Jeg er dybt rystet over Min revisor i dette selskab
Jeg er dybt rystet over Dette selskab
Jeg startede min lille smørrebrødsbutik butik op 24/7-21
Jeg har kun varekøb pr erhvervskort samt varesalg der går direkte i bank.
Jeg scanner selv samtlige bilag ind i economic samt indlæser csv fil fra banken til economic. Min revisor I dette firma skulle kun matche / bogføre disse posteringer samt indberette nul løn hver måned.
Ved en stikprøve kontrol fra skattestyrelsen viste det sig at De indberetninger hun havde foretaget til moms på mine kvartals regnskaber var så mangelfulde og et skøn, ligeledes har hun 5 x glemt at nul indberette hvilket har resulteret i 5 bøder fra SKAT a kr. 800 = 5000 kr
For et prs regnskab har hun sendt en faktura på 36.000 minus rabat kr ca 29.500 ..
Jeg meddelte hende at SKAT har påtalt den mangelfulde / rodet indberetning fra 1 og 2 kvartal 22 , hvorefter hun påstod at hun manglede adskillige bilag. Denne påstand er usand, idet De ligger i economic og kan ses af enhver der har adgang ..
Hun og C laver derfor 1 og 2 kvartal igen , og sender mig yderligere en regning på knap 12.000 kr ..
Jeg kontakter en ny revisor der blot skal bogføre 3 kvartal og giver ham adgang til economic .
Ham meddeler mig efter at have bogført 3 kvartal 22 , at han aldrig har set magen til rodet og et ikke gennemført regnskab og foreslår mig, at vi starter helt forfra fra 24/7-21
Jeg kontakter derfor Revisor hos Time Vision og Beder hende kreditere kr 25.000 af de 29.000 jeg har betalt , samt annullere hendes ekstra faktura ( 12.000) for 1 og 2 kvartal som allerede er betalt i De 29.000 kr for et års arbejde da jeg nu skal betale den nye revisor for at lave alting om.
Jeg er dybt rystet idet hun afviser og må derfor anmelde hende og sætte advokat på.
Det er en meget ulykkelig situation .
Hvor er jeg taknemmelig for at SKAT lavede en stikprøve for ellers havde jeg ikke anet at der blev sjusket i den grad.
Kh en meget ulykkelig nyopstartet selvstændig
Gid jeg havde checket trustpilot forinden
Jeg har alt på skrift , hvis nogen måtte ønske indsigt

Resposta da TimeGruppen