Tornøes Hotel Opiniões 101

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot og hyggeligt hotel. Mega imødekommende personale. Fint rengjort, føler sig velkommen. Både restaurant og morgenmadsbuffet var super lækker og god mad, serveret hurtigt i det tempo vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Overnattede i suiten som havde en fantastisk udsigt ud over havnen, en god seng, ren og pænt værelse. Menuen om aftenen var ganske udemærket (en fortrinlig løgsuppe). Morgenmaden var også god. God ser... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fik et stjerneskud

Fik et stjerneskud, med så meget mayonnaise på, at jeg måtte skrabe det meste af. Så fik mere kvalme, end nydelse. Og Citron manglede, til netop friskhed til alt det fede. Fik et total lille glas vin, med hår i, men fik dog et nyt, men så kunne man som ved god service havet givet lidt mere vin i glasset, som plaster på såret. Eller lidt besparelse på kvittering. Men intet af det var tilfældet her. Så det er ikke et sted jeg kan anbefale. Ikke til prisen og den ringe service.

3 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var godt. God service. Søde personale. Lækkert mad.

Dejligt Hotel. Fine værelser. Sødt personale. Virkelig lækkert mad. Vi havde bestilt Julemad specielt til vores familie. Vi sad seperat og fik maden serveret på fine fade og der var rigeligt og det smagte dejligt. De var hurtige til at betjene. Morgenmaden var lækkert og med mange muligheder. Meget tilfredse.

15 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Der var mange ting galt da vi var Forbi…

Der var mange ting galt da vi var Forbi den 5-7 september 2025 Jeg fik en mail hvor jeg skulle bedømme mit ophold, og det gjorde jeg. Men har ingen ting hørt tilbage.

ALT var næsten galt, 1 eneste tjener fortjener vores eneste stjerne.

Er skuffet over man ikke reagere på den kritik man modtager. Vi har trods alt betalt for det.

Bruger aldrig trustpilot til at skrive sure ting, men lige den her fortjener at blive slået op, når ikke vi bliver mødt.

5 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Vi var et selvskab på 20 mennesker.

Vi var et selvskab på 20 mennesker.
Vi fik consumme' den var lunken og smagte surt. I løbet af de første 2 timer fik vi kun suppen. Klokken var over 21 før næste ret. Personalet undskyldte med at der var noget i vejen med gassen🙈 Det mindste man kunne gøre er at fortælle hvor fejlen var. Uden at man selv skal rykke for maden. Culottestegen var af kalv, skiverne var så tykke at man kan tro de ville vinde tid ved ikke at skærer tynde skiver En fik 2 endeskiver. Dessert, der var sorbeten ved at løbe sin vej. Vi fik gratis kaffe. Billigt sluppet for hotellet......
525 kr så var maden betalt. Vi havde glædet os til dette arrangement og så fik vi denne dårlige oplevelse.
Personalet var iøvrigt søde.

6 de setembro de 2025

Fantastisk hyggeligt weekend ophold

Super flot og hyggeligt hotel. Mega imødekommende personale.
Fint rengjort, føler sig velkommen.

Både restaurant og morgenmadsbuffet var super lækker og god mad, serveret hurtigt i det tempo vi ønskede. Servering med smil og godt humør.

Bestemt et besøg værd, vi kommer gerne igen en anden gang.

7 de agosto de 2025

Hotel Tornøe et besøg værd

Vi har opholdt os 3 dage i Kerteminde, hvor vi boede på det fantastiske Hotel Tornøe.
Vi havde booket værelse med udsigt til vandet, morgen og aftensmad.
Vi fik et lækkert værelse med himmelseng.
Morgenmaden var så lækkert, og aftensmaden ligeså.
Vi kan klart anbefale hotel Tornøe, og kommer der gerne igen.
Deres personale gør alt for at man får et godt ophold.

11 de julho de 2025

Super weekend ophold

Et fantastisk serviceminded personale, som man sjældent møder på danske hoteller.
Frokosten var top og rimelig i pris, værelserne meget pæne og rene og hotellet med en udsøgt charme. Morgenmaden var meget fin og med et stort udvalg.
Kan kun anbefale hotellet til andre.

12 de julho de 2025

Fantastisk Hotel og personale

Fantastisk Hotel og personale. Nemt med parkering. Godt og pænt værelse. Super personale som gjorde alt for at man skulle have det godt. Rigtig god beliggenhed - rigtig god frokost (stjerneskud) super morgenmad - vi kommer helt sikkert igen

12 de julho de 2025

Søndagsophold

Vi havde inviteret venner på et søndagsophold og alt spillede max. Venlig betjening med masser af glimt i øjnene ved både indtjekning og måltiderne.
Aftenens menu var meget meget lækker og portionerne store.
Vi vender gerne tilbage 😄

29 de junho de 2025

Tornøes Hotel

Vi er lige kommet hjem efter et to dages ophold på Tornøes Hotel.
Det var en rigtig god oplevelse. Dejligt stort meget rent værelse med udsigt til havn og Amanda.
Fantastisk personale der virkelig gik op i deres arbejde. Jeg har sjældent set så smilende personale, og vi har da været vidt omkring.
Der var desuden et fornuftigt menukort, der tilbød udemærket mad, som også var veltilberedt.
Morgenbuffeten var bestemt også ok.
For at sætte en streg under, hvor godt dette ophold i hyggelige og varme rammer var, har vi allerede booket ophold i juni måned 2026. Vi glæder os allerede til en ny omgang forkælelse.
Mvh
Keld Olsen

4 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

For små portioner

For små portioner
Jeg var på ferie med mit seniorcenter, Hyggeligt hotel med venligt personale, de to dage fik vi portionsanrettet mad, portionerne var veltillavede, men alt for små, jeg måtte gå i byen og spise mig mæt på en anden restaurant, det samme den dag der var bestilt æggekage til frokost, dog var der den ene aften en bøf af en eller anden slags (husker ikke hvad) der var så stor at jeg måtte levne, og jeg har sjællent fået så mørt et stykke kød.

8 de maio de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Tørfisk

Min ven og jeg overnattede for nylig på Tornøes hvor vi også fik vores middag. Vores begges valg fra menuen kom skræmmende hurtigt efter vores bestilling. Min, en pighvar som jeg husker det og ikke en rødspætte, havde desværre været udsat for voldsom varme og var knastør. Garnituren var maskinskrællede kartofler med den deraf følgende underlige uldne overflade samt en smørsauce der ikke var klaret, stegt salat der var stegt bittert, nogle udmærkede hvide asparges samt ærtespirer på nok 15 cm, lidt svært at jonglere med.
Grunden til at jeg giver hotellet tre stjerner er morgenmaden som der ikke var en finger at sætte på, middagen kan kun trække én stjerne

6 de maio de 2025

Lækker mad

Vores 1. besøg, og bestemt ikke det sidste.
Venlig betjening, hyggelig og flot restaurant og ikke mindst rigtigt lækker mad: vi fik hhv wienersnitsel og stjerneskud, særligt stjerneskuddet var imponerende. Ganske rimelig pris.

12 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais