer zoveel KH als op de internetsite staat: namelijk 13,2 gram per 100 gram. Het ingrediënt "rijst" staat op de 2de plaats. In werkelijkheid zit er dus enorm veel rijst bij. Ik ben diabeet, dit soort eten moet ik vermijden. Je moet kunnen vertrouwen op de informatie die Thuysvers je geeft en dat kan niet altijd.
Een echte aanrader voor wie van lekker…
Een echte aanrader voor wie van lekker eten houdt! Gemakkelijk te bestellen. Op afspraak geleverd. Ruime keuze uit heerlijke koolhydraatarme maaltijden!
Aanrader!
Verassende lekkere maaltijden. Allemaal koolhydraat arm. Heb er meteen een paar in de vriezer gegooid. ook na ontdooien verse smaak.
Uitstekende maaltijden
Uitstekende maaltijden, makkelijk bestellen en goede bezorging! Erg tevreden met dit bedrijf
Proefbox gehad was heerlijk
Proefbox gehad was heerlijk, heb gelijk voor mijn man en mij voor de komende 2 weken besteld. Wel koolhydraatarme maaltijden. Hoef zelf niets te doen even in de oven of magnetron. Lekker makkelijk toch !!
Heerlijke gezonde maaltijden
Heerlijke gezonde maaltijden. Erg smaakvol en een prima hoeveelheid. Zeker het proberen waard!!
Heerlijke maaltijden
Heerlijke, verse maaltijden, en het belangrijkste, smaakvol. Bezorging kon beter, bezorger had schijnbaar geen tijd om te wachten totdat ik aan de deur was, en had het gewoon voor de deur gezet. Ook klantenservice snelle, vriendelijke reactie.
De koolhydraatarme maaltijden waren…heerlijk
De koolhydraatarme maaltijden waren echt heel erg lekker, er is veel keus en de bestelling en bezorging verliepen erg erg soepel. Zeker een aanrader.
Het is echt Mega mega lekker
Het is echt Mega mega lekker! Ik eet koolhydraatarm. En ben alleenstaand en heb werk en daar naast een studie dus niet zo veel zin en tijd om te koken maar dat moet wel want een koolhydraatarm opwarm maaltijd kan ik niet echt vinden. En dit is zooooo makelijk en lekker en super gezond! Ik ben echt heel blij hiermee!
Top ervaring
Als kieskeurige eter en anti magnetron was ik erg verast over de kwaliteit en smaak van de maaltijden.
Even in de oven en klaar is kees.
Gezond en vers en veel keuze gewoon top.
Voor mij een blijvertje
Al jaren een zeer tevreden klant
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Thuysvers. Heerlijke maaltijden en veel keuze. Ook heerlijke soepen en toetjes (vooral het toetje met stoofperen!).
Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar dat lossen ze altijd heel goed op.
Op deze manier blijf ik nog jaren klant van Thuysvers!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.