Voor t eerst een ballon en cadeautje besteld voor een verjaardag. Om 21.30uur savonds afgeleverd. Klantenservice reageert al vanaf 16u niet meer. Ze zullen zich vast verschuilen achter de bezorgdienst... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mijn dozen met kaarsen kwamen gecrasht aan. Van de 100 kaarsen waren er 24 gebroken. Na mijn mail kreeg ik per omgaande een nieuwe doos. Zo zou het overal moeten gaan, gewoon klantvriendelijk. Belac... Ver mais
de bestelling ging, digitaal, probleemloos. op beide adressen, waar de fruitkistjes afgeleverd zijn, waren "de klanten" tevreden, dat denk ik omdat ik geen klachten heb ontvangen. Ik had de gevulde... Ver mais
Bestelling niet op de juiste dag bezorgd. Heel jammer dat het op zaterdag geleverd is ipv pas op maandag daarop. Speciaal bij hum besteld omdat ze ook op maandag leveren. Wel direct contact kunnen kri... Ver mais
Informações sobre a empresa
Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar u eenvoudig een leuk geschenk kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Ons ruime assortiment aan geschenken zorgt ervoor dat u altijd het juiste cadeau voor elke gelegenheid kunt vinden.
Informações de contacto
Holanda
- topgeschenken.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Op tijd bezorgd en de balonnen waren…
Op tijd bezorgd en de balonnen waren prachtig en goed gevuld.

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
Is helaas een dag later pas bezorgd…
Is helaas een dag later pas bezorgd maar dat ligl aan de postbedrijf

Perfect
Netjes en doen wat er gevraagd wordt.
Niks op aan te merken!

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
De fruitmand op tijd en in goede orde…
De fruitmand op tijd en in goede orde gebracht, de ontvanger was er tevreden over en ik dus ook.
Keurig op tijd en mooi vers fruit.

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
Heb een fruitmand met beterschap…
Heb een fruitmand met beterschap kaartje besteld voor een zieke collega
De tekst die zij sturen klopt niet met hetgeen ik heb verstuurd
Volgens top geschenken kunnen zij daar niets aan veranderen komt volgens hun door Gmail!!!
Ik bestel hier nooit meer wat!!
Je wordt gewoon afgescheept!!
Waardeloos!!

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
Alle stukken fruit wat er in zit zijn…
Alle stukken fruit wat er in zit zijn erg oud en niet meer lekker.

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
The fruit in the basket was totally rotten
The fruit in the basket was totally rotten and not suitable for eating. Not one piece. Really disappointing as I sent it to someone as a get well gift and it cost 45 euro.

Te Laat bezorgd
Het pakket zou vrijdag bezorgd worden, maar door een storing donderdagmiddag ging er blijkbaar wat mis bij jullie. Na nog via de chat contact te hebben gehad bevestigden ze dat alles akkoord was en verzonden zou worden. Het pakje is uiteindelijk dinsdag pas bezorgd. Erg jammer voor de geslaagde.

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
De ballon kwam helaas nog voor de helft…
De ballon kwam helaas nog voor de helft gevuld aan.

Ontvanger was zeer verrast
Ontvanger was zeer verrast. Zag er perfect uit! Super bedankt

Netjes afgerond
Ondanks dat het niet soepel is gelopen, wil ik jullie toch bedanken voor het snel reageren op mijn klacht en het netjes afronden, vandaar review aanpassing van 1 ster naar 4, dank jullie wel
Groet
Nora Zeroual

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
The order was easy to be arranged…But bad..bad deliver systems ( GLS )
The order was easy to be arranged online via YOU ! But a big disappoint was that the Package I order it DID NOT arrived to the person ! The GLS is lost it and Bad serves supplied ! Till this day The person didn't got it ! unfortunately I will think twice before i made any new order via your Online. Due the unprofessional serves of GLS . You need a company to change your Transport partners .

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
Dat was eenmaal en niet nog eens…
Ruim één week voor bezorging een order geplaatst en betaald. Op de afgesproken dag kreeg ik de melding dat er geleverd was. Echter had de ontvanger niets gekregen, ook niet bij buren, voor de deur of een briefje afgelaten in de brieven bus, dag erna ook niets gezien of ontvangen. Topgeschenken gebeld en zeiden een nieuwe te zullen versturen. Wederom een paar dagen later navraag gedaan maar weer niets gezien of ontvangen, ook niet bij buren. Topgeschenken binnen de uren dat op de site staat proberen te bellen maar een bandje gaf aan dat er niemand aanwezig was. Dag erna (zaterdag) tot 9.30 uur proberen te bellen maar wederom niemand aanwezig. Via de chat kreeg is wel snel contact en men gaf aan dat ook het 2e pakket afgeleverd was. Pakket wordt dus niet afgeleverd, wel betaald. Waar het is gebleven,…geen idee. Informatie om zelf de bezorgdienst te benaderen krijg ik niet.
Dus, of Topgeschenken of de bezorger in gebreken is dat weet ik niet. Wel weet ik dat ik daar bestel én betaal en verwacht levering. Het is aan Topgeschenken om een betrouwbare koerier te kiezen, ook daar betaal ik als klant voor.
Had ik van te voren maar op Google maps gekeken dan had ik kunnen lezen wat een drama het leveren was geweest. Blijkbaar veel meer mensen met deze ervaring. Mooie les voor de volgende keer.
1 ster moet ik geven anders kan ik deze post niet versturen maar eigenlijk geen sterren omdat er niets ontvangen is.

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
Klacht, niet op tijd geleverd en slechte klantenservice
KLACHT: Helaas hebben jullie besloten om de retour kosten niet terug te betalen, waarbij gewezen wordt op voorwaarden. Het feit dat jullie te laat leveren en nog erger onwaarheden verkondigen vanuit de klantenservice wordt buiten beschouwing gelaten. Ik vind dit ronduit schandalig en verre van klantvriendelijk. Ik zie in de reviews dat meer klanten problemen ervaren met de levering, helaas wordt hier niet van geleerd.
Ik wil jullie nogmaals vragen om de retour kosten van 8,25 euro terug te storten en ook eigen verantwoordelijkheid te nemen in dit fiasco. Een klacht is een kans om je fout te corrigeren, jullie doen het tegenovergestelde.
Het gaat om order: 15630906-0001

Resposta da Topgeschenken Nederland bv
Kwaliteit en service ervaring met Topfruit is uitstekend.…
Mijn ervaring met Topfruit is uitstekend.
De kwaliteit en jullie service is uitstekend
Ik gebruik en bestel al een paar jaar bij jullie.
Ga zo door!!

Geen bezorging
Bestelling geplaatst. Zou gekeverd worden. Hele dag gewacht. Helemaal niets ontvangen. Moest per se die dag worden geleverd voor een feest. Ronduit schandalig en de vervoerder kon men niet bereiken….