Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brukt Tørn i mange år og bare hatt god erfaring med de. Rikt utvalg og gode priser på mange produkter. Jeg har utelukkende opplevd fantastisk god kundeservice. De har svart kjapt og vært løsningso... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte en konkret vare ved å trykke på "bildet". Lykkelig over å spare noen kr. Fikk en annen - ubrukelig. En diskusjon fulgte. Den løste seg. Varen ble returnert uten kostnad for meg. At PostNord i... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har blitt trukket på kredittkortet mitt for et kjøp jeg har angret pga. en skade på varen. Når jeg prøvde å kontakte Tørn.no for å få refundert beløpet, svarer de ikke. Jeg har prøvd å sende dem t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn er bra for alle involverte - også miljøet! Jeg har veldig sansen for at overskudsvarer også kommer til nytte. Jeg er både selger og kjøper på Tørn. Begge deler er i all hovedsak helt problemfrit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Tørn er byggevarebransjens egen markedsplass, hvor profesjonelle partnere som byggevarehus, grossister og produsenter kan legge ut sine overskuddsvarer til salg for kjøpere over hele landet. Overskuddsvarer er varer partnerne ikke har klart å selge selv av diverse årsaker, og disse blir ofte langtidslagret og etterhvert kastet. For kjøperne er Tørn en ypperlig mulighet til å kjøpe nye, ubrukte byggevarer til sterkt reduserte priser. Tørn står for all teknologiutvikling av plattform, markedsføring, frakt og kundeservice.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Utrolig god kundebehandling

Utrolig god kundebehandling. Fikk tilsendt en pakke med hentested på en Maxbobutikk i nærheten. Ting gjorde at jeg ikke fikk hentet denne og sendte en mail til Tørn, som besvarte denne veldig raskt. Et par dager etterpå fikk jeg nok en mail hvor det ble skrevet at de hadde tatt varen tilbake og alt var ordnet med Klarna.
En riktig god opplevelse
Hilsen Laila

9 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Nydelig å høre Laila og veldig takknemlig for at du deler opplevelsen med oss her på TrustPilot :D Takk! <3

Utrolig god kundeservice.

Utrolig god kundeservice.
Fikk pakken levert til rett utleveringssted på tross av PostNord. Hadde det ikke vært for kundeservice som stod på i flere dager etter at PostNord leverte flere mil unna og senere sendte den tilbake til leverandør hadde jeg aldri fått varene.
God pris på produktene!

1 de junho de 2023

Resposta da Tørn

Takk for det Jan! Utrolig hyggelig å høre 🙌 vi brenner for å virkelig hjelpe til tross trøbbel på veien og det er så hyggelig å få høre at vi gjør en viktig jobb 🥲 takk! 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Har ved flere anledninger handlet hos…

Har ved flere anledninger handlet hos tørn, supert å kunne kjøpe varer til rabatterte priser. Det er heller ikke alt jeg får tak i hos de lokale byggvarehusen hær jeg bor. Og kan man spare noe på det i tillegg er det kanon.

30 de maio de 2023

Resposta da Tørn

Wohoo! 🎉 Så bra å høre Johnny, takk for at du deler 🙌 vi synes også det er spennende å finne en god deal 😁 og i tillegg få varen levert hjem 🏡

Classificada 5 em 5 estrelas

God service Fikser løsning!

Anbefales, God service! 5 stjerner

Hjalp meg med varen når det var en liten fabrikkfeil (ikke tørn sin feil).

31 de maio de 2023

Resposta da Tørn

Heihei Skiensmann og takk 🙌 Herlig å høre at vi fikk ryddet opp når det ble knute på tråden. Vi har noen veldig dyktige knuteeksperter som fikser det meste 😁

Håper å se deg i butikken igjen snart!
Mvh Stathellemann

Anbefales!

Anbefales!
Fikk god hjelp av kundeservice av hyggelig medarbeider når varen vi kjøpte var skadet under transport. De var lett å komme i kontakt med, og ønsket å komme frem til en løsning slik at vi som kunde ble fornøyd. Det klarte de. Anbefaler å handle hos Tørn.

30 de maio de 2023

Resposta da Tørn

Hei Helene, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter veldig pris på at du tar deg tid til å gi oss en klapp på skulderen - selv om transportskader smerter :-( Derfor kan vi også anbefale Helene til andre nettbutikker som er ute etter en kunde som viser forståelse og tålmodighet hvis ikke alt går knirkefritt - 5 stjerner! ;-)

Anbefales..

Fikk god hjelp av kundeservice av hyggelig medarbeider når en av varene jeg kjøpte sluttet å fungere. Vil handle gjennom tørn en annen gang også, anbefales 👍🏻

24 de maio de 2023

Resposta da Tørn

Hei Anders og takk for at du handler hos oss! Ekstra stor takk for at du gir oss muligheten til å finne frem rettetangen når det blir unødig krøll, og ikke minst for at du deler skryt her :-D Det setter vi utrolig stor pris på!

Vennlig hilsen Tørn-gjengen

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel og oversiktlig hjemmeside med god…

Enkel og oversiktlig hjemmeside med god service.
God og oversiktlig hjemmeside som er enkel og brukervennlig. Har foreløbig kun gjennomført en handel, hvor det manglet et produkt. Tørn tok dette alvorlig og ordnet med nytt produkt som de leverte fraktfritt til min addresse. Dette var service jeg ikke hadde forventet fra et nettselskap, kan anbefales!

Ikke mulig å kontakte dem direktr på telefon, men de svarte fort på mail og tok kontakt på telefon for å løse problemet som oppsto.

23 de maio de 2023

Resposta da Tørn

Hei David og takk for tilliten! :-) Vi lærer av feil og når det først ble surr, glapp det i vårt forsøk på å rydde opp. Da er det ekstra hyggelig at du gir oss en ny mulighet til å ordne opp! Og så krysser vi fingrene for at det løser seg nå. Ser deg gjerne i nettbutikken igjen i fremtiden ;-)
Ha en tipptopp dag! // Tørn

Classificada 3 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice, MEN lykkelig slutt

Gode tilbud, men ingen telefonnummer å ringe når det går galt. Har bestilt en putekasse som ble levert i dag, flere uker for sent. Da jeg kom hjem står det en pall med en stor pergola bak bilen min. Når blir denne hentet? Hvem kan en snakke med? Når får jeg det jeg har bestilt?

Oppfølging i etterkant
Har lyst til å berømme hvordan dere tok tak og fulgte opp da jeg fikk kontakt med dere. Viktigste er å fikse opp når noe går galt. Det har dere gjort. Thx

19 de abril de 2023

Resposta da Tørn

Hei Lars Petter! Det er kjipt å høre at du har hatt en dårlig opplevelse. Usikker på hva som har skjedd med putekassene siden det har tatt tid, men kontakt oss gjerne på kontakt@torn.no så ordner vi opp! Om du allerede har gjort det regner jeg med at vi allerede er på ballen. Og du trenger å få fjernet en pergola som er levert feil?

Oppdatering: takk så gøy å høre at det løste seg tilslutt - vi setter veldig pris på at du gav oss muligheten til å rydde opp! :-)

Ønsker deg en flott dag videre!
Tørn

Vare som ble rotet vekk av Post Nord

Bestilte en vare som ble rotet vekk av Post Nord.
Tørn fulgte opp og var alltid hjelpsomme. Super oppfølging og veldig hyggelig kundeservice.
De tar ansvar og følger opp helt til oppklaring, selv om det ikke var deres feil.

16 de abril de 2023

Resposta da Tørn

Hei David! Så godt å høre! :D Tipptopp at vi fikk muligheten til å løse det for deg tross trøbbel hos transportør!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøpte en dykkertpistol fra…

Kjøpte en dykkertpistol fra Blackanddecker, denne fikk jeg til under halv pris av full pris, veldig fornøyd med kjøpet og opplevelsen!

16 de janeiro de 2023

Resposta da Tørn

Under halv pris er den beste prisen! <3 Takk for at du handler hos oss Trine :-D

Superservice

Fikk en lampe som manglet kobling. Kontaktet Tørn og fikk ny komplett lampe. De ordnet opp.

28 de fevereiro de 2023

Resposta da Tørn

Hei Trond, så hyggelig å høre at det løste seg :-) Takk for 5 stjerner, det gjør oss stolte! :-D

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk et dårlig batteri med en drill

Fikk et dårlig batteri med en drill, men Tørn fikse det på en gang! 100% service 😊💪!

1 de março de 2023

Resposta da Tørn

Ah, batteriverktøy uten batteri som fungerer 😩 det er dumt! Godt å høre vi fikk ordnet opp, at du blir fornøyd er det viktigste vi gjør 💪 Takk for hyggelig tilbakemelding! 🤩
Hilsen fra Tørn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn fulgte flott opp problem med leveranse

Bra service fra Tørn etter en kjip opplevelse!

Bestilte 25 parkettpakker fra Montér, og fikk 22 hele pakker, 3 pakker som var åpnet og 1 var skadet. Tørn tok det på alvor følger opp utsalgssted og transportfirma.

PostNord leverte 4 dager før avtalt leveringstid og satt en pall med parkett ute i snøvær da jeg var på flyreise og ikke fikk tatt tlf.

Spent på utfallet med kravene, men veldig fornøyd med oppfølgingen.

1 de fevereiro de 2023

Resposta da Tørn

Hei Christian og takk for veldig hyggelig og forståelsesfull tilbakemelding :-) Kjip opplevelse - vi har selv opplevd at varer ikke er kommet frem som ønsket, og da ønsker vi å gjøre vårt for å rydde opp! Håper det løser seg best mulig :-D

Utmerket kundeservice!

Utmerket kundeservice og gode priser på det meste.
For ca. 3000 Kr. har jeg fått en foret arbeidsbukse, ullgenser, foret jakke, 2 T-skjorter og lue - og alt fra Snickers så det er kvalitet.

Det var en ordre det manglet noe på - første orden jeg gjorde fra Tørn så det lovet jo godt... - men jeg tok kontakt med kundeservice og fikk det hele ordnet innen et par dager. Bad om prisavslag på det som manglet og det fikk jeg uten spørsmål.

Har siden desember 2022 (til februar 2023) handlet for ca. 10.000 Kr. hos Tørn og jeg tenker å fortsette å handle fra dem.

Men jeg anbefaler å sjekke Prisguiden før kjøp av el-verktøy - noen av de oppgitte "førprisene" er mildt sagt optimistiske.

21 de dezembro de 2022

Hei Geir og takk for tilbakemelding ☺

Vi vet at enkelte førpriser virker i overkant, men det er kanskje forklaringen på hvorfor de tross alt er blitt liggende til overs? 🤓 Bra uansett for de som jakter gode priser, slik som deg 🙌

Takk for tilliten og tilbakemelding 🤗

Usedvanlig bra kundebehandling

Usedvanlig bra kundebehandling. Henvendte meg til kundeservice på kvelden og fikk svar nesten umiddelbart. Tett oppfølging, positiv og løsningsorientert. Kundeservice som faktisk ER kundeservice.

31 de janeiro de 2023

Resposta da Tørn

Jøss, så hyggelig å høre Patrick 🙌 tusen hjertelig takk for skryt ♥ det varmer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjempefornøyd med hjelpen fra Tørn!

Fikk kjempegod hjelp fra kundeservicen på Tørn etter at jeg opplevde litt problemer med et produkt jeg hadde kjøpt.

De er veldig hyggelige og strever for at du skal få en god løsning på problemene dine!

1 de fevereiro de 2023

Resposta da Tørn

Så godt å høre Stig :-) Vi har folk på plass som vet hvor kjedelig det er når det dukker opp problemer. Da er det ekstra gøy at du også opplever at du har fått god hjelp :-D Din tilbakemelding deles med gjengen pronto - takk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tørn ryddet opp på en god måte.

Jeg liker miljøvennlige valg og derfor er Tørn perfekt om jeg trenger byggevarer.
Denne gangen gikk det dessverre skeis med transporten og det ble skader på varene. Tørn trådte til og ordnet opp på en god måte.

9 de janeiro de 2023

Hei Fredrik!

Så godt å høre når det først gikk skeis! Takk for tilbakemelding og at du ønsker å handle miljøvennlig 😁♻️ La oss unngå å kaste helt nye og ubrukte varer 🙌 (og så skal vi fortsette å jobbe på for at transporten går knirkefritt neste gang 😇).

Ydmykt "takk!" fra en stolt Tørn-bande 🤗

Anbefaler Tørn.

Etter og ha ventet mange uker på forsendelsen, kontaktet jeg Tørn. Jeg kunne selvsagt ha kontaktet Post Nord direkte, men etter tidligere egne og andres erfaringer, er det helt håpløst. Tørn tok tak i saken og ordnet opp på en rask og profesjonell måte. Tørn vil jeg på tross av en håpløs transportør anbefale, og jeg kommer garantert til å handle fra dem igjen.

29 de janeiro de 2023

Resposta da Tørn

Tusen hjertelig takk for hyggelig og positiv tilbakemelding tross trøbbel i Tøen-tårnet Gunnar! 🤩

Vi gjør vårt for at du og alle andre kunder som kjøper byggevarer på en miljøvennlig, rimelig og fornuftig måte skal oppleve nettopp det. At det er miljøvennlig, rimelig og fornuftig - derfor gjør vi det vi kan får å stadig forbedre våre tjenester og hvordan det oppleves 🤓

Dumt at det av og til klusser seg til og veldig deilig at du til tross for det får en ok opplevelse. Beklager bryet og takk for tilliten Gjnnar 🤗

Ha en strålende kveld og stor TAKK fra oss i Tørn 😃😃😃

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais