Stor flexibilitet när det gällde leveransdatum, vilket var mycket uppskattat då detta var nödvändigt att anpassas till när vi var i vårt fritidshus. Den byrå vi hade beställt var också mycket fint em... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Lång tid innan dom fick in varan jag beställde. Det framgick inte att dom inte hade varan på lager. 2 veckor tog det innan den kom till mig. Det var inte samma varumärke men en produkt som var likvä... Ver mais
Jag hjälpte mina föräldrar att beställa en fåtölj via webshopen. Websidan var lätt att förstå och beställa från. Fåtöljen levererades inom utlovad tid. En miss i fakturan rättades till omgående eft... Ver mais
Lätt att handla och betala varan med förhands information leverans tid längre fram om 4-8 veckor för uppdatering när den inväntar leverans 1-2 veckor till slutligen leverans dag att välja eller accep... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de móveis
- também em
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de artigos domésticos
- Loja de mobília para sala de estar
Sobre Tibergs Möbler
Hos Tibergs Möbler hittar du ett noggrant utvalt sortiment av möbler och inredning för hela hemmet. Vi erbjuder allt från soffor, sängar och matbord till förvaring och belysning – alltid med fokus på kvalitet, design och funktion. Vår ambition är att göra det enkelt för dig att skapa ett hem som känns personligt, genomtänkt och hållbart över tid, oavsett om du söker en enstaka möbel eller vill inreda ett helt rum.
Tibergs Möbler har funnits på Bangatan 19 i Majorna, Göteborg sedan 1923 och är idag stolta över att leverera möbler till kunder i hela Sverige. I vår butik, som sträcker sig över 3 000 m² fördelat på fem våningar, hittar du ett brett utbud av möbler och inredning – från sängar och soffor till förvaringslösningar och matgrupper.
Vi samarbetar med välkända varumärken inom möbler och inredning, såsom Sits, Hilding, Rowico Home och Stolab. Med vårt breda sortiment kan du enkelt hitta rätt stil – från modern och skandinavisk design till mer klassiska uttryck. Flera av våra soffor och sängar kan dessutom anpassas efter dina behov, där du själv väljer modell, tyg, färg och detaljer.
Du kan handla hos oss både online och i vår butik i Göteborg, där vi erbjuder personlig service och rådgivning. Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt möbler, och finns därför här för att guida dig – från materialval till planering av hela rum.
Vi strävar efter att erbjuda en smidig köpupplevelse, trygg leverans och möbler som håller över tid. Besök oss i Göteborg eller handla enkelt online på tibergsmobler.se – vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt möbler för ditt hem.
Tibergs Tjänster
- Vi erbjuder möbler till hela Sverige
- Med 3.000 m² fördelat på fem våningar, är vår butik fylld med alltifrån sängar, till förvaringslösningar och matgrupper. Besök vår butik i Göteborg eller handla online på tibergsmobler.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt möbel för ditt hem.
Informações de contacto
Bangatan 19, 414 63, Göteborg, Suécia
- 031-122400
- info@tibergsmobler.se
- tibergsmobler.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bra svar i kundtjänst
Bra svar i kundtjänst, Gedigna möbler i fantastisk skandinavisk stil levererades i tid.

Resposta da Tibergs Möbler
Utmärkt betyg för bästa pris och snabb…
Utmärkt betyg för bästa pris och snabb leverans av Vipp 12 Pedalhink i rostfritt stål.

Produkten motsvarade mina…
Produkten motsvarade mina förväntningar.
Leveransen var inte lyckad. DHL gav efter ett antal veckors väntan på leverans mig en tid att passa mindre än ett dygn framåt. Ingen kommunikation fungerade utan det var bara att hitta ett sätt att åka ut o hämta stolen ut mot Kållekärr. På deras öppettider som var svåra att passa utifrån mitt jobb.

Otroligt lång leveranstid
Jag beställde min produkt från er i april och jag kunde hämta den hos mitt postombud i juli! Ni gav ingen förklaring eller rabat pga förseningen.

Resposta da Tibergs Möbler
Bra svar på mina frågor innan leverans
Bra svar på mina frågor innan leverans. Leveransen var i tid.

Resposta da Tibergs Möbler
Beställt vitrinskåp som skickades från…
Beställt vitrinskåp som skickades från Göteborg och kom fram som den skulle till bästa pris som jag kunde hitta över nätet och i affärer!

Resposta da Tibergs Möbler
Super bra affär lätt att lägga en…
Super bra affär lätt att lägga en beställning genom internet inga problem alls att vänta på leveransen.

Bra websida och affär
Bra websida, rimligt pris, tydliga försäljare och en trevlig upplevelse