Har brukt Tørn i mange år og bare hatt god erfaring med de. Rikt utvalg og gode priser på mange produkter. Jeg har utelukkende opplevd fantastisk god kundeservice. De har svart kjapt og vært løsningso... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte en konkret vare ved å trykke på "bildet". Lykkelig over å spare noen kr. Fikk en annen - ubrukelig. En diskusjon fulgte. Den løste seg. Varen ble returnert uten kostnad for meg. At PostNord i... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har blitt trukket på kredittkortet mitt for et kjøp jeg har angret pga. en skade på varen. Når jeg prøvde å kontakte Tørn.no for å få refundert beløpet, svarer de ikke. Jeg har prøvd å sende dem t... Ver mais
A empresa respondeu
Tørn er bra for alle involverte - også miljøet! Jeg har veldig sansen for at overskudsvarer også kommer til nytte. Jeg er både selger og kjøper på Tørn. Begge deler er i all hovedsak helt problemfrit... Ver mais
A empresa respondeu
Tørn er byggevarebransjens egen markedsplass, hvor profesjonelle partnere som byggevarehus, grossister og produsenter kan legge ut sine overskuddsvarer til salg for kjøpere over hele landet. Overskuddsvarer er varer partnerne ikke har klart å selge selv av diverse årsaker, og disse blir ofte langtidslagret og etterhvert kastet. For kjøperne er Tørn en ypperlig mulighet til å kjøpe nye, ubrukte byggevarer til sterkt reduserte priser. Tørn står for all teknologiutvikling av plattform, markedsføring, frakt og kundeservice.
Noruega
Utrolig god kundebehandling. Fikk tilsendt en pakke med hentested på en Maxbobutikk i nærheten. Ting gjorde at jeg ikke fikk hentet denne og sendte en mail til Tørn, som besvarte denne veldig raskt. Et par dager etterpå fikk jeg nok en mail hvor det ble skrevet at de hadde tatt varen tilbake og alt var ordnet med Klarna.
En riktig god opplevelse
Hilsen Laila

Utrolig god kundeservice.
Fikk pakken levert til rett utleveringssted på tross av PostNord. Hadde det ikke vært for kundeservice som stod på i flere dager etter at PostNord leverte flere mil unna og senere sendte den tilbake til leverandør hadde jeg aldri fått varene.
God pris på produktene!

Resposta da Tørn
Har ved flere anledninger handlet hos tørn, supert å kunne kjøpe varer til rabatterte priser. Det er heller ikke alt jeg får tak i hos de lokale byggvarehusen hær jeg bor. Og kan man spare noe på det i tillegg er det kanon.

Anbefales, God service! 5 stjerner
Hjalp meg med varen når det var en liten fabrikkfeil (ikke tørn sin feil).

Anbefales!
Fikk god hjelp av kundeservice av hyggelig medarbeider når varen vi kjøpte var skadet under transport. De var lett å komme i kontakt med, og ønsket å komme frem til en løsning slik at vi som kunde ble fornøyd. Det klarte de. Anbefaler å handle hos Tørn.

Resposta da Tørn
Fikk god hjelp av kundeservice av hyggelig medarbeider når en av varene jeg kjøpte sluttet å fungere. Vil handle gjennom tørn en annen gang også, anbefales 👍🏻

Resposta da Tørn
Enkel og oversiktlig hjemmeside med god service.
God og oversiktlig hjemmeside som er enkel og brukervennlig. Har foreløbig kun gjennomført en handel, hvor det manglet et produkt. Tørn tok dette alvorlig og ordnet med nytt produkt som de leverte fraktfritt til min addresse. Dette var service jeg ikke hadde forventet fra et nettselskap, kan anbefales!
Ikke mulig å kontakte dem direktr på telefon, men de svarte fort på mail og tok kontakt på telefon for å løse problemet som oppsto.

Resposta da Tørn
Gode kommunikasjon og oppfølging - imponerende

Resposta da Tørn
Gode tilbud, men ingen telefonnummer å ringe når det går galt. Har bestilt en putekasse som ble levert i dag, flere uker for sent. Da jeg kom hjem står det en pall med en stor pergola bak bilen min. Når blir denne hentet? Hvem kan en snakke med? Når får jeg det jeg har bestilt?
Oppfølging i etterkant
Har lyst til å berømme hvordan dere tok tak og fulgte opp da jeg fikk kontakt med dere. Viktigste er å fikse opp når noe går galt. Det har dere gjort. Thx

Resposta da Tørn
Bestilte en vare som ble rotet vekk av Post Nord.
Tørn fulgte opp og var alltid hjelpsomme. Super oppfølging og veldig hyggelig kundeservice.
De tar ansvar og følger opp helt til oppklaring, selv om det ikke var deres feil.

Resposta da Tørn
Kjøpte en dykkertpistol fra Blackanddecker, denne fikk jeg til under halv pris av full pris, veldig fornøyd med kjøpet og opplevelsen!

Resposta da Tørn
Fikk en lampe som manglet kobling. Kontaktet Tørn og fikk ny komplett lampe. De ordnet opp.

Resposta da Tørn
Fikk et dårlig batteri med en drill, men Tørn fikse det på en gang! 100% service 😊💪!

Resposta da Tørn
Beste kundeservicen jeg har vært borti! Gode priser.

Resposta da Tørn
Bra service fra Tørn etter en kjip opplevelse!
Bestilte 25 parkettpakker fra Montér, og fikk 22 hele pakker, 3 pakker som var åpnet og 1 var skadet. Tørn tok det på alvor følger opp utsalgssted og transportfirma.
PostNord leverte 4 dager før avtalt leveringstid og satt en pall med parkett ute i snøvær da jeg var på flyreise og ikke fikk tatt tlf.
Spent på utfallet med kravene, men veldig fornøyd med oppfølgingen.

Resposta da Tørn
Utmerket kundeservice og gode priser på det meste.
For ca. 3000 Kr. har jeg fått en foret arbeidsbukse, ullgenser, foret jakke, 2 T-skjorter og lue - og alt fra Snickers så det er kvalitet.
Det var en ordre det manglet noe på - første orden jeg gjorde fra Tørn så det lovet jo godt... - men jeg tok kontakt med kundeservice og fikk det hele ordnet innen et par dager. Bad om prisavslag på det som manglet og det fikk jeg uten spørsmål.
Har siden desember 2022 (til februar 2023) handlet for ca. 10.000 Kr. hos Tørn og jeg tenker å fortsette å handle fra dem.
Men jeg anbefaler å sjekke Prisguiden før kjøp av el-verktøy - noen av de oppgitte "førprisene" er mildt sagt optimistiske.

Resposta da Tørn
Usedvanlig bra kundebehandling. Henvendte meg til kundeservice på kvelden og fikk svar nesten umiddelbart. Tett oppfølging, positiv og løsningsorientert. Kundeservice som faktisk ER kundeservice.

Resposta da Tørn
Fikk kjempegod hjelp fra kundeservicen på Tørn etter at jeg opplevde litt problemer med et produkt jeg hadde kjøpt.
De er veldig hyggelige og strever for at du skal få en god løsning på problemene dine!

Resposta da Tørn
Jeg liker miljøvennlige valg og derfor er Tørn perfekt om jeg trenger byggevarer.
Denne gangen gikk det dessverre skeis med transporten og det ble skader på varene. Tørn trådte til og ordnet opp på en god måte.

Resposta da Tørn
Etter og ha ventet mange uker på forsendelsen, kontaktet jeg Tørn. Jeg kunne selvsagt ha kontaktet Post Nord direkte, men etter tidligere egne og andres erfaringer, er det helt håpløst. Tørn tok tak i saken og ordnet opp på en rask og profesjonell måte. Tørn vil jeg på tross av en håpløs transportør anbefale, og jeg kommer garantert til å handle fra dem igjen.

Resposta da Tørn
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.