Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte noen varer den 15. april, som plutselig ble sporløst borte👀 tok kontakt med kundeservice og ble lovet kompensasjon. Har måttet purre på tre ganger og hver gang lovet de å ordne opp. Siste ga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt pistasj krem. Den er både deilig og ganske sunt. God alternativ for smører brød. Dyppe frukt. Eller som dessert med God samvittighet..tights kunde service har full respekt for kunde og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Gir tights.no 4 stjerner da jeg synes de burde informere om en noe lengre leveringstid enn det man gjerne forventer sammenlignet med andre store leverandører. Jeg handler mye hos Zalando og Getinspir... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Returnerte varer 21.mars. fikk beskjed om at de hadde mottatt returen den 25. Mars. Nå 21 April har jeg enda ikke fått tilbakebetalt for varene jeg returnerte. Det tar ekstremt lang tid.

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

MONSTER MELKESJOKOLADE

De er greie da … men jeg vil si min mening om Monster sukkerfri melkesjokolade: DEN ER MILEVIS FRA Å VÆRE SØT NOK — Dette er noe diabetikere flest misliker — Dere andre som skryter dere ihjel - er trolig trenings frikere - og synes da at søtsmak ikke er viktig !

18 de outubro de 2025

Hei!💛
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Vi tar med oss dette videre i vårt arbeid😄

Jeg bestilte 2 varer til totalt 169,-

Jeg bestilte 2 varer til totalt 169,-. Returnerte begge da str S var for liten( jeg veier 45 kg). Den andre luktet så kjemisk at det var helt fryktelig. Betalte 39,- i frakt og nå skulle de ha 90,- i returporto. Aldri mere.

2 de outubro de 2025

Heihei Ann-Kristin 💛

Ser du er trukket 49,- i returavgift + 39,- frakten ved kjøp står fortsatt.

Viser til de 8 punktene du må lese og godkjenne før en retur. I punkt 8 står det:
"Beløpet betalt for frakt tilbakebetales ikke dersom du velger å returnere noe."

Dette skyldes at frakten allerede er brukt i forbindelse med din første bestilling. 🚚💨 I tillegg trekkes det:

-49,- for vanlig retur
-29,- for bytte

Takk for at du tok kontakt med oss! Gi gjerne beskjed hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Om du har en reklamasjon iforhold til produktets lukt - ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no så hjelper vi deg selvfølgelig med det!

Ønsker deg en fortsatt strålende dag! 🌟

Umulig nettside

Umulig nettside. Håpløs å få hjelp fra, får bare korte svar i mail .
Tightsene er 2 str for små, og da jeg byttet til en større str, så sender de meg en tights som ikke er lik, og som bår meg midt på leggen. Ikke samme produkt i det hele tatt. Men lykke til å navigere på hjemmesiden deres. 😡 ALDRI MER!

4 de outubro de 2025

Resposta da Tights.no

Hei! Så leit å høre om den frustrerende opplevelsen du har hatt med oss😣

Vi ønsker gjerne å rette opp i dette, så flott om du sender en mail til kundeservice@tights.no så skal vi finne en bedre løsning for deg💛

Svarer ikke på henvendelser

Har bestilt og betalt varer jeg ikke har mottatt.
Har tatt kontant gjennom skjema på nettsiden, epost og messenger i to uker. Ingen svar.

Oppdatering:

Saken er blitt ordnet opp og jeg har fått pengene igjen! Trist at jeg aldri fikk varene for treningstøyet er fantastisk!
Takk for at dere returnerte pengene.
Mvh Therese Hauge

4 de outubro de 2025

Hei Therese 💛

Beklager så mye for at det tok tid før du fikk svar fra oss, slik skal det ikke være. Vi tar till oss tilbakemeldingen din og tar det med oss videre!
Ser nå at vi har fått løst saken og svart deg! Så håper jeg at du føler saken ble løst på en god måte når du fikk svar!

Ta gjerne kontakt med oss igjen på kundeservice@tights.no om det er noe annet du ønsker hjelp med så vil vi selvfølgelig hjelpe deg 💛

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, fikk varer som går ut på dato om 9 dager….ingen tilbakemelding fra de, handler ikke flere ganger her!

3 de setembro de 2025

Bestilte 2 pakker med 12 proteinbarer

Bestilte 2 pakker med 12 proteinbarer, men når jeg åpnet pakken lå det kun 2 barer. Etter å ha snakket fram og tilbake med kundeservice som tok over 1 uke å få et endelig svar på problemet forteller de meg at jeg selv må kontakte klarna og få pengene refundert, og jeg fikk aldri de pengene eller ny vare

24 de setembro de 2024

Resposta da Tights.no

Hei! Dette høres ikke bra ut og vi beklager virkelig for både feilen med leveringen din og at oppfølgingen ikke har vært bra nok her.

Send gjerne ditt ordrenummer til oss på kundeservice@tights.no så skal vi sjekke ut saken din på nytt og sørge for at oppfølgingen blir riktig denne gangen💛

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøpte levity sko og de er kurrante sko…

Kjøpte levity sko og de er kurrante sko i butikkarbeid. Pakken kom etter 4-5 dager.

1 de agosto de 2025

Resposta da Tights.no

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så hyggelig tilbakemelding!😊

Så fint å høre at du er fornøyd med skoene du kjøpte!

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering tok veldig langt tid!

31 de julho de 2025

Hei!
Beklager så mye at leveringstiden ble lengre enn forventet 🙏 Vi forstår at det kan være frustrerende å vente. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringsprosessen slik at det skal gå raskere neste gang. Tusen takk for at du deler erfaringen din med oss!

Classificada 4 em 5 estrelas

Feilen ble rettet

Dårlig. Du bestiller, varer kommer ikke

Redigering: Feilen ble rettet av selgeren.

22 de julho de 2025

Hei!
Det var leit å høre at du ikke har mottatt varene du bestilte, det skal selvfølgelig ikke skje 🙏 Vi ønsker å ordne opp i dette så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no med ordrenummeret ditt, så hjelper vi deg med dette.

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Svarer ikke på retur, men regningen skal fortsatt betales i tillegg får man betalingspåminnelse når man enda skal returnere

Handler aldri der igjen

25 de julho de 2025

Hei!
Vi beklager virkelig opplevelsen du beskriver 🙏 Det er absolutt ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve verken returprosessen eller kundeservicen vår. Vi vil gjerne se nærmere på saken din og rette opp i dette så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no med ordrenummeret ditt, så hjelper vi deg direkte.

Takk for at du deler opplevelsen, det gir oss mulighet til å forbedre oss.

Classificada 3 em 5 estrelas

Du må betale frakt + retur gebyr

En ting du må huske på er at du må selv betale fraktkostnadene + retur GEBYR! Ved å returnere noe som ikke passer så skal du få gebyr på 49kr. Så å sende tilbake klær som ikke passet meg, straffer det seg med 88kr ( frakt og retur gebyr). Ville tenkt to ganger før jeg kjøpte fra de pga dette. Mistet helt lysten på å handle hos de hvis jeg taper penger på den måten. Men en positiv ting er at de sender raskt!

17 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ordre kansellert, ikke fått tilbake pengene.

Bestilte en rekke varer. Fikk beskjed om at en av de var feilpriset så de kansellerte hele ordren etter at beløpet var trukket fra kontoen min og orderen var sendt. Jeg fikk beskjed om at skulle bli refundert etter at varene var tilbake hos tights.no, men ifølge pakkesporing så var varene tilbake for 8 dager siden og jeg har fremdeles ikke fått pengene tilbake på kontoen min.

23 de julho de 2025

Hei Frank!

Vi beklager så masse for denne situasjonen og at refusjonen tok såpass lang tid!
Ser at ordren ble refundert dagen etter denne tilbakemeldingen, så nå håper jeg du har fått pengene tilbake på konto 💛

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no så kan vi finne en god løsning for denne ulempen!

Ønsker deg en nydelig dag 🌞

Bestilte 2 stk sokkepar i 3pk

Bestilte 2 stk sokkepar i 3pk. Endte opp med 1 pakke med proteinpulver apple pie(?) og INGEN sokker… kontaktet kundeservice på siden dems 21 juni, har gått 3 virkedager nå og ENDA IKKE fått noe som helst svar… i dag er det den 23 juni… Helt bak mål at de tar så langt tid med å svare / gi tilbakemelding og få ordnet opp. You guys had ONE job…

21 de junho de 2025

Elendig Kundeservice!

Elendig Kundeservice!
Jeg bestillte to par sko og fikk helt feil sko i feil størrelse. Sendte all info om dette (ordre nr , beskrivelse, bilde mm) till Kundeservice, som viser til at jeg må sende all info igjen i ett annet skjema, for så å måtte returnere varene de sendt meg feil, før jeg får de varene jeg i utgangspukt bestillt og betalt for.

Hvis dere har all info for å utøve god kundeservice så bruk den istedet for å svare med en svarmal hvor dere ber kunde gå en ekstra mil for at dere sendt feil varer.

God kundeservice ville vært å sendt meg varene jeg betalt for direkte og legge ved en returseddel til varene dere sendt feil.

5 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dette er min verste opplevelsen å…

Dette er min verste opplevelsen å handle hos tights.no. Etter disse flere år at jeg var fornøyd å handle hos de, men den siste bestillingen min, de har skuffet meg skikkelig!!!!
Jeg har bestilt varer den 25 april 2025 og fikk beskjed 30 april 2025 at pakken er på vei til meg. Men til nå, har jeg ikke fått det, har sendt e-post til kundeservice sin FIKK IKKE NOE SVAR I DET HELE TATT!!! Og idag jeg fikk en e-post fra de at jeg skal gi en vurdering til den varer jeg bestilte som til nå har jeg ikke fått!!!! Helt seriøst?????

Svar dere nå da!!! Skikkelig useriøst nettbutikk.

25 de abril de 2025

Resposta da Tights.no

Hei! Takk for tilbakemeldingen din.

Vi forstår veldig godt frustrasjonen din, og vi beklager på det sterkeste opplevelsen du har hatt med denne bestillingen. Dette er absolutt ikke den standarden vi ønsker å tilby kundene våre!

Jeg ser nå at saken din er løst av vår kundeservice, men vi ønsker likevel å beklage for lang svartid!

Takker igjen for ærlig tilbakemelding!

Styr unna skiten!

Min første anmeldelse noen sinne. På grunn av tights helt egne evne til å være bedritne.
Bestilte et par sko som ikke ble sendt. Prøvde å kontakte kundeservice men fikk aldri svar, bare en mail om at ordren var kansellert. Prøvde å kontakte de for å spørre hvorfor det ble kansellert, igjen ingen svar. Bestilte samme ordre på nytt og denne gangen ble varen sendt. Til et postkontor 2 timer unna. Prøvde igjen å kontakte kundeservice da jeg oppdaget at det sto feil leveringsadresse, ingen svar denne gangen heller.
Ser jo tights svarer på alle dårlige, offentlige anmeldelser her inne og ber om å bli kontaktet på kundeservice. Men å svare på lukkede mailer er tydeligvis ikke så veldig nøye. Om de bare er arrogante eller evneveike vet jeg ikke, men om jeg skulle skutt fra hofta og gjort et vilt gjett hadde jeg landa på 50/50 fordeling på nevnte case.

6 de maio de 2025

Resposta da Tights.no

Hei! Takk for din tilbakemelding. Vi forstår godt at du er både frustrert og skuffet, og vi vil først og fremst beklage for at du har hatt en så dårlig opplevelse med oss.

Vi skjønner godt at det oppleves både rotete og provoserende, spesielt når det heller ikke kommer svar når du prøver å rydde opp.

Vi skal ikke bortforklare dette. Det ser ut som vi har sviktet på flere punkter her – både i logistikk og kundeservice – og det er vi lei oss for. Det er ikke slik vi ønsker å fremstå, og det er heller ikke den standarden vi jobber for å holde.

Vi setter pris på at du likevel valgte å bestille på nytt, og vi håper du nå har mottatt produktet. Om det fortsatt er noe som gjenstår å løse, må du gjerne svare her eller kontakte oss igjen, så skal vi sørge for at du blir fulgt opp ordentlig.

Meget fornøyd!!

Varene kom kjempefort, prisene var meget hyggelige, og varene var akkurat som jeg trodde! Supert!!

5 de maio de 2025

Resposta da Tights.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – så gøy å høre at du er fornøyd! 🎉

Classificada 1 em 5 estrelas

Fikk nettopp feil sko i feil str

5 de maio de 2025

Resposta da Tights.no

Beklager så mye for at du har mottatt feil sko og størrelse – det skal selvfølgelig ikke skje!

Vi vil gjerne rette opp i dette så raskt som mulig. Send oss gjerne ordrenummeret ditt på mail, så finner vi en løsning for deg med en gang.

Igjen, beklager for feilen, og takk for at du gir beskjed.

Dårligste kundeservice noensinne!

Jeg har kjøpt flere ganger fra tights og har vært fornøyd. Denne gang var jeg ikke det og har i flere uker prøvd å få tak i kundeservice.
Feil i ordrenummer så får ikke brukt linken til å returnere varene.
Brukte Klarna- men tights har avvist forespørselen om retur selv om jeg har rett til å benytte meg at denne muligheten.
Aldri igjen!

1 de abril de 2025

Resposta da Tights.no

Takk for din tilbakemelding! Vi beklager så mye for opplevelsen du har hatt hos oss.

Vi ønsker veldig gjerne å rydde opp i dette så raskt som mulig. Om du ikke allerede har fått hjelp, kan du sende oss en mail på kundeservice@tights.no, så skal vi sørge for at du blir fulgt opp ordentlig!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais