Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brukt Tørn i mange år og bare hatt god erfaring med de. Rikt utvalg og gode priser på mange produkter. Jeg har utelukkende opplevd fantastisk god kundeservice. De har svart kjapt og vært løsningso... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte en konkret vare ved å trykke på "bildet". Lykkelig over å spare noen kr. Fikk en annen - ubrukelig. En diskusjon fulgte. Den løste seg. Varen ble returnert uten kostnad for meg. At PostNord i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har blitt trukket på kredittkortet mitt for et kjøp jeg har angret pga. en skade på varen. Når jeg prøvde å kontakte Tørn.no for å få refundert beløpet, svarer de ikke. Jeg har prøvd å sende dem t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn er bra for alle involverte - også miljøet! Jeg har veldig sansen for at overskudsvarer også kommer til nytte. Jeg er både selger og kjøper på Tørn. Begge deler er i all hovedsak helt problemfrit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Tørn er byggevarebransjens egen markedsplass, hvor profesjonelle partnere som byggevarehus, grossister og produsenter kan legge ut sine overskuddsvarer til salg for kjøpere over hele landet. Overskuddsvarer er varer partnerne ikke har klart å selge selv av diverse årsaker, og disse blir ofte langtidslagret og etterhvert kastet. For kjøperne er Tørn en ypperlig mulighet til å kjøpe nye, ubrukte byggevarer til sterkt reduserte priser. Tørn står for all teknologiutvikling av plattform, markedsføring, frakt og kundeservice.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn leverer service av ypperste…

Tørn leverer service av ypperste klasse, de er løsningsorientert og kjappe - akkurat det kunden trenger når man ikke får varen man har bestilt

21 de agosto de 2023

Resposta da Tørn

Jippii!! Hvilken glede å lese tilbakemeldingen din - takk for at du deler 🤗 Nå blir det rekekabaret på hele kundeserviceteamet 🥳 God helg til deg og velkommen igjen i butikken! 😎

Fantastisk.

Fantastisk kundeservice hos Tørn, kjempe fornøyd.

23 de agosto de 2023

Så utrolig hyggelig å høre - takk for at du deler Kenneth 🤗
Hilsen fra oss i Tørn

Classificada 4 em 5 estrelas

Tørn har levert hver gang, men ikke PostNord

Tørn har levert hver gang, og har ikke noe å klage over tilbudene og kundeservicen. Det er tipp topp.
Men - Når det er sagt, så ødelegger PostNord handleopplevelse . PostNord har sjelden gjort en god figur. I 80% av tilfellene blir det rot når det er dem som står for forsendelsen. Det er slik at jeg forventer at det går galt hver gang. Og som regel gjør det det. Håper Tørn revurderer samarbeidet med dem. Eller la kunden selv bestemme hvem som skal stå for levering. Jeg har valgt Posten når jeg kan velge, til tross for at det kan være litt dyrere.

7 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Hilde! Takk for at du handler på Tørn og setter pris på opplevelsen med oss 😄 Du treffer et ømt punkt med transportløsningen, og det er ikke bare leverandøren sin feil - vi frakter noen kinkige overskuddsvarer til tider og jobber stadig for at det skal bli bedre for kundene. Uavhengige av leverandør. Valg av leverandør for kundene er også noe vi ser på og gjerne skulle hatt som en løsning allerede som en test. Ikke umulig at det kommer 😉
Takk for god tilbakemelding! Vennlig hilsen transport-floke teamet på Tørn

Kjempe bra service

Kjempe bra service. Tipp topp.

16 de agosto de 2023

Resposta da Tørn

Helt nydelig at du tar deg bryet med å dele skryt. Det er vi veldig takknemlige for 🙌

Nå sender vi hele kundegjengen på fest. Det er fortjent. Det blir en runde pulverkaffe 🍵 Du vet - vi må også holde prisene lave for kundene 😉

Classificada 4 em 5 estrelas

Kunne hatt en bedre nettside og raskere…

Kunne hatt en bedre nettside og raskere responstid. Siden operer med 24 timers svar tid, nettsiden er flat og tar deg til office skjema for innsending av sak. Så enkelt at man får følelsen av at det ikke er ekte. Ellers veldig fornøyd med produktet jeg kjøpte som er det viktigste!

11 de agosto de 2023

Resposta da Tørn

Hei Paal! 🙂 Godt å høre at vi fikk oppklart bekymringene og dine tilbakemeldinger er mottatt. Takk for at du handler overskuddsvarer og velkommen igjen! 😎

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk tilsendt feil vare av butikken

Fikk tilsendt feil vare av butikken, Tørn ordnet opp og fikk sendt avgårde rett vare.
Meget bra kundeservice👍

10 de agosto de 2023

Resposta da Tørn

Hei Tor Ånund og takk for hyggelig tilbakemelding! ☺️ Herlig at det løste seg tilslutt 👍

Reklamasjon robotgressklipper

Fikk en vare som kun fungerte i 2 uker. Meget god og tett oppfølging av kundeservice i prosessen videre. Fikk etter noen uker tilsendt ny som fungerer som forventet. ( kunne gjerne hatt tlf nr til kundeservice )

3 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Bjarte og takk for skryt selv om det helst skulle gått knirkefritt på første forsøk ☺

Ønsket om telefonnummer er notert og noe vi vurderer å teste ut. Det har helt klart noen fordeler for dere som kjøper og oss, men vi må da kunne være rigget til å håndtere det godt nok.

Vennlig hilsen oss i Tørn 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn anbefales på det sterkeste

Jeg bestilte første ordren min som var et gulv fra berry alloc via disse koselige folkene. Gulvet ble kjøpt og betalt og ordrebekreftelse ble hele tiden sendt ut ved endringer under ordre. Dette er helt supert. Gulvet ble sendt med postnord og her startet de første problemene. Gulvet kom med masse skader og flere av pakkene var ødelagt emballasje på. Tok kontakt med kundeservice og de var super hjelpsomme og skulle ordne opp. Den første som hjalp meg glemte å si ifra til noen andre før han gikk på ferie. Den andre som overtok etter at jeg sendte mail og etterlyste svar på reklamasjonen ble syk. Og da kom jeg i kontakt med Fizza hos kundeservice. Og alt jeg kan si her er wow. For en dame. Hun sendte klage til postnord og kreditert meg for de ødelagte pakkene og ordnet virkelig opp.

Så bestilte jeg et nytt lass med gulv fra en annen butikk. Og her kom mange problemer på rekke og rad. Og ikke pga tørn. Kort forklart gulvet ble sendt til Bergen og plutselig mistet postnord pakken min på nesten 300 kg. Fikk telefon fra Trondheim plutselig og de kunne fortelle at de hadde gulvet mitt. Tok så kontakt med Fizza igjen og hjelpe meg for en dame med bein i nesen og som er utrolig løsningsorientert. Hun fikset opphenting dagen etterpå og gulvet mitt ble sendt med ekspress levering. Plutselig hadde jeg gulvet noen få dager etter etter å ha ventet i veldig lang tid. Gulvet kom og her var det enda flere pakker som var ødalgt emballasje på og skader på bordplankene. Fizza mottok bilder og forklaring på mail og vips så hadde jeg fått penger tilbake for det som var ødalgt. Her har tørn gitt meg erstatning pga noe de faktisk ikke er skyldig i. Og dette er service i særklasse på alle punkter.

Fizza er noe av det mest serviceinnstilte, hyggelige, forståelsesfulle og ærlige menneske jeg har vært i kontakt med på et kundesenter.
Håper tørn vet hvor utrolig dyktige ansatte de har og sørger for å beholde for alltid.

Pga Fizza sin hjelp og støtte vil jeg gjerne handle hos de igjen ved flere anledninger om jeg trenger noe.

Anbefales på det absolutt sterkeste. Uten tvil, ❤️

1 de julho de 2023

Hei Solrunn og tusen hjertelig takk for fantastisk tilbakemelding 😍

Du har opplevd mye ugreit som smerter oss. Vi jobber hver dag for at slike opplevelser skal bli sjeldnere. Og når du handler på Tørn skal vi selvsagt ta ansvar 🤓

Som du også har erfart er vi en gjeng som kjemper for våre kunder. En sjelden gang blir det riktignok krøll også i våre overleveringer, og da er det ekstra viktig at vi ordner opp. Heldigvis har du havnet på Fizzas bord 🥲

Vi er kjempestolt av hvordan hun alltid forstår dere som kunder, tar ansvar og løser alt. Alltid. Hun er en superstjerne, og det er ingenting som varmer mer enn skryt til henne fra kunder som deg 🤗

Vit at vi gjør det vi kan for å ordne opp i tull og tøys, og så er det så deilig å ha kolleger som Fizza som et sikkerhetsnett når det skjærer seg likevel.

Takk for tilbakemeldingen 🙌 beskjeden din er delt med hele Tørn 🙇

Classificada 1 em 5 estrelas

Kunne ikke hatt en dårligere…

Kunne ikke hatt en dårligere opplevelse. De bruker 7 dager på å starte forsendelse med varen, og på grunn av treig kundeservice/dårlig nettbutikkløsning fikk jeg ikke stoppet bestillingen. Jeg fikk tilsendt feil vare og nå må jeg mase og vente meg gjennom kundeservicen deres igjen.

19 de julho de 2023

Hei Lars-Martin og takk for tilbakemelding her og på Google ✌️

Ved enkelte anledninger ækan det ta tid før varen sendes, da dette er overskuddsvarer på lagre rundt omkring. Inntil 5 virkedager (1 uke) kan det ta for å sende. Det forsøker vi også å være tydelige på til dere som handler, selv om de fleste ordrene tas unna innen 24 timer. I ferietid er vi ekstra utsatt fordi butikkene har endret personal.

Forstod at du gjerne ønsket å kansellere bestillingen kort tid etter bestilling. Det beste hadde vært å kunne gjøre dette selv på egne sider. Det tas med i planene videre, takk for tips 😊 og - som alle som har brukt oss over tid vet - løsningen blir stadig bedre ☺

Ha en fin dag videre Lars-Martin, og håper du tar turen innom igjen.

Hilsen oss i Tørn

Classificada 3 em 5 estrelas

Helt ok om man har god tid

Har handlet flere ganger på Tørn og er passe tilfreds. Som regel lave priser, men dessverre er porto som regel veldig høy, det tar lang tid før pakker blir sendt (som regel minst en uke fra bestilling til pakking) og man kan ikke regne med at alle varer man bestiller er på lager.

21 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Mats 👋 takk for en veldig fair tilbakemelding ⚖️ vi kjenner igjen utfordringene du nevner og jobber med å forbedre oss på dette 🙏

Vi har bedre kontroll på frakt og feil på lagersaldo enn tidligere, og vi er sikre på at vi kommer til å bli enda bedre 🧐

Takk for at du bruker oss tross ulempene du opplever 🙌🎉

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk feil vare, Tørn ordnet opp.

Fikk feil vare, og Tørn ordnet opp med det samme. Jeg fylte ut skjema på nett og la ved bilder. Gikk et par dager så var saken løst. Tommel opp for god service.

10 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Kjipt å høre at det ble krøll, men det er da det er så viktig for oss at vi får ryddet opp 🏃 Vi vet selv at vi hadde satt pris på det 🙏 Tipptopp at du deler din erfaring Petter, det setter vi veldig pris på ☺ Håper å se deg i butikken igjen 🤗

Vennlig hilsen Tørn

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og god kundebehandling når vi…

Rask og god kundebehandling når vi hadde behov for det.

12 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Trine og takk for at du tar deg bryet med å gi tilbakemelding 🤗 spesielt når det er full score 😍 fortsatt god sommer! ☀😎 Hilsen fra oss i Tørn

Classificada 1 em 5 estrelas

Veldig vanskelig å komme i kontakt med

Veldig vanskelig å komme i kontakt med. Ingen telefonnummer oppgitt på hjemmeside så du får ikke snakket med noen i bedriften.
Har fått annen vare enn det jeg bestilte, varslet tilbake samme dag som jeg mottok varen. Har nå holdt på i 15 dager med å purre på en løsning. Bruker lang tid på å svare. Enda ikke fått noe fornuftig svar eller løsning på saken...

11 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Frank 👋 det var skuffende å høre at du ikke kommer i kontakt med oss og opplever at saken din ikke blir løst 🥺 Dette pleier vi å være veldig gode på 😔

Forstår at du skal ha fått en returetikett tilsendt nå (sjekk epost hvis du ikke har sett den).

Dessverre har vi ikke klart å få svar fra butikken som sendte feil pakke. Det er vårt ansvar å rydde opp når det blir feil så vi får bare si beklager så mye for treg behandling 🙏

God kundeservice

Svarer raskt og hyggelige folk!

10 de julho de 2023

Resposta da Tørn

Tusen takk for tilbakemelding Marius 🙌 Det setter vi kjempestor pris på 🤩 Riktig god sommer ☀😎

Classificada 5 em 5 estrelas

Strålende Service og perfekt oppfølging!

Postnord ødela først leveringa og ingen pakke kom. Jeg fikk ikke svar på verken chat, mobil eller mail i over ei uke etter ordinær leveringsdato. Så sa jeg fra til Tørn, de hadde oppfølging hele veien og fikk røsket opp med postnord. Dagen etter var kolli levert! Desverre var store deler av materiale skadet takket være Postnord. Tørn fikk bilder og beskrivelse av skadene. Senere den dagen fikk jeg svar fra Tørn at postnord har 8 uker svartid på klage. De holdt ikke mål sa Tørn så de returnerte 50% av kostnaden på kollien og frakta, og tar heller saken på si kappe og oppgjør med Postnord direkte. Bedre service og gode folk har jeg aldri sett maken til! Blir evig og fast kunde hos Tørn etter den opplevelsen her! Det var snakk om store summer på 6 siffer. Ikke noe småtteri. Tørn fulgte opp, oppdaterte og gjorde mye mer enn nødvendig! Absolutt 5 stjerner fra oss! Ingen bekymring å handle her!

28 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Wow - takk for fantastisk motiverende tilbakemelding! Det gjør virkelig bryet verdt 🤩

Tusen, tusen takk fra hele Tørn 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn leverte der andre feilet

Jeg bestilte en lekehytte fra Tørn tidlig i mai. Den ble sendt med PostNord, som ikke fikk levert den, men returnerte den tilbake til Tørn. Så sendte Tørn en ny, og denne så også ut til å forsvinne på et lager hos PN. Det var først når jeg fikk koblet på Tørns kundeservice, og de la trykk på PN at lekehytten endelig kom. Thank you, Tørn!

20 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Petter og takk for tilbakemelding! 😁 Det er kjedelig når det blir kluss, men det er utrolig deilig å få skryt for våre dedikerte kluss-oppklarere. De er knall og det er ingenting som er bedre enn anerkjennelse fra kunder som deg på det 🙏

Stor TAKK Petter ☺

Tørn imponerer

Tørn imponerer, både i utvalg og service! Nå har jeg bestilt varer gjennom dem noen ganger. Fram til nå har alt gått på skinner, produktet var som framstilt i anonsen og varene ble levert som avtalt. Ved siste anledning ble det litt trøbbel med varen fra den aktuelle butikken som var ansvarlig for ordren. Tørn var lynrask i å ta tak i saken, god oppfølging og en real løsning ble presentert. Om en ønsker lave priser på byggevarer kombinert med kvalitet og god service, tørn around og besøk tørn.no!

19 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Tommy! For en fantastisk herlig tilbakemelding å få :-D Vår kollega var på vei opp i skyene på en mental luftballong, men vi fikk ham ned på jorda igjen. Det er nemlig flere som trenger hjelp! Men han satte veldig pris på turen - takk! Ser frem til å ønske deg velkommen igjen <3

Hjertelig hilsen fra Team Tørn

Retur

Jeg kjøpte heller det viste seg jeg ikke kunne bruke likevel.
Selv om jeg hadde hentet ut 36 stk av 90 stk heller hos Asak, fikk jeg endret kjøpet og kreditert for 56 stk hos Tørn. Super service :-)

12 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Så godt å høre Hanne ☺ Det hender det blir dugg i kikkerten, trøbbel i tårnet eller at presten ikke synger helt rent. Da er det en glede å kunne hjelpe til så du kommer greit ut av det 😇

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fornøyd med produkt og…

Super fornøyd med produkt og fantastiske priser 👌🤩
Fantastisk suveren kundeservice 👌😍
Kommer absolutt til det handle igjen 👏

12 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Hei Lena, så godt å høre! 🥰 Veldig takknemlige for at du er så fornøyd 🥳 Som takk ville sjefen sende Kundeservicegjengen på cruise, men de ønsker selvsagt å bli igjen for å hjelpe flere 🤩

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais